Puhdas+ - Black Week

Puhdas+ - Black Week
Suodata
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Näytetään valintojen mukaan
  1. Puhdas+
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 213

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 213

Tilaamasi tuotteet

Puhdas+

Suomalainen Puhdas+ tarjoaa kuluttajille terveys- ja hyvinvointituotteita ilman ylimääräisiä lisäaineita - puhtauteen ja yksinkertaisuuteen pyrkien. Puhdas+ -tuotteissa vältetään turhia E-koodeja ja pyritään luonnollisuuteen ja kotimaisten raaka-aineiden käyttöön. Tuotteet valmistetaan Suomessa pääosin kotimaisin raaka-ainein, jolloin myös hiilijalanjälki on pienempi kuin ulkomailta tuotteita kuljetettaessa.

Puhdas+ -tuotteiden kehitystiimi pyrkii siihen, että erityistoiveet ja allergiat olisi huomioitu mahdollisimman monessa tuotteessa. Puhdas+ tarjoaakin muun muassa vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Myös eettinen ja ympäristöystävällinen toiminta on tärkeää, joten osalla Puhdas+ -tuotteista on ekologisuudesta kertovia sertifikaatteja, kuten eettisestä kalastuksesta kertova sertifikaatti omega-3 -valmisteilla.

Alla esittelemme, minkä tyyppisiä tuotteita löydät Puhdas+ -brändin alta. Lisätietoja tuotteista löydät kunkin tuotteen tuotesivuilta. Mikäli sinua mietityttää, mikä olisi paras tuote juuri sinulle, älä epäröi kysyä asiakaspalvelustamme apua - olemme täällä sinua varten!

Puhdas+ -vitamiinit, rasvahapot ja muut lisäravinteet

Keskeinen Puhdas+ -tuoteryhmä on erilaiset lisäravinteet, kuten vitamiinit ja rasvahapot. Lisäravinteet ovat suun kautta muun muassa erilaisina kapseleina nautittavia tuotteita, jotka täydentävät ravitsemustasi. Mikäli kiireen, stressin tai vaikkapa imeytymishäiriöiden vuoksi ravitsemuksesi ei ole optimaalinen, voimme auttaa sinua turvaamaan hyvinvointiasi Puhdas+ -lisäravinteiden avulla. Tarvitsetpa sitten omega-rasvahappoja, sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia tai vitamiineja, kuten C- tai D-vitamiinia, löydät ratkaisun Puhdas+ -tuotteista.

Hyvä ratkaisu kasvaneeseen C-vitamiinin tarpeeseen sekä väsymyksen ja uupumuksen torjuntaan on Puhdas+ C-vitamiini 500mg, josta saat rutkasti välttämätöntä C-vitamiinia kätevässä kapselissa. Pimeään vuodenaikaan kannattaa valita jokin Puhdas+ -tuotteiden D-vitamiineista, joiden joukosta löytyy myös vegaaninen vaihtoehto D-vitamiinille. Omega-3 ja Omega-7 rasvahappojen tarpeeseen voit valita Puhdas+ Premium -valmisteet, joissa terveydelle edullisten ja puhtaiden omega-rasvahappojen lähteenä toimivat muun muassa kala- ja tyrniöljy.

Puhdas+ tuotteet kauneudenhoitoon ja hygieniaan

Puhdas+ -tuotteista löydät myös lukuisia öljyjä, kapseleita ja muita tuotteita, jotka auttavat sinua optimoimaan hygienian ja kauneuden. Haluatpa sitten turvata ihon kimmoisuuden tai hiusten tai ripsien kasvun, löydät Puhdas+ -tuotteista apua.

Puhdas+ tarjoaa kauneutesi ja puhtautesi tueksi muun muassa kollageeni- ja ubikinonikapseleita, teepuupohjaisia ihon puhdistusaineita sekä mikroneulauslaitteita kotikäyttöön. Puhdas+ Microneedle Roller -mikroneulauslaitteen avulla voit stimuloida ihon kollageenintuotantoa sekä tasoittaa ihoa ja sen juonteita ja jälkiä. Kiinteyttävä mikroneulaus onnistuu pieniä neuloja hyödyntävällä rullalla, ja se auttaa ihoa elävöittäviä tehoaineita vaikuttamaan paremmin.

Ravintolisinä nautittavista Puhdas+ -tuotteista esimerkiksi Beauty Kollageeni & Biotiini -kapselit auttavat vahvistamaan ihoasi sekä hiusten ja kynsien hyvinvointia. Tuotteen sisältämä C-vitamiini puolestaan edistää luonnollista kollageenin tuotantoa, joka vähenee ikääntyessä. Koska ravintolisänä käytetty kollageeni ei ole luonnostaan vegaaninen valmiste, on Puhdas+ -tuotteiden joukossa myös täysin vegaaninen vaihtoehto kehon luonnollisen kollageenintuotannon vahvistamiseen.

Muista, että ulkoiseen hyvinvointiisi vaikuttaa myös sisäinen hyvinvointisi. Pyri siis ulkoisen ihonhoidon ohella huolehtimaan riittävästä ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta mahdollisuuksien mukaan.

Muut valikoimamme Puhdas+ tuotteet

Puhdas+ tarjoaa runsaasti myös muita tuotteita lisäravinteiden ja kauneudenhoidon tuotteiden ohella. Meiltä löydät muun muassa vatsaa rauhoittavat maitohappobakteerit ja saccharomyces boulardii kapselit, jotka sopivat esimerkiksi matkoilla turistiripulia ehkäisemään. Puhdas+ -tuotteiden erilaiset aminohappotuotteet ja magnesium roll-onit sopivat puolestaan erinomaisesti liikkujalle ja aktiiviseen elämäntapaan.

Tehokkaissa ja suosituissa Puhdas+ Quattro Magnesium -kapseleissa on nimensä mukaan magnesiumia neljässä eri muodossa. Tuotteen magnesium imeytyy helposti ja on oiva lisä kasvaneeseen magnesiumin tarpeeseen, esimerkiksi kovan ja tavoitteellisen urheilun yhteydessä. Urheilijoille lisäravinteeksi sopii myös Puhdas+ L-Teaniini, joka sisältää muun muassa vihreässä teessä luonnostaan esiintyvää L-teaniini aminohappoa.

Lisäksi Puhdas+ tarjoaa tuotteita ketoosidietin tueksi. Puhdas+ Keto -tuotteiden ansiosta vähähiilihydraattisen, keto-dieetin ylläpitäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Koska ketogeeninen ruokavalio vaatii hiilihydraattien rajoittamista erittäin pieneksi, kasvaa muiden ravintoaineiden ja ravinteiden tarve sekä niiden merkitys. Jaksamisen ja yleisen hyvinvoinnin tueksi voit valita jonkin Puhdas+ Keto -tuotteista avuksi keto-dieetin ylläpitämiseen. Puhdas+ -tuotteista hyviä lisiä ketogeeniseen ruokavalioon ovat esimerkiksi Keto Fuel -proteiinijauhe, jota on saatavilla herkullisissa eri mauissa. Elimistön nestetasapainon ylläpitämiseen sopii puolestaan Puhdas+ Keto Electrolytes -jauhe.

Puhdas+ - Suomalainen yritys terveytesi hyväksi vuodesta 2013

Nämä tuotteet ja paljon muuta Puhdas+ -merkin laajasta valikoimasta tuotteita hyvinvointisi ja terveytesi hyväksi löydät Olo-apteekin valikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja niiden laadukkaisiin raaka-aineisiin verkkokaupassa ja tilaa kätevästi netistä.

Puhdas+ on kotimaisen kasvuyrityksen, New Organics Oy:n, brändi.

Lisätietoja Puhdas+ -brändistä ja tuotteista löydät valmistajan virallisilta verkkosivuilta, joille pääset klikkaamalla tästä.


Olo-apteekin verkossa Black Friday on kokonainen Black Week

Olo-apteekin verkkokaupassa Black Friday kattaa lähes tuhat tarjousta kauneuteen ja hyvinvointiin. Emme  kuitenkaan malta millään pitäytyä yhdessä perjantaissa, vaan huikeat Black Week -tarjoukset avautuvat jo 14.11.2022, jolloin tarjolle ilmestyy läjäpäin suosikkituotteita aivan pimeään hintaan. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. saakka, tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Suosituimmat myydään aivan varmasti loppuun tänäkin vuonna, joten nopeus on valttia. 

Huomasitko, että lisäsimme myös toimitusvaihtoehtoja! Yhteistyössä Postnordin kanssa tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 20 euron ostoksiin koko Black Week -kampanjan ajan.

Black Friday verkkokauppa on yhtä kuin avain stressittömiin joululahjaostoksiin. Osta silloin kun sinulle sopii vaikka nojatuolista käsin, ja saat lähetyksen näppärästi (ja todella nopeasti!) lähimpään noutopisteeseen tai vaikka suoraan kotiovelle. Ai että on heleppoa!  

Black Friday 2022  

Tänä vuonna verkkokaupan suurta kampanjapäivää vietetään 25.11.2022. Olo-apteekin verkkokaupan Black Week -tarjouksista nappaat luottotuotteita tukemaan hyvää oloa arjessa. Black Friday on myös joulusesongin avauspäivä, kampanjasta ostat jo hyvissä ajoin toivotuimmat joulun kosmetiikka- ja hyvinvointilahjat - muistapa muuten antaa lahja myös itsellesi, olet sen varmasti ansainnut. 

Kovimmat kosmetiikkatarjoukset, parhaat vitamiinitarjoukset ja terveellisimmät joululahjat löydät tämän kampanjan tarjouksista. Osa tarjouksista on voimassa koko kampanja-ajan, ja muutamat huipputarjoukset ovat voimassa vain päivän. Kannattaa siis seurata valikoimaa, lisää tarjouksia tulossa kampanjan aikana! 

Joka tapauksessa näiden tarjoustuotteiden kysyntä on niin suurta, että kannattaa varmistaa omansa toimimalla nopeasti. Kampanjaan kannattaa valmistautua luomalla verkkokauppaan asiakastili ja tilaamalla uutiskirje, niin kuulet tarjouksista ensimmäisten joukossa, ja ostaminen käy nopeimmin.  

Tilaapa muuten tällä välin uutiskirje, niin kuulet myös näistä tarjouksista ensimmäisenä! 

Parhaat Black Friday tarjoukset 2022 

Mitäs näistä tarjouksista sitten kannattaa etsiskellä? Joulusesongin avaus tarkoittaa sitä, että löydät kiinnostavia juttuja paitsi itsellesi, myös kaikille läheisillesi. Takuuvarmasti bongaat ilahduttavan toivelahjan myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Tutkipa vaikka näitä: 

    • Vitamiinit ja ravintolisät: päivittäiset hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn tukipilarit ihan pimein hinnoin. Kyllä, näitä kannattaa santsata nyt koko perheelle!  
    • Kosmetiikkatarjoukset: Apteekkikosmetiikan suosituimmat lahjapakkaukset kauniissa kääreissä ovat joululahjojen kestosuosikkeja. Jos lahjapakkaus ei ole sinun vaihtoehtosi, valitse täsmätuotteet ja suosikkimerkkisi laajasta valikoimasta: luonnonkosmetiikka, anti age -seerumi tai perusvoiteet koko perheen ihonhoidon tarpeisiin.   
  • Hyvinvointia: Hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on helppoa näillä apuvälineillä. Hyvinvointiteknologia ja apuvälineet ovat satsaus terveyteen, ja näistä tuotteista on iloa pitkään. Hyvinvointivalikoiman laajuus saattaa yllättää, tutustu laajaan valikoimaan ja uutuuksiin, löydät Black Week -tarjouksista verenpainemittareita, Tens-laitteita, urheilukelloja, henkilövaakoja, painopeittoja, pilatesrullia, hierontapalloja, lihahuoltovasaran, Well02 hyvinvointilaitteen ja vaikka mitä muuta hyvän olon tueksi.    

Black Friday -apteekki ei ole kenties se tunnetuin kauppa mustan perjantain tarjouksistaan, mutta ihan varmasti se terveellisin valinta. Mottomme kuuluukin: satsaa hyvinvointiin, älä krääsään.   

Mustan perjantain tarina

Black Fridayta on vietetty jo vuosikymmeniä kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, ja ilmiö on lähtöisin Yhdysvalloista. Päivästä on muodostunut perinteinen joulukaupan avauspäivä. Teemapäivän nimen syntymisestä kulkee montakin tarinaa. 

Yksi selitys kertoo, että kiitospäivä pyhineen oli poliisille musta liikenneruuhkien aiheuttaman kolarisuman vuoksi. Toinen selitys liittyy kauppiaiden kirjanpitoon: Black Fridayn tienoo käänsi alkuvuoden tappiolliset punaisella kirjatut tilikirjat mustalla merkityksi voitokkaiksi myyntipäiviksi.