Nordic Health Magnesium Oil Goodnight 100 ml -ihosuihke

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.18 €/ml
18,30 €
30 päivän alin hinta: 18,30 €

Nordic Health Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta.

Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus
Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta. Sisältää puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Luonnon magnesiumin tehoa lisäävät luonnolliset eteeriset öljyt: kamomilla, bergamotti ja myskisalvia.

Käyttöohje:
10 suihkaisua illalla, mielellään ranteiden sisäsivuille, dekolteelle ja jaloille levitettynä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Tuote sopii vegaaneille ja vegetaristeille. Ei suositella raskaana oleville tai imetyksen aikana. Tuote ei sisällä: palmuöljyä tai sen johdannaisia, parabeenejä, synteettisiä väri- tai makuaineita tai allergeenejä.
10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia. Naisten suositusannos on 280 mg/vrk ja miesten saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.

Concentrated solution of Zechstein Inside magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate), Vitis vinifera grape seed oil, emulsifier: polysorbate 20, essential oils: Citrus Aurantium, Bergamia bergamot oil FCF, Anthemis nobilis chamomile roman, Salvia sclarea clary sage.

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
Pakkauskoko100 ml
Päiväys 17.10.2027
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 337203
EAN 5060148520186
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health