Hampaiden valkaisukonsultaatio

Valkaisukonsultaatiossa suuhygienisti auttaa soveltuvan valkaisumenetelmän valinnassa. Lisäksi valkaisukonsultaatiossa tarkastetaan hampaiden lähtöväri, informoidaan valitusta valkaisumenetelmästä ja annetaan kustannusarvio. Eri valkaisumenetelmien teho on yksilöllistä, joten tarkkaa arviota valkaisun lopputuloksesta ei voida etukäteen luvata.

Hampaiden valkaisukonsultaatio on toistaiseksi maksuton palvelu (normaalihinta 15 €) ja sen tuottaa Terveystalo.


Suuhygienistin palveluajat Olo-apteekki Graniittitalossa löydät täältä  ja Pajamäessä täältä


Voit tulla suuhygienistin vastaanotolle ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan Terveystalon asiakaspalvelusta 030 6000 tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit myös pyytää Olo-apteekin henkilökuntaa varaamaan sinulle sopivan ajan.


Hampaiden valkaisu kotona

Kotivalkaisussa vaaleneminen tapahtuu hitaammin kuin vastaanotolla tehtävässä valkaisussa, mutta sillä päästään lähes yhtä hyvään lopputulokseen. Kotivalkaisulla voidaan myös tehostaa tai ylläpitää vastaanotolla tehdyn valkaisuhoidon tuloksia.

Hampaiden kotivalkaisu voidaan tehdä joko yksilöllisillä tai kertakäyttöisillä valkaisumuoteilla. Valkaisumuotteja pidetään suussa 1–2 tuntia päivässä, haluttaessa valkaisumuotteja voidaan pitää myös yöllä. Kotivalkaisumenetelmässä käytetään miedompia valkaisuaineita, kuin vastaanottovalkaisussa.

Tarjoamme seuraavia kotivalkaisumenetelmiä: Opalescence

Lisätietoja https://www.terveystalo.com/fi/Palvelut/Hammaslaakari-ja-suunterveys/Suuhygienistipalvelut/Hampaiden-valkaisukonsultaatio/


Kotivalkaisun hinta riippuu asiakkaalle valittavasta valkaisumenetelmästä: 

- Kertakäyttöinen valkaisulusikka 1 kpl 20 €

- Kertakäyttöiset valkaisulusikat 4 kpl 53 €

- Kertakäyttöiset valkaisulusikat 10 kpl 96 €

- Kotivalkaisupaketti (yksilölliset valkaisulusikat + 2 kpl kotivalkaisuaine) 303 €

- Kotivalkaisuaine 1 ruisku 19,50 €

Varastossa
SKU
service_100013
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Hampaiden valkaisukonsultaatio
Arviosi