Puhdas+ Epicor 500 mg kaps 60 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.27 €/kpl
15,96 € 26,60 €
Puhdas+ Epicor on ainutlaatuinen, tutkittu ja patentoitu yhdiste, joka on peräisin fermentoidusta Saccharomyces cerevisiae -hiivasta. Epicorin teho perustuu siihen, että se on runsaasti eri ravintoaineita sisältävä luonnollinen tuote. 

Puhdas+ Epicor on ensimmäinen EpiCor®-tuote Suomessa! Epicor on saavuttanut suuren suosion maailmalla ja nyt se on saapunut myös Suomeen.


Puhdas+ Epicor on ainutlaatuinen, tutkittu ja patentoitu yhdiste, joka on peräisin fermentoidusta Saccharomyces cerevisiae -hiivasta. Epicorin teho perustuu siihen, että se on runsaasti eri ravintoaineita sisältävä luonnollinen tuote. Se sisältää proteiinia, kuitua, polyfenoleja, vitamiineja, aminohappoja, betaglukaania, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä.


Epicor on luonnollinen ja nopeavaikutteinen, se alkaa toimia jo alle kahden tunnin sisällä kapselin nauttimisesta. Epicorin teho on kliinisesti tutkittu.


Annostus: Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa.


Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Puhdas+ Epicor 500 mg kaps 60 kpl
Arviosi

EpiCor ® (Saccharomyces cerevisiae fermentaatti), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho. Ei sisällä

laktoosia eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Tuotetiedot
SKU 338478
EAN 6430050007027
Markkinoija New Organics
Brändi Puhdas+
Pakkauskoko 60 kpl
Kategoriat