Bertils Kasviperäinen D3-vit 50 mikrog 100 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.13 €/kpl
13,40 €

Kotimaiset, kasviperäiset bertil’s D3-vitamiinitabletit sisältävät aktiivista D-vitamiinia (kolekalsiferoli) vegaanisessa muodossa.

Kotimaiset, kasviperäiset bertil’s D3-vitamiinitabletit sisältävät aktiivista D-vitamiinia (kolekalsiferoli) vegaanisessa muodossa. D-vitamiini on eristetty tarkoitusta varten kasvatetuista levistä. Tuotanto ei rasita ympäristöä ja on vegaanisia arvoja kunnioittava vaihtoehto perinteiselle, lampaanvillasta eristetylle D3-vitamiinille.


Pieni, maustamaton tabletti on helppo niellä tai mukava purra suussa rikki.


D-vitamiinia tarvitaan vahvan luuston ja hampaiden ylläpitoon. D-vitamiini mm. edistää ravinnon sisältämän kalsiumin imeytymistä verenkiertoon. Lisäksi se on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn ylläpidolle. D-vitamiinilisää suositellaan etenkin vuoden pimeimpien kuukausien ajaksi, mutta monille kohderyhmille myös ympärivuotiseen käyttöön.


Annostusohje 1 tabletti päivässä.


Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Bertils Kasviperäinen D3-vit 50 mikrog 100 tabl
Arviosi
D3-vitamiini 50 mikrogrammaa (1000 %) *, täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, vegaaninen kolekalsiferoli (ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Tuotetiedot
SKU 341175
EAN 6416227014944
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko100 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils