bertils Testo Boost 60 tabl

Rating:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.30 €/kpl
17,90 €

Bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen. Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

Annostus:

2 tablettia päivässä. Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Parhaan imeytymisen takia nauti mahdolliset lääkkeet 2-3 tuntia ennen ravintolisää.

 

Vaikuttavat aineet:

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:
EnoSTIM™-kasviuuteseos 400 mg
Tribulus terrestris-uutetta 300 mg
Sinkkiä 10 mg 100 %*
B6-vitamiinia 2,8 mg 200 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta


Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:bertils Testo Boost 60 tabl
Arviosi

EnoSTIM™ -kasviuuteseos (omena-, viinirypäle- ja sahramiuute (EU)), Tribulus terrestris-uute, täyteaine selluloosajauhe, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, pyridoksiinihydrokloridi.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia. Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
SKU 340768
EAN 6416227014890
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko60 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils