Nordic Health Boost B12 -suusuihke 25 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.68 €/ml
17,00 €

Nordic Health Boost B12-vitamiinisuusuihke on aprikoosin makuinen ravintolisasuihke. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. 

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Vitamiinisuihkeessa mukana oleva kromi auttaa ylläpitämään kehon normaalia verensokeripitoisuutta.


Ravintolisäsuihke on kätevä käyttää, ja voit unohtaa ikävän pillereiden nielemisen. Boost B12-vitamiinisuusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta, eli suosittelemme vitamiinilisän käyttöä suuhun suihkauttamalla.


B12-vitamiini Boost B12-vitamiinisuusuihkeessamme on metyylikobalamiinia. Tämä on valittu sen paremman imeytymisen takia ja näin voidaan varmistaa vitamiinin imeytyminen verenkiertoon suun limakalvojen kautta. 


B12-vitamiinisuusuihke on aprikoosin makuinen, eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita. Suihkepullosta on helppo annostella oikea määrä vitamiinia. Ravintolisä sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Sopii vegaaneille, vegetaristeille, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita. Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.


Käyttöohje: Käytä B12-vitamiinisuusuihketta 1-4 suihkausta vuorokaudessa posken limakalvolle; uusimpien tutkimusten mukaan B12-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta.


Pakkauskoko: 25ml (160 suihkausta)


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nordic Health Boost B12 -suusuihke 25 ml
Arviosi

Neljän suihkauksen vuorokausiannos sisältää:

B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 1200 mikrog (48000 %) *

Kromi 40 mikrog (100 %)*

Vihreä tee -uute 0,5mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Vesi, ksylitoli, luontainen aprikoosiaromi, hapettumisenestoaine (luontainen sitruunahappo), metyylikobalamiini (B12), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), vihreä tee -uute, kromi(III)kloridi.Tuotetiedot
SKU 337216
EAN 96032893
Markkinoija Nordic Health
Brändi Nordic Health
Pakkauskoko25 ml
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health