Nuxe Bio Organic Night Recovery Oil with Rice Oleo-Active 30 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.32 €/ml
39,50 €

Levänneen ihon salaisuus. Iltaisin iholle levitettävä hoitoöljy sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Tuote on vegaaninen, Ecocert-sertifioitu

Luomusertifioidut Nuxe Bio Organic -luonnonkosmetiikkatuotteet hemmottelevat ihoa ja aisteja. Sarjan hoitotuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita, ja niillä on arvostettu Ecocert-sertifikaatti. Sarja koostuu miellyttävän tuntuisista ja tehokkaasti vaikuttavista hoitotuoteista, joiden pehmeän raikkaat tuoksut ovat 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia.

Nuxe Bio Organic Rice Oil Extract Ultimate Night Recovery Oil -hoitoöljy yöksi. Iltaisin käytettävä hoitoöljy tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja saa ihon näyttämään aamulla levänneeltä ja raikkaalta. Hoitoöljyn sisältämä riisin öljyuute vahvistaa ihon puolustusmekanismeja ja vaurioita korjaavaa vaikutusta yön aikana. Lisäksi hoitoöljy sisältää hoitavia, avokadosta, seesamista, jojobasta ja makadamiapähkinästä saatuja luomuöljyjä.

Käyttö: Levitä öljy iltaisin puhdistetulle ja kuivalle iholle. Annostele muutama tippa öljyä pipetin avulla kämmenelle. Levitä öljy kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti hieroen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nuxe Bio Organic Night Recovery Oil with Rice Oleo-Active 30 ml
Arviosi