Scholl syylänpoistokynä 2 ml

30 päivän alin hinta: 18,49 €
Tuote on poistunut myynnistä


Scholl-syylänpoistokynä on terveydenhuollon tarvike, jolla on kliinisesti osoitettu teho käsissä ja jaloissa esiintyvien syylien hoidossa. Syylänpoistokynä sisältää geeliä, jonka aktiivinen ainesosa TCA-Active™, saa sairastuneen ihon kuoriutumaan. Paksuuntunut iho ja paksuuntumisen aiheuttanut virus irtoavat, ja tilalle kasvaa uusi terve iho. Yhdellä painalluksella toimivassa kynässä on erittäin tarkka annostelukärki. Geeliin on lisätty sinistä väriä, jonka avulla annosteleminen on helpompaa, eikä geeliä tule vahingossa levitettyä myös terveelle iholle. Näkyviä tuloksia jo viikossa. Pidä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.


Säilytysohje:

• Säilytä syylänpoistokynä poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.

• Säilytä kynä alkuperäispakkauksessaan, huoneenlämmössä (15 - 25 °C). • Puhdista kynän kärki huolellisesti paperipyyhkeellä ja laita korkki tiiviisti takaisin paikoilleen käytön jälkeen. Syylänpoistokynää ei saa käyttää kynässä ja ulkopakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Ensimmäisen avaamisen jälkeen kynä säilyy käyttökelpoisena 6 kuukauden ajan edellyttäen, ettei viimeistä käyttöpäivämäärä ylitetä tämän ajan kuluessa.


Käyttöohjeet:

1. Levitä varovaisesti yksi sininen geelitippa (yksi painallus) tarkasti syylän päälle. Jos yksi tippa ei riitä peittämään koko syylää, levitä toinen geelitippa.

2. Jos geeliä vahingossa joutuu terveelle iholle, pese koko alue saippualla ja vedellä, estääksesi terveen ihon ärtymisen ja polttavan tunteen. Voit käyttää vaseliinia tai muuta voidetta ympäröivän ihoalueen suojaamiseen.

3. Anna geelin kuivua 10–15 minuuttia ennen kuin puet sukat, kengät tai käsineet.

4. Pyyhi varovasti ylimääräinen geeli kynän kärjestä pehmeällä paperipyyhkeellä. Sulje kynä huolellisesti ja kierrä korkin nuolet eri kohtiin.

Toista käsittely kahdesti päivässä 4 päivän ajan. Lapsille, joilla on pieniä syyliä, geeliä annostellaan kerran päivässä.


Turvallisuusohjeet:

Syylänpoistokynää voivat käyttää aikuiset ja vähintään 4-vuotiaat lapset. Suosittelemme, että aikuiset huolehtivat geelin levittämisestä lasten syyliin. Suosittelemme, että lapsilla annostelukertoja on 1 päivässä (ks. ohjeet kohdassa MITEN SYYLÄNPOISTOKYNÄÄ KÄYTETÄÄN). Jos olet raskaana tai imetät, sairastat diabetestä, sinulla on heikko ääreisverenkierto tai jokin ihosairaus, suosittelemme, että neuvottelet lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

TCA-ActiveTM (based on Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua.

Tuotetiedot
SKU 340949
EAN 5701092115041
Brändi Scholl
Markkinoija Reckitt Benckiser
Pakkauskoko2 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Scholl