Bertils Kelasin kromitabletti 100 kpl

Rating:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.07 €/kpl
7,40 €

Kotimaiset bertil’s Kromi -tabletit sisältävät kormipikolinaattia. Se on parhaiten imeytyvä kromin muoto, joka ei ärsytä vatsaa.

Kotimaiset bertil’s Kromi -tabletit sisältävät kormipikolinaattia. Se on parhaiten imeytyvä kromin muoto, joka ei ärsytä vatsaa. Paras mahdollinen imeytyminen takaa kromille myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.


Kromia tarvitaan elimistön tasapainoiseen sokeriaineenvaihduntaan. Tutkimusten mukaan kromi saattaa parantaa sokeritasapainon herkkyyttä.


bertil’s Kromi -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. Uusi bertil’s -sarja jatkaa yli 30 vuoden ajan valmistetun Kelasin -hivenainesarjan perinteitä.


Annostus: 1 tabletti päivässä.


Pakkauskoko: 100kpl


Ei sisällä gluteenia, laktoosia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Bertils Kelasin kromitabletti 100 kpl
Arviosi

Maissitärkkelys, maltodekstriini, täyteaine selluloosajauhe, kromipikolinaatti 0,12 %, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää 50 µg kromia.

Tuotetiedot
SKU 232678
EAN 6416227014111
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko100 kpl
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils