Rela Drops 10 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.53 €/ml
15,30 € 17,00 €
Rela Tipat on vauvan oma maitohappobakteeri, joka on peräisin äidinmaidosta. Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja.

Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa, hellyyttä, lämpöä ja turvaa. Hyvinvoinnin tukena on tutkittu Rela Tipat. Se on vauvan oma maitohappobakteeri, joka on peräisin äidinmaidosta.


Rela Tippojen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista.


Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmisteen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi.


Annostus: 5 tippaa kerran päivässä. Tipat voidaan annostella suoraan suuhun lusikalla tai sekoittaa ruokaan tai juomaan – vauvoille tuttipulloon. Tipat eivät muuta ruuan makua eivätkä tuki tuttipullon tuttia. Enteraalisessa ruokinnassa tipat voidaan annostella letkuravinnon mukana.


Pakkauskoko: 10ml


Säilytetään huoneenlämmössä. Säilyvyys 15 kk


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Rela Drops 10 ml
Arviosi

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria 100 milj. kpl.


Auringonkukkaöljy, kookos-palmuöljy, Lactobacillus reuteri Protectis® –maitohappobakteerit.


Tuotetiedot
SKU 2071975
EAN 7350012550714
Markkinoija Verman
Brändi Rela
Pakkauskoko 10 ml
Kategoriat