Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid

Rating:
60% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 2.20 €/kpl
2,20 €

Hyaluronic Acid Mask sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Kosteuttava ja silottava kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa, joka imeytyy tehokkaasti ihoon sitoen kosteutta ja ehkäisten ihon kuivumista. Naamio auttaa ehkäisemään kuivuudesta johtuvaa ihon löystymistä ja ryppyjen syntymistä. Se tekee kasvojen ihosta pehmeän ja tasapainoisen.


Hyaluronihappo (Sodium Hyaluronate) täyttää ihossa kollageenin ja elastaanin väliset raot parantaen samalla ihon joustavuutta ja kykyä sitoa kosteutta. Sodium Hyaluronate on hyaluronihapossa esiintyvä pienimolekyylinen suola. Pienen kokonsa ansiosta se pääsee imeytymään tehokkaasti ihoon kosteuttaen sitä syvältä.

 

Käyttö: aseta kangasnaamio puhtaille ja kuivatuille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna naamion vaikuttaa 10-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Lisää lopuksi muut haluamasi hoitotuotteet.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid
Arviosi

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed collagen, Fructo-Oligosaccharides, Saccharide hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Phenoxyethanol, Fragrance


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 20000046
EAN 8809663752385
Markkinoija Bearel
Brändi Mizon
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Mizon