Thealoz Duo 10 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.47 €/ml
14,70 €

THEALOZ® DUO – ainutlaatuinen kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille (10 ml pullo)

THEALOZ® DUO – ainutlaatuinen kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille (10 ml pullo)


THEALOZ® DUO on ainutlaatuinen, kolmivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se myös suojaa silmää kuivasilmäisyyden aiheuttamilta vaurioilta.  THEALOZ® DUO on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.


THEALOZ® DUO on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä: se on ainoa kuivasilmävalmiste, joka suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta. 


THEALOZ® DUO on yhdistelmä trehaloosia ja hyaluronihappoa. Trehaloosi on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa. Hyaluronihappo on voiteleva ja kosteuttava aine, joka löytyy mm Hyabakista.


Annostus: 1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. THEALOZ® DUO silmätippoja voi käyttää piilolinssien kanssa. THEALOZ® DUO on Théan kehittämässä ABAK® -pullossa. Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta. Yhdestä pullosta saadaan 300 tippaa liuosta. THEALOZ® DUO on tarkoitettu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Thealoz Duo 10 ml
Arviosi

Trehaloosi .......................................................... 3 g

Natriumhyaluronaatti ................................... 0,15 g

Natriumkloridi, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytettävä vesi ad……….100 ml


Tuotetiedot
SKU 334248
EAN 3662042002465
Markkinoija Laboratoires Thea
Brändi Thealoz
Pakkauskoko 10 ml
Kategoriat