Seerumit

1-24 / 106

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Novexpert Vitamin C Booster 30 ml seerumi
  Rating:
  100%
  38,60 €
 2. Fillerina Grade 3 anti-age täyteainehoito
  Rating:
  71%
  60,76 € 86,80 €
 3. Aco Face Age Delay Serum 30ml hajusteeton
  Rating:
  100%
  21,90 €
 4. Novexpert Hyalyronic Acid Booster Serum 30 ml seerumi
  Rating:
  90%
  38,60 €
 5. Aco Face Glow Vitamin C Booster 30 ml
  Rating:
  100%
  17,80 €
 6. Fillerina Grade 3 Beauty Kit
  Rating:
  53%
  22,95 € 45,90 €
 7. Aco Face Pure Glow Perfecting Serum 30 ml hajusteeton
  16,10 €
 8. Atopik Hydrate Kasvovesisuihke 100ml
  13,40 €
 9. Fillerina Grade 1 anti-age täyteainehoito
  47,04 € 67,20 €
 10. Avene Hydrance Intense Serum 30 ml
  24,31 € 28,60 €

1-24 / 106

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Mikä on seerumi?

Seerumi on tehostettu ihonhoitotuote, johon on tiivistetty enemmän vaikuttavia aineita suuremmissa pitoisuuksissa kuin perinteisissä voiteissa. Aivan kuten muitakin ihonhoitotuotteita, seerumeita löytyy moniin eri tarkoituksiin, ja seerumin valinnassa tärkeä on valita juuri oman ihon tarpeeseen sopiva tuote. Suurin osa seerumeista on tarkoitettu käyttöön kasvojen alueelle.

 

Äläkä anna seerumin pienen koon hämätä, sillä esimerkiksi 30 ml pullossa seerumia on rutkasti ihoa helliviä ja hoitavia tehoaineita. Seerumeille ominaista onkin niiden tiivistetty koostumus, joka tekee niistä tehokkaimman mahdollisen tuotteen osaksi arsenaaliasi päivittäiseen ihonhoitoon.

 

Mihin seerumeita voi käyttää?

Valikoimastamme löytyy seerumeita moneen eri tarkoitukseen. Löydät iholle muun muassa vahvistusta, kirkastusta, kiinteyttä, suojaa, silottamista, pehmeyttä, kimmoisuutta, kosteutta, heleyttä, sävyjen tasoitusta tai rauhoitusta. 

 

Anti-age seerumit

Seerumit eivät ole vain tarkoitettu vain ikääntyvälle iholle, mutta en ovat kuitenkin mitä parhain anti-age -tuote. Anti-age seerumit suojaavat ihoa vanhenemisen vaikutuksilta ja pitävät ihon nuorekkaana ja hyvävointisena. Seerumit muun muassa lisäävät ihon kimmoisuutta, tasoittavat pigmenttiläiskiä ja silottavat ryppyjä ja juonteita. Useat anti-age -seerumit myös tukevat esimerkiksi kollageenin muodostumista, mikä pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana. Koska kollageenin tuotanto heikkenee jo 25-vuoden iästä lähtien, on hyvä pitää huolta muun muassa kasvojen ihosta ja niiden kimmoisuudesta esimerkiksi seerumilla.

 

Seerumit ja herkkä iho

Vaikka seerumi on hyvä valinta ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon ikääntymisen merkkien torjuntaan, sopii se myös herkälle iholle. Jos sinulla on herkkä iho, kannattaa tutustua huolella erilaisiin seerumeihin ja katsoa millainen tuote sopisi juuri omalle ihollesi. Esimerkiksi Olo-apteekin valikoimasta luonnonkosmetiikkaa löydät myös lukuisia seerumeita. Nämä tuotteet ovat sertifioituja, joten voit olla taattu, että kyseessä on aitoa luonnonkosmetiikkaa ja voit löytää sopivat tuotteet myös herkälle iholle. 

 

Parhaat seerumit ihonhoitoon Olo-apteekista

Mikä seerumi sopii parhaiten juuri sinun ihollesi? Olo-apteekin valikoimassa on edustettuna lukuisia merkkejä ja seerumeita monenlaiselle iholle. Seuraavassa muutama luotettava tuote ha merkki ihonhoitoon. Annamme myös neuvoja kuinka saat kaiken irti seerumeista ja kuinka käyttää niitä.

 

Novexpert Vitamin C Booster 30 ml seerumi

Ranskalaisen Novexpertin ihoa uudistava ja ikääntymistä ennaltaehkäisevä seerumi tulee pienessä 30 ml pullossa. Seerumissa vaikuttaa erityisesti sen korkea 25% C-vitamiinipitoisuus. Novexpertin Vitamin C Booster -seerumi soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai iholle levitettävän voiteen kanssa. Käytä seerumia aamuin illoin. Tutustu myös muihin ranskalaisen Novexpertin luonnonkosmetiikan tuotteisiin. 

 

Puhdas+ Collagen Serum 30 ml

Yksi ihon hyvinvoinnille ja nuorekkaan ihon säilymiselle tärkein aine on kollageeni. Eräs kollageenia rutkasti sisältävä tuote on suomalaisen Puhdas+ -merkin Collagen Serum 30 ml. Tämä seerumi sisältää ihoa nuorentavan kollageenin lisäksi tyrnimarjaa, joka virkistää, ravitsee ja pehmentää ihoa entisestään, lisäten ihon kimmoisuutta yhdessä kollageenin kanssa. Tämä seerumi sopii erityisesti kuivalle iholle. Olo-apteekista löydät myös kollageenia sisältäviä ravintolisiä ihon hyvinvointiin sekä lukuisia kotimaisia Puhdas+ -tuotteita.

 

Fillerina anti-age täyteainehoito

Jos haluat pitää ihosi nuorekkaana ja kimmoisana, kannattaa erilaisten seerumien lisäksi tutustua Fillerinaan ja sen kotona käytettäviin täyteainehoitoihin. Fillerinan tuotteiden joukosta löydät lukuisia ihoa kiinteyttäviä ja tasoittavia tuotteita, joissa vaikuttaa tehokas hyaluronihappo. Mikä parasta, Fillerinan täyteainehoidot onnistuvat kätevästi kotona.