Melarest Melatoniini Extra Vahva nieltävä 100 tabl 1,9 mg

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.21 €/kpl
20,90 €

Helposti nieltävät Melarest tabletit nukahtamisajan lyhentämiseen sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Melarest Melatoniini Extra Vahva -tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia.  Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Siksi sen käyttö sopii esimerkiksi raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle.


Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Melatoniinin on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.


Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.


Ei yhdessä rauhoittavien- tai unilääkkeiden kanssa. Varmista apteekista tai lääkäriltä muiden lääkkeiden yhteensopivuus melatoniinin kanssa. Melatoniini saattaa heikentää veren hyytymistä. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei lapsille.


Pakkauskoko: 100 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Melarest Melatoniini Extra Vahva nieltävä 100 tabl 1,9 mg
Arviosi

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa), dekstroosi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: melatoniini 1,9 mg.

Tuotetiedot
SKU 2406320
EAN 6417927102757
Markkinoija Verman
Brändi Melarest
Pakkauskoko100 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita