Medik8 - Black Week

Medik8 - Black Week
Suodata
Näytetään valintojen mukaan
 1. Medik8
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 31

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 31

Tilaamasi tuotteet

Medik8: tehokas tuotesarja ja innovatiivinen teknologia

Medik8 on Olo-apteekin verkkokaupan uusi tehokas kosmetiikkasarja, joka nojaa ihonhoidossa kolmeen nuorekkaan ihon pääpilariin: C-vitamiini, aurinkosuoja ja A-vitamiini. Tuotteissa käytetään myös ainutlaatuista time-release -teknologiaa: vaikuttavat aineet vapautuvat tasaisesti, vaikuttaen pitkään ja tehokkaasti. Medik8 käyttää tuotteissaan vain biologisesti aktiivisen ainesosan oikeaa kiraalista muotoa, minkä ansiosta iho ei ärsyynny, vaan saa tehoaineista niiden parhaan vaikutuksen juuri siellä missä tehoainetta tarvitaan.  

Medik8-tuotteiden filosofiana CSA

Tuotesarja perustuu CSA-filosofiaan, jonka kolme tehokasta teemaa ovat:

 1. C-vitamiini
 2. Sunscreen (aurinkosuoja)
 3. A-vitamiini

 

Tuotesarjan tavoitteena on saavuttaa kaunis iho koko elämän ajan. CSA-metodi on helppo ja yksinkertainen: C-vitamiinia ja aurinkosuojaa käytetään päivällä, ja A-vitamiinia yöllä. Tuotesarjassa on laaja valikoima seerumeita sekä voiteita jotka noudattavat tätä tehokasta  CSA-metodia.

Medik8 C-vitamiini

C-vitamiinia kannattaa käyttää ihonhoitotuotteissa aamulla. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa. Sen avulla iho pysyy tasaisena ja kirkkaana, sillä C-vitamiini stimuloi kollageenituotantoa ja estää pigmenttimuutosten syntymistä. 

C-vitamiini suojaa ihoa koko päivän, taistellen ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteiden C-vitamiini on stabiili ja hyvin formuloitu, ja sopii myös herkälle iholle.

Medik8 aurinkosuoja

Medik8 aurinkosuoja suojaa ihoa tehokkaasti auringonvalolta, ilman että ihosta tulee tahmea tai rasvainen. Aurinko aiheuttaa arviolta jopa 80% ihon ikääntymisen merkeistä, eivätkä haitalliset vaikutukset vaadi edes aurinkoista säätä. Noin 50% UV-säteilystä pääsee iholle jopa pilvisellä säällä.

Aurinkosuojavoidetta on hyvä laittaa aamulla, jotta se suojaa ihoa koko päivän ajan. Aurinkosuojalla varustetut Medik8-päivävoiteet antavat iholle peittävän suojuksen, joka on myös kevyt - todennäköisesti et edes huomaa, että päivävoiteesi sisältää aurinkosuojaa.

Medik8 A-vitamiini

Medik8 Retinol (A-vitamiini) nuorentaa ihoa, sillä A-vitamiini on ihonhoidon tehokkain tutkittu anti-age raaka-aine. A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja vähentää talin eritystä. A-vitamiini saattaa toisinaan ärsyttää ihoa, mutta tuotesarjan time release teknologia varmistaa, että tehoaineet vapautuvat riittävän hitaasti ja tasaisesti ilman ihoärsytystä. A-vitamiini on täydellinen iltaseerumi, jotta sen anti-age hyödyt vaikuttavat koko yön yli.

Medik8 tuotteet: mikä on paras tuote?

Medik8 best sellers tuotteita ovat mm. 

 • Medik8 Surface Radiance Cleanse Uudistava puhdistusgeeli
  • Puhdistusgeeli virkistää, herättää ja nuorentaa ihoa. Puhdistusgeeliä on tehostettu happojen kuorivalla seoksella, jotka ovat valittu niiden hellävaraisuuden ja tehokkaiden anti-age ominaisuuksien vuoksi (mantelihappo, maitohappo ja salisyylihappo.)
 • Medik8 Blemish SOS hoitogeeli epäpuhtauksille
  • Nopeavaikutteinen paikallishoitogeeli finneille ja epäpuhtauksille. Blemish SOS on täydellinen tuote, kun epätoivottu finni tai epäpuhtaus nousee ihollesi.
  • Kevyt, miellyttävän tuoksuinen, nopeasti imeytyvä geeli puhdistaa tukkeutunutta huokosta välittömästi. Sisältää salisyylihappoa, joka vähentää tulehdusta ja ehkäisee tukkeutumien muodostumista.
 • Medik8 Crystal Retinal 3 Stabiili uudistava yöseerumi
  • Uudistava yöseerumi korjaa ja uudistaa ihoasi yön aikana ihon ollessa vastaanottavaisimmillaan. Seerumin A-vitamiini vähentää ryppyjä ja juonteita jo 4 viikossa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaen ihoa. 

Medik8 seerumit ovat tehokkaita, vieden tehoaineita syvemmälle ihon eri kerroksiin. Seerumit auttavat kirkastamaan, nuorentamaan sekä kosteuttamaan ihoa. 

Seerumituotteiden suosikkeja ovat mm. 

 

Jos haluat parhaat tulokset nuorekkaan ja hyvinvoivan, terveen ihon ylläpitämisessä, kannattaa noudattaa parhaisiin tehoaineisiin nojaavaa CSA-filosofiaa. Tuotesarjan tehokkaiden seerumituotteiden lisäksi päivittäisessä ihonhoidossa kannattaa käyttää päivävoidetta joka sisältää aurinkosuojan, sekä illan A-vitamiini (retinoli) seerumia.

Sarjan tehokkaimmat tuotteet sisältävät Medik8 retinoate ainesosan. Nämä tuotteet ovat jopa 8 kertaa vahvempia kun retinoli, ja ovat silti täydellisiä myös herkälle iholle.

Medik8 kokemuksia

Sarjan tuotteet ovat suosittuja ympäri maailman, sillä ne sopivat herkemmällekin ihotyypeille - ja kaikille muille. Suomessa tuotesarja on kerännyt useita voittoja mm. kauneusmedioiden vuoden valinnoissa: 

 • Gloria Beauty Award 2020: Parhaat kauneustuotteet: Bakuchiol Peptides
 • Trendi Vuoden parhaat 2021: Paras luksustuote - Bakuchiol Peptides
 • Kauneus & Terveys: Parhaat terveystuotteet 2021 Paras kosteuttaja - H.E.O. Mask

 


Olo-apteekin verkossa Black Friday on kokonainen Black Week

Olo-apteekin verkkokaupassa Black Friday kattaa lähes tuhat tarjousta kauneuteen ja hyvinvointiin. Emme  kuitenkaan malta millään pitäytyä yhdessä perjantaissa, vaan huikeat Black Week -tarjoukset avautuvat jo 14.11.2022, jolloin tarjolle ilmestyy läjäpäin suosikkituotteita aivan pimeään hintaan. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. saakka, tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Suosituimmat myydään aivan varmasti loppuun tänäkin vuonna, joten nopeus on valttia. 

Huomasitko, että lisäsimme myös toimitusvaihtoehtoja! Yhteistyössä Postnordin kanssa tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 20 euron ostoksiin koko Black Week -kampanjan ajan.

Black Friday verkkokauppa on yhtä kuin avain stressittömiin joululahjaostoksiin. Osta silloin kun sinulle sopii vaikka nojatuolista käsin, ja saat lähetyksen näppärästi (ja todella nopeasti!) lähimpään noutopisteeseen tai vaikka suoraan kotiovelle. Ai että on heleppoa!  

Black Friday 2022  

Tänä vuonna verkkokaupan suurta kampanjapäivää vietetään 25.11.2022. Olo-apteekin verkkokaupan Black Week -tarjouksista nappaat luottotuotteita tukemaan hyvää oloa arjessa. Black Friday on myös joulusesongin avauspäivä, kampanjasta ostat jo hyvissä ajoin toivotuimmat joulun kosmetiikka- ja hyvinvointilahjat - muistapa muuten antaa lahja myös itsellesi, olet sen varmasti ansainnut. 

Kovimmat kosmetiikkatarjoukset, parhaat vitamiinitarjoukset ja terveellisimmät joululahjat löydät tämän kampanjan tarjouksista. Osa tarjouksista on voimassa koko kampanja-ajan, ja muutamat huipputarjoukset ovat voimassa vain päivän. Kannattaa siis seurata valikoimaa, lisää tarjouksia tulossa kampanjan aikana! 

Joka tapauksessa näiden tarjoustuotteiden kysyntä on niin suurta, että kannattaa varmistaa omansa toimimalla nopeasti. Kampanjaan kannattaa valmistautua luomalla verkkokauppaan asiakastili ja tilaamalla uutiskirje, niin kuulet tarjouksista ensimmäisten joukossa, ja ostaminen käy nopeimmin.  

Tilaapa muuten tällä välin uutiskirje, niin kuulet myös näistä tarjouksista ensimmäisenä! 

Parhaat Black Friday tarjoukset 2022 

Mitäs näistä tarjouksista sitten kannattaa etsiskellä? Joulusesongin avaus tarkoittaa sitä, että löydät kiinnostavia juttuja paitsi itsellesi, myös kaikille läheisillesi. Takuuvarmasti bongaat ilahduttavan toivelahjan myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Tutkipa vaikka näitä: 

  • Vitamiinit ja ravintolisät: päivittäiset hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn tukipilarit ihan pimein hinnoin. Kyllä, näitä kannattaa santsata nyt koko perheelle!  
  • Kosmetiikkatarjoukset: Apteekkikosmetiikan suosituimmat lahjapakkaukset kauniissa kääreissä ovat joululahjojen kestosuosikkeja. Jos lahjapakkaus ei ole sinun vaihtoehtosi, valitse täsmätuotteet ja suosikkimerkkisi laajasta valikoimasta: luonnonkosmetiikka, anti age -seerumi tai perusvoiteet koko perheen ihonhoidon tarpeisiin.   
 • Hyvinvointia: Hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on helppoa näillä apuvälineillä. Hyvinvointiteknologia ja apuvälineet ovat satsaus terveyteen, ja näistä tuotteista on iloa pitkään. Hyvinvointivalikoiman laajuus saattaa yllättää, tutustu laajaan valikoimaan ja uutuuksiin, löydät Black Week -tarjouksista verenpainemittareita, Tens-laitteita, urheilukelloja, henkilövaakoja, painopeittoja, pilatesrullia, hierontapalloja, lihahuoltovasaran, Well02 hyvinvointilaitteen ja vaikka mitä muuta hyvän olon tueksi.    

Black Friday -apteekki ei ole kenties se tunnetuin kauppa mustan perjantain tarjouksistaan, mutta ihan varmasti se terveellisin valinta. Mottomme kuuluukin: satsaa hyvinvointiin, älä krääsään.   

Mustan perjantain tarina

Black Fridayta on vietetty jo vuosikymmeniä kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, ja ilmiö on lähtöisin Yhdysvalloista. Päivästä on muodostunut perinteinen joulukaupan avauspäivä. Teemapäivän nimen syntymisestä kulkee montakin tarinaa. 

Yksi selitys kertoo, että kiitospäivä pyhineen oli poliisille musta liikenneruuhkien aiheuttaman kolarisuman vuoksi. Toinen selitys liittyy kauppiaiden kirjanpitoon: Black Fridayn tienoo käänsi alkuvuoden tappiolliset punaisella kirjatut tilikirjat mustalla merkityksi voitokkaiksi myyntipäiviksi.