Membrasin Vaginal Vitality Cream 30 ml emätinvoide

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.44 €/ml
Tarjous voimassa 3.4.2023 asti
13,09 € 15,70 €
30 päivän alin hinta: 11,90 €

Lääkinnällinen valmiste, joka on tarkoitettu emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuden hoitoon ja ylläpitämään limakalvon terveyttä.

Lääkinnällinen valmiste, joka on tarkoitettu emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuden hoitoon ja ylläpitämään limakalvon terveyttä.


Kolmitehoinen emulsiovoide:


Voiteen sisältämä tyrniöljy parantaa ja suojaa limakalvoja ja intiimialueen herkkää ihoa

Hyaluronaatti lisää kosteutta

Maitohappo ylläpitää normaalia pH-tasapainoa

Voide hoitaa limakalvoja ja lievittää emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuteen liittyviä oireita, kuten kuivuuden, ärsytyksen ja arkuuden tuntemuksia sekä liikunnan yhteydessä koettua kipua.

Voiteen pH vastaa terveen emättimen limakalvon pH-arvoa.

Hormoniton ja hajusteeton Suomessa kehitetty ja valmistettu lääkinnällinen tuote.

Pakkaus sisältää CE-merkityn asettimen jota voidaan käyttää useaan kertaan.

 


ANNOSTUS JA KÄYTTÖ

Voidetta käytetään emättimeen ja ulkosynnyttimille kerran vuorokaudessa, sekä ulkosynnyttimille alapesun jälkeen. Voide viedään emättimeen pakkaukseen kuuluvalla asettimella ja ulkosynnyttimille puhtain käsin.


Käyttömukavuuden optimoimiseksi suositellaan voiteen käytön ajoittamista iltaan, jolloin voide yön aikana pysyy parhaiten käyttöalueella ja mahdollisesta voiteen lievästä valumisesta aiheutuva haitta on vähäisin.

Hippophae rhamnoides (sea buckthorn) oil (3 %), lactic acid (1 %), sodium hyaluronate (0,1 %), aqua, cetearyl alcohol, dicaprylyl ether, sodium lactate, polysorbate 60, cetyl palmitate, sorbitan stearate, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, sodium dehydroacetate, sodium benzoate, phenoxyethanol.

Tuotetiedot
SKU 338580
EAN 6420618730412
Brändi Membrasin
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko30 ml
Tuoteryhmät