Muutamme suomalaisten käsitystä apteekista

 

Olo-apteekki on apteekkareiden, Terveystalon ja Tamron omistama yritys. Tehtävämme on rakentaa Suomeen apteekkiketju, joka muuttaa suomalaisten käsityksen apteekista. Aika kova homma, mutta olemme sitä mieltä, että apteekkien osaaminen voi hyödyttää suomalaisten hyvinvointia nykyistäkin laajemmin.

 

Teemme muutosta tuomalla perinteisten apteekkipalveluiden rinnalle uusia tapoja tukea asiakkaan hyvinvointia. Olo-apteekki on Hyvän Olon Tila. Se on ennen kaikkea palveleva mielentila, joka huomioi ihmisen kokonaisuutena. Olo-apteekki antaa hyvinvointisuosituksia, palvelee apteekissa sekä verkossa, ja tuo uudenlaisia palveluita ja tuotteita terveyden tueksi. Kyselee, mitä asiakkaalle kuuluu.

 

Emme onnistu tässä hommassa yksin. Kumppanit ovat meille tärkeitä, sillä uskomme, että yhdessä saavutamme enemmän. Terveyspalvelut tuotamme yhteistyössä Terveystalon kanssa. Terveyttä tukevien, erilaistavien palveluiden valikoima tulee kasvamaan, samoin verkkokauppa ja muu digitaalinen asiointi. Olo-apteekin verkkokaupasta vastaa Olo-apteekki Pajamäen apteekkari Eeva-Kaisa Mäki-Moijala.

 

Olemme ketterä kumppani apteekin kehittymiseen. Sitoudumme toimimaan luottamuksen arvoisesti, rohkeasti uudistaen ja ihmisistä välittäen.

 

Ketjutiimi vie työtä päivittäin eteenpäin, ja yhtiön hallituksen muodostavat Kai Kaasalainen, Aki Koskinen, Eeva-Kaisa Mäki-Moijala, Eeva Nyberg-Oksanen, Juhana Rintala, Anni Svala, Tiina Vaitomaa ja Pia Westman.

 

Miltä kuulostaa? Jutellaan yhdessä, kuinka voimme tukea sinun apteekkiasi.