Bertils Kelasin sinkkitabletti 100 kpl

Varastossa
7,30 €
Vertailuhinta: 0.07€/kpl

Kotimaiset bertil’s Sinkki -tabletit sisältävät aminohappokelatoitua Sinkkiä. Se on parhaiten imeytyvä sinkin muoto, joka ei ärsytä vatsaa. 

Kotimaiset bertil’s Sinkki -tabletit sisältävät aminohappokelatoitua Sinkkiä. Se on parhaiten imeytyvä sinkin muoto, joka ei ärsytä vatsaa. Paras mahdollinen imeytyminen takaa sinkille myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.


Sinkki on tärkeä hivenaine elimistön kaikissa rakennus- ja uudistumistoiminnoissa. Sen vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa. Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, hedelmällisyyden ja testosteronitasojen tukemiseen sekä mm. aivoille tärkeiden omega-3-rasvahappojen rakentamiseen.


bertil’s Sinkki -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. bertil’s -sarja jatkaa yli 30 vuoden ajan valmistetun Kelasin -hivenainesarjan perinteitä.


Annostus yli 12-vuotiaille: 1 tabletti päivässä.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Bertils Kelasin sinkkitabletti 100 kpl
Arviosi

Täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, sinkkibisglysinaatti 22 %, maissitärkkelys, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


SKU:
232736
EAN:
6416227014616
Pakkauskoko:
100 kpl
Markkinoija:
Valioravinto
Tuotemerkki: