Puhdistamo Iltamagnesium 60 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.17 €/kpl
9,90 € 12,50 €

Puhdistamon Ilta Magnesium on magnesium-yrttiuutevalmiste. Magnesiumglysinaatti palauttaa kehoa ja mieltä, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä.

Valmisteen sisältämä 5-HTP on luonnollinen aminohappo, joka on sekä serotoniinin että melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa sinua parempilaatuisen unen tavoittelussa.
 
Tuote on täyteaineeton, eikä se sisällä liivatetta tai eläinperäisiä ainesosia. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Säilytys / Förvaring: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Pääainesosan alkuperämaa / Huvudingrediensens ursprungsland: Muu kuin EU / Icke EU

Huom! Ilta Magnesiumin sisältämä 5HTP toimii melatoniinin lisäksi myös serotoniinin esiasteena. Kun tuote nautitaan illalla, 5HTP luo esiasteen melatoniinille, joka tukee elimistön melatoniinin tuotantoa. Tämän vuoksi tuote on suositeltavaa nauttia noin 1–2 h ennen nukkumaanmenoa ja varmistaa, että etenkin sinivalonlähteet kuten puhelin ja televisio ovat poissa päältä. Sinivalonlähteet häiritsevät melatoniinin tuotantoa, mikä vaikuttaa puolestaan nukahtamiseen ja unenlaatuun.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Ei käytettäväksi yhdessä uni-, nukahtamis- tai masennuslääkityksen kanssa.

Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Puhdistamo Iltamagnesium 60 kpl
Arviosi

Magnesiumglysinaatti, kärsimyskukkauute, luontainen L-teaniini, Griffonia simplicifolia -siemenuute. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.


Suositelu vuorokausiannos 1–4 kapselia tarvittaessa noin tunti ennen nukkumaan menoa. Vuorokausiannos sisältää:

1 kaps.4 kaps.
Magnesium125 mg 33 %*500 mg 133 %*
L-teaniini / L-teanin25 mg100 mg
5-HTP (Griffonia simplicifolia)25 mg100 mg
Kärsimyskukkauute50 mg200 mg
Tuotetiedot
SKU 20000463
EAN 6430039222816
Markkinoija Puhdistamo
Brändi Puhdistamo
Pakkauskoko60 kpl
Kategoriat