Minisun

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

25-48 / 62

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

25-48 / 62

Tilaamasi tuotteet

Minisun

Etsitkö tuotteita vastustuskyvyn ylläpitämiseen sekä koko perheen hyvinvointiin? Kotimaisen Minisun-tuoteperheen valikoimasta löydät D-vitamiinit, monivitamiinit ja muita ravintolisiä sekä aikuisille että lapsille. Minisun-tuotteissa on otettu huomioon eri kohderyhmät ja yksilölliset erikoistarpeet, joten löydät itsellesi ja muille perheenjäsenille sopivat ravintolisät. Mikä parasta, Minisun-tuotteet on suunniteltu Suomessa.

 

Löydät luotettavat ja koko perheelle sopivat Minisun-tuotteet myös Olo-apteekista. Tutustu tämän aurinkoisen tuoteperheen vitamiineihin ja muihin lisäravinteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa tuotteet kätevästi netistä. Jos sinulla herää kysymyksiä Minisun-tuotteisiin liittyen voit olla yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme, joka osaa auttaa sinua oikeanlaisten lisäravinteiden valinnassa. Tarkemmat tiedot tuotteista löydät myös tuotteiden omilta sivuilta Olo-apteekin verkkokaupassa.

 

Minisun-tuotteet aikuisille ja lapsille

Minisunin lisäravinteet auttavat täydentämään terveellistä elämäntapaa sekä ruokavaliota ja niiden avulla täytät helposti yleiset suositukset muun muassa vitamiinien riittävään saantiin. Vitamiinien ja hivenaineiden tarve on kuitenkin yksilöllistä eivätkä samat suositukset päde kaikille, esimerkiksi jos kyseessä on fyysisesti erittäin aktiivinen, ikääntynyt tai imettävä henkilö. Siksi on tärkeää valita juuri itselle parhaiten sopiva tuote. Onneksi Minisun-tuoteperheen valmisteissa on otettu huomioon erilaisten ihmisten tarpeet, joten löydät sopivan tuotteen tukemaan omaa hyvinvointiasi.  

 

D-vitamiini ja sen tarve

Yksi tärkeä vitamiini, jonka riittävä saanti on välttämätön terveydelle ja vastustuskyvylle on rasvaliukoinen D-vitamiini. D-vitamiinia saa esimerkiksi maidosta ja kananmunista, jonka lisäksi sitä valmistuu auringonvalon vaikutuksesta iholla. Riittävällä D-vitamiinin saannilla voit taata hyvän vastustuskyvyn lisäksi luuston hyvinvoinnin, mutta aina riittävä määrä D-vitamiinia ei kuitenkaan täyty. Erityisesti suomalaisille suositellaan D-vitamiinin nauttimista ravintolisänä jopa ympäri vuoden. Eri ikäryhmillä on omanlaiset tarpeensa riittävälle D-vitamiinin saannille, jonka lisäksi joillain ryhmillä voi olla kasvanut tarve D-vitamiinille. Yleisesti suositeltava D-vitamiinin kokonaisaanti on kuitenkin 10 µg päivässä. Lisätarve D-vitamiinivalmisteesta voi puolestaan olla:

 

  • 1-vuotiaat (10 µg/vrk)
  • 2–17 -vuotiaat (7,5 µg/vrk)
  • 18–60 -vuotiaat (10 µg/vrk)
  • 61–74 -vuotiaat (20 µg/vrk)
  • Yli 75-vuotiaat (20 µg/vrk)
  • Raskaana olevat ja imettävät naiset (10 µg/vrk)

 

Yksi hyvä tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden ovat esimerkiksi Minisunin D-vitamiinia sisältävät purutabletit. Annostelu on helppoa, sillä yksi pieni purutabletti sisältää tarpeeksi D-vitamiinia täyttämään suositellun päivittäisen D-vitamiinin tarpeen. Tabletit ovat kaiken lisäksi hyvänmakuisia, joten lapsetkin ottavat ne mielellään joka päivä. Olo-apteekista löydät monipuolisesti turvallisia ja luotettavia D-vitamiinivalmisteita.

 

Kalsium

Minisun-tuoteperheessä on mukana myös useita kalsiumia sisältäviä tuotteita. Kalsium on kivennäisaine, joka on erityisen tärkeä luustolle sekä hampaiden hyvinvoinnille. Tämän lisäksi kalsium vaikuttaa muun muassa sydämen, lihasten ja hermoston toimintaan. Koska kalsiumin tarve vaihtelee iän mukaan, on hyvä pitää huolta, että saat juuri itsellesi riittävän määrän kalsiumia.

 

Riittävän määrän kalsiumia voit varmistaa Minisunin kalsiumvalmisteilla, joissa on mukana esimerkiksi D- ja K-vitamiinia vahvistamaan tuotteen tehoa. Kuten D-vitamiinin kanssa, varmista yksilöllinen kalsiumin tarpeesi sekä tarpeisiisi sopiva Minisun-tuoteperheen kalsiumvalmiste. Minisunin kalsiumia sisältävät tuotteet ja muut kalsiumvalmisteet löydät Olo-apteekista.

 

Minisun-tuotteet Olo-apteekista koko perheelle

D-vitamiinin ja kalsiumin lisäksi Minisun-tuoteperheessä on edustettuna muun muassa monivitamiinit, joista saat kaiken tarvittavan hyvinvointiisi kätevästi kerralla. Minisun-monivitamiinissa on mukana kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi D-vitamiini, kalsium, B12-vitamiini, foolihappo ja sinkki. Kuten muut Minisun-tuotteet, merkin monivitamiinit maistuvat hyvältä ja löydät sopivan valmisteen jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin.

 

Purutablettien lisäksi Minisunin-tuotteiden joukosta löydät ravintolisiä nestemäisessä muodossa. Tuotteista on saatavilla myös useita makuvaihtoehtoja, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva maku jokaiselle vauvasta vaariin. Muista tutustua valmisteiden ainesosiin ja tarkempiin tietoihin löytääksesi juuri oikean tuotteen. Kun tiedät millainen Minisun-ravintolisä sopii sinulle ja muille perheenjäsenille, voit tilata ne kätevästi netistä Olo-apteekin verkkokaupasta.