Bertils Kelasin kuparitabletti 100 kpl

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
7,90 €

Kotimaiset bertil’s Kupari -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua kuparia. Se on parhaiten imeytyvä kuparin muoto, joka ei ärsytä vatsaa.

Kotimaiset bertil’s Kupari -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua kuparia. Se on parhaiten imeytyvä kuparin muoto, joka ei ärsytä vatsaa. Paras mahdollinen imeytyminen takaa kuparille myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.


Kuparia tarvitaan ihon ruskean pigmenttiaineen, melaniinin, rakennusaineeksi. Kupari sopii auringonpalvojille myös siksi, että se suojaa ihon soluja hapettumisstressiltä. Kuparia tarvitaan lisäksi raudan kuljettamiseen elimistössä. Kuparilisää suositellaan kaikille säännöllisesti suuria määriä sinkkiä nauttiville.


bertil’s Kupari -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. Uusi bertil’s -sarja jatkaa yli 30 vuoden ajan valmistetun Kelasin -hivenainesarjan perinteitä.


Annostus yli 4-vuotiaille: 1 tabletti päivässä.


Pakkauskoko:100kpl


Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.


Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Bertils Kelasin kuparitabletti 100 kpl
Arviosi

Maissitärkkelys, maltodekstriini, täyteaine selluloosajauhe, kuparibisglysinaatti 6,0 %, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää 2 mg kuparia.

Tuotetiedot
SKU 232686
EAN 6416227014210
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko100 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils