Urtekram - Hiusten hyvinvointi

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Urtekram

Haluaisitko pitää huolta itsestäsi ja perheestäsi luonnollisesti ja ympäristöä säästäen? Nykyään yhä useampi on huolissaan ympäristön tilanteesta ja erilaisten synteettisten lisäaineiden ja muovien määrästä maapallollamme. Mikäli haluat ottaa konkreettisen askeleen pienempään hiilijalanjälkeen ja kemikaalikuormaan, tutustu Urtekram-tuotteisiin!

Urtekram tarjoaa ekologisesti valmistettuja kosmetiikka- ja ruokatuotteita. Urtekramilta löydät muun muassa vegaanisia luomu hiustenhoitotuotteita sekä luonnollisista raaka-aineista valmistettuja hellävaraisia tuotteita lapsille. Alla opit lisää Urtekramista ja merkin tuotteista. 

Urtekram esittelyssä

Urtekram on Tanskalainen yritys, jolle ekologisuus ja hyvinvointi ovat sydämen asia. Urtekramin tuotteet valmistetaan Tanskassa ja yritys pyrkii kaikessa tuotannossaan ja tuotteissaan toimimaan vastuullisesti paremman huomisen puolesta. Urtekram onkin onnistunut tässä, ja se on jo vuonna 2007 nimetty Tanskan kestävämmäksi tuotemerkiksi Sustainable Brand Index -sivustolla.

Urtekramin tuotevalikoimaan kuuluvat ruokatuoteet sekä Urtekram Beauty -brändin alla myytävät tuotteet kauneuteen. Yrityksen ruokatuotteisiin kuuluu laaja valikoima terveellisiä luomuelintarvikkeita luonnollisista raaka-aineista mausteita leivontatuotteisiin ja juomiin.

Urtekram Beauty -brändin alta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita kauneuden ja hyvinvoinnin hoitoon lapsille sekä aikuisille. Kaikki brändin kauneuden tuotteet ovat Vegan -sertifioituja, ja kaikilla kosmetiikkatuotteilla on myös Luomu COSMOS-standardi Ecocertilta. Kaikki Urtekram iho- ja hiustenhoitotuotteet ovat luomun ohella vegaanisia. Lisäksi osalla tuotesarjoista on tuotteen hellävaraisuudesta ja lempeydestä iholle kertova allergiatodistus sekä reilun kaupan merkintä. 

Urtekram Beautyn tuotteet ovat mahdollisimman ekologisesti valmistettuja, ja Urtekram on sitoutunut myös pakkausmateriaaleissaan kasvipohjaisiin muoveihin siirtymiseen sekä jätteen vähentämiseen ja uusiutuvan energian käyttöön tuotannossa. Lisätietoa Urtekramista löydät heidän suomenkieliseltä sivultaan.

Urtekram tuotevalikoima

Urtekram Beautyn tuotteet voidaan jakaa näihin tuotetyyppeihin: 1) vartalonhoito, 2) hiustenhoito, 3) kasvotuotteet, 4) suunhoito ja 5) sensitive.

Vartalonhoitoon Urtekram tarjoaa kosteusvoiteita, neste- ja suihkusaippuoita sekä deodorantteja. Hiustenhoitoon on tarjolla shampoita sekä hoitoaineita. Kasvojen hoitoon Urtekram tarjoaa kasvovoiteita sekä puhdistusaineita ja suunhoitoon hammastahnoja sekä suuvesiä. Urtekramin sensitive -tuotetyypin alle kuuluvat hellävaraiset ja luonnonmukaiset tuotteet lapsille, nämä tuotteet on suunniteltu ilman synteettisiä ainesosia, jotta ne sopisivat optimaalisesti lasten herkälle ja ohuelle iholle.

Kuinka valita sinulle parhaiten sopiva Urtekram-tuote?

Valitessasi Urtekram-tuotetta, mieti ensin, kenelle ja mihin käyttöön etsit tuotetta. Haetko kenties shampoota lapselle, vartalonhoidon tuotteita itsellesi tai puolisollesi vai kenties ruokatuotteita, kuten lakritsijauhetta? 

Asioita, joihin saatat haluta kiinnittää huomiota ovat käyttäjän mahdolliset allergiat sekä muut toiveet esimerkiksi tuotteen tuoksun suhteen. Urtekram Beautylta löydät sekä hajusteetonta kosmetiikkaa että miellyttäviä tuoksuvaihtoehtoja kookoksesta pohjoismaisiin marjoihin.

Kysy tarvittaessa asiakaspalvelustamme apua sopivimman Urtekram-tuotteen valintaan. Autamme sinua mielellämme!