Bertils Kasviperäinen D3-vit 20 mikrog 100 tabl

Ei varastossa
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
8,40 €

Kotimaiset, kasviperäiset bertil’s D3-vitamiinitabletit sisältävät aktiivista D-vitamiinia (kolekalsiferoli) vegaanisessa muodossa.

Kotimaiset, kasviperäiset bertil’s D3-vitamiinitabletit sisältävät aktiivista D-vitamiinia (kolekalsiferoli) vegaanisessa muodossa. D-vitamiini on eristetty tarkoitusta varten kasvatetuista levistä. Tuotanto ei rasita ympäristöä ja on vegaanisia arvoja kunnioittava vaihtoehto perinteiselle, lampaanvillasta eristetylle D3-vitamiinille.


Pieni, maustamaton tabletti on helppo niellä tai mukava purra suussa rikki.


D-vitamiinia tarvitaan vahvan luuston ja hampaiden ylläpitoon. D-vitamiini mm. edistää ravinnon sisältämän kalsiumin imeytymistä verenkiertoon. Lisäksi se on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn ylläpidolle. D-vitamiinilisää suositellaan etenkin vuoden pimeimpien kuukausien ajaksi, mutta monille kohderyhmille myös ympärivuotiseen käyttöön.


Pakkauskoko: 100 tabl.


Annostusohje 1 tabletti päivässä.


Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Bertils Kasviperäinen D3-vit 20 mikrog 100 tabl
Arviosi

D3-vitamiini 20 mikrogrammaa (400 %) *, täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, vegaaninen kolekalsiferoli (ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Vaikuttavat aineet1 tabl.
D3-vitamiinia20 mcg400 %*


Tuotetiedot
SKU 341174
EAN 6416227014937
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko100 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils