Nordic Health B-Complete -suusuihke 25 ml 128 suihkausta

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.77 €/ml
19,20 €
Nordic Health B-Complete sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia, jotka toimivat yhdessä tukien kehon luonnollista energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen ja ihon kuntoa.

Hyvin imeytyvä B-complete vitamiinisuusuihke. Sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia, jotka toimivat yhdessä tukien kehon luonnollista energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen ja ihon kuntoa.


Suusuihkeesta vitamiinit imeytyvät nopeasti posken limakalvon kautta suoraan verenkiertoon. Herkullinen, luonnollisen persikan, luumun ja vadelman maku. Erittäin vatsaystävällinen.


Pullosta saat 128 suihkausta. Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Sopii vegaaneille, diabeetikoille ja keliaakikoille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.


Käyttöohje: 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle.


Pakkauskoko: 25ml


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nordic Health B-Complete -suusuihke 25 ml 128 suihkausta
Arviosi

Päiväannos (4 suihkausta) sisältää: Tiamiini (B1-vitamiini) - 0.55mg Riboflaviini (B2-vitamiini) - 1.05mg Niasiini (B3-vitamiini) - 8mg B6-vitamiini - 2.8mg Foolihappo (metyylifolaatti) (B9-vitamiini) - 400mcg B12-vitamiini (adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini) - 100mcg Biotiini (B7-vitamiini) - 50mcg Pantoteenihappo (B5-vitamiini) - 4.5mg


Vesi, makeutusaine (ksylitoli), nikotiiniamidi (B3-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), natriumriboflaviini-5-fosfaatti (B2-vitamiini), säilöntäaine(kaliumsorbaatti) foolihappo ((6S)-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola Quatrefolic®, tiamiinimononitraatti (B1-vitamiini), luonnollinen persikka-, luumu- ja vadelmanaromi, 5´-deoksiadenosyylikobalamiini (B12-vitamiini), metyylikobalamiini (B12-vitamiini), D-biotiini (B7- vitamiini).


Tuotetiedot
SKU 340907
EAN 96191736
Markkinoija Nordic Health
Brändi Nordic Health
Pakkauskoko25 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health