Puhdas+ Keto Electrolytes vegekaps 120 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.20 €/kpl
23,80 € 34,00 €

Puhdas+ KETO Elektrolyyttikapselit sisältäavät elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa; magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kalsiumia.

Elektrolyyttien saanti on tärkeää erityisesti ketogeenisen ruokavalion aikana tai silloin jos urheilet ja hikoilet paljon. Puhdas+ KETO Elektrolyyttikapselit sisältäavät elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa; magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kalsiumia.

Elektrolyyttejä tarvitaan turvaamaan elimistön optimaalinen nestetasapaino.  Ihmisestä noin 60-70 % on nestettä ja nestetasapaino vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elimistömme toimintaan. Nestetasapaino on isossa roolissa lämmönsäätelyssä, ruuansulatuksessa, ravinteiden imeytymisessä ja kuljetuksessa. Nestetasapaino vaikuttaa merkittävästi verenpaineeseen sekä on monesti kramppien ja päänsärkyjen taustalla. Nesteitä menetetään jatkuvasti ihon, hengityksen ja virtsan kautta.

KetoElectrolytes sisältää kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia optimaalisessa suhteessa ylläpitämään sekä tarvittaessa korjaamaan nestetasapainoa.  Ketoelektrolyyttejä käyttävän ei tarvitse välttämättä noudattaa ketogeenista ruokavaliota vaan tuotetta voi käyttää aina kun on tarvetta turvata nestetasapainoa.  Jauhetta suositellaan otettavaksi turvaamaan nestetasapaino ruokavaliomuutosten, hikoilun, kuumeen, ripulin tai oksennustaudin yhteydessä.

Jauhe ei sisällä mitään muuta kuin vaikuttavat aineet. Ei maku- tai makeutusaineita, ei väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Puhdas+ Keto Electrolytes vegekaps 120 kpl
Arviosi
RAVINTOSISÄLTÖ 1 – 4 KAPSELIA:
Magnesium 25-100 mg (*7-27%)
Kalsium 25-100 mg (*3-13 %)
Kalium 50-200 mg (*3-10 %)
Natrium 80-320 mg

Kloridi 123-492 mg (*15-62 %)


Natriumkloridi, magnesiummalaatti, trikaliumsitraatti,
kalsiumsitraatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho. 


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 340079
EAN 6430050008987
Markkinoija New Organics
Brändi Puhdas+
Pakkauskoko 120 kpl
Kategoriat