Sebamed - Hiusten hyvinvointi

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Sebamed

 

Vaivaavako ihoasi kuivuus tai epäpuhtaudet iholla? Meiltä löydät pidetyt ja luotetut Sebamed-tuotteet, joilla voit puhdistaa ja kosteuttaa ihoasi.

 

Alla opit lisää siitä, mikä on Sebamed ja mitä eri Sebamed-tuotesarjat voivat tarjota sinulle ja perheellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua sopivimman tuotteen löytämisessä juuri sinulle, niin kysythän rohkeasti apua henkilökunnaltamme, olemme täällä sinua varten!

Esittelyssä Sebamed

Sebamed on 1900-luvulla alkunsa saanut apteekkikosmetiikan brändi, joka vahvistaa ihosi luonnollista suojaa, vähentää iho-ongelmia sekä kosteuttaa ihoasi. Sebamed-tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja niiden ihoystävällinen pH tukee ihosi luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Sebamed tuotteet sopivat myös herkkäihoisille.

Sebamed Fresh & Clean -tuotesarja

Fresh & Clean -tuotesarja Sebamedilta on sarja klassikkotuotteita, jotka sopivat koko perheelle. Tästä sarjasta löydät pesunesteet, öljyt ja suihkugeelit sekä shampoot, hoitoaineet ja deodorantit. Tämän sarjan tuotteilla sinä ja perheesi pysytte puhtaina ja raikkaina vuoden jokaisena päivänä.

Sebamed Clear Face -tuotesarja

Sebamed Clear Face -tuotesarja puhdistaa ja hoitaa epäpuhtauksista kärsivää kasvojesi ihoa. Tuotesarja auttaa pääsemään eroon näppylöistä sekä ehkäisee ihon rasvoittumista ja uusien epäpuhtauksien syntyä. Tämän sarjan tuotteilla voit puhdistaa ihosi hellävaraisesti päivittäin, kosteuttaa kasvojesi ihoa rasvoittuvalle iholle suunnitelluin kevyin tuottein sekä täsmähoitaa näppylät ja finnit.

Ihon puhdistamiseen löydät tästä sarjasta muun muassa puhdistavat vaahdot, kasvovedet ja hellävaraiset kuorinnat. Ihoasi kosteuttamaan sen sijaan löydät voiteet ja geelit, ja täsmähoitoon näppälöille Anti Spot -geelin. Muista levittää tuotteita aina puhtain käsin, jottet käsilläsi vie lisää epäpuhtauksia ihollesi.

Sebamed Moisturize -tuotesarja

Sebamed Moisturize -tuotesarja on nimensä mukaisesti tarkoitettu kosteuttamaan ihoasi päästä varpaisiin. Kosteutettu iho näyttää kauniilta, tuntuu pehmeältä sekä suojaa elimistöäsi ympäristön vaaroilta, kuten mikrobeilta ja kylmyydeltä. 

Sebamed Moisturize sarjaan kuuluvat muun muassa käsille ja vartalolle suunnitellut kosteuttavat tuotteet. Tähän sarjaan kuuluu myös kasvoille ja huulille suunnattuja tuotteita, jotka kosteuttavat ihoasi ja huuliasi tehokkaasti.