Supermood - Silmänympärysvoiteet

Supermood - Silmänympärysvoiteet
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Luonnollisesti Supermood 

Supermood on suomalainen kauneudenhoitosarja, jossa luonnonmukainen kosmetiikka yhdistyy sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviin kauneudenhoitotuotteisiin. Perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan Supermood lähestyy kauneudenhoitoa holistisena kokonaisuutena tarpeiden, eli moodien kautta. 

Supermood lähestyy kauneutta, ihonhoitoa ja hyvinvointia kokonaisvaltaisena yhdistelmänä luonnonkosmetiikkaa, hyvää unta ja oikeaa ravintoa. Jokainen linja täydentää toisiaan ja antaa mahdollisuuden muokata juuri omanlaisiin tarpeisiin perustuva kauneudenhoitokokonaisuus. Kun tilanteet ja tarpeet muuttuvat, on Supermoodilla siihen ratkaisu - ja näin sinä voit aina olla parhaimmillasi!

Anne Kukkohovi: yksi ihovoide ei tee ihmeitä

Supermood-konseptin taustalla on kauneusalan ammattilainen Anne Kukkohovi ja hänen ideologiansa kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta. Tiedämme, että yksi ihovoide ei tee ihmeitä, vaan tarvitsemme ajattelua, joka huomioi sekä kehon että mielen. ”On tärkeää ymmärtää, että myös ravitsemus ja unen laatu ovat suorassa yhteydessä ihomme kauneuteen.” Supermoodin tuotelinjat huomioivat ihon hyvinvointiin vaikuttavan sisäisen ja ulkoisen kokonaisuuden.

Ihotyyppi vai tarvetila

Suurin osa meistä on tottunut valitsemaan ihonhoitotuotteet ihotyypin tai iän perusteella, mutta Supermood lähestyy asiaa uudesta näkökulmasta. Kauneus kumpuaa sisältä, joten jokainen kolmesta tuoteryhmästä on suunniteltu vastaamaan tiettyä tarvetilaa. Kun sinun täytyy loistaa kirkkaimmillasi, Egoboost voi antaa itseluottamuksellesi juuri tarvitsemasi potkun kiristämällä ihoasi nopeasti ja tehokkaasti.  

Kun käytät Beauty Sleep -tuotteita ennen nukkumaanmenoa – herää ihosi hyvin levänneen ja säteilevänä. 

Youth Glo on taas täydellinen ratkaisu niihin hetkiin, jolloin iho tarvitsee vähän apua sellaisen nuorekkaan hehkun saavuttamiseen, jonka tiedät, että sinussa vielä kuplii.  Yhdessä nämä kolme ihonhoitolinjaa muodostaa monipuolisen kokonaisuuden, josta löytyy ratkaisu muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin.

BeautySleep saa ihosi näyttämään levänneeltä ja säteilevältä

Supermood Beauty Sleep ei ole vain prinsessoille. Kun nukut paremmin, näytät paremmalta, eikö vain? Ihosolut tekevät korjaustyötään tehokkaimmin yöllä, kun ne tehostavat kollageenin tuotantoa, tuhoavat vahingollisia vapaita radikaaleja ja korjaavat soluvaurioita. Beauty Sleep -tuotteiden tarkoituksena on ihon omien prosessien tukeminen ja ihon ravitseminen nukkumisen aikana. Sarjan pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu. Kaikki Beauty Sleep -tuotteet ravitsevat ja rauhoittavat, sekä valmistavat kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana.

Egoboost auttaa kiinteyttämään ihoasi 

Supermood Egoboost tuotteissa käytetään pääraaka-aineina suomalaista pakurikääpä sekä Liftonin Xpress® -yhdistettä, jotka tekevät tuotteista nopeasti imeytyviä, kiristäviä ja tehotippamaisia. Suomalainen pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen suuren määrän antioksidantteja ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen sekä pigmenttivirheiden korjaamiseen. Liftonin Xpress® on merilevästä uutettu innovatiivinen ainesosa, joka muodostaa ihon pinnalle kalvon, jolla on välitön kiinteyttävä vaikutus. 

Youth Glo: nuorekas ja hehkuva iho

Supermood Youth Glo -tuotteet sisältävät huolellisesti valikoituja luonnollisia ainesosia, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä. Youth Glo -sarjan ihonhoitotuotteet ovat kuorivia ja hemmottelevia, ja ne antavat iholle houkuttelevan säteilyn. Luonnolliset hedelmähapot uudistavat ihoa kuorimalla vanhoja ihosoluja, kun taas matkipapu-uute on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Se hoitaa aurinkovaurioitunutta ihoa ja ikääntymisen merkkejä. Tuotteet sisältävät lisäksi runsaasti ihoa ravitsevia vitamiineja ja öljyjä.
Silmänympärysvoide

Onko silmien ympärille ilmestynyt juonteita, tai ovatko silmänaluset tummat? Haluatko ehkäistä silmänympärysihon pulmia? Tarjota sinulle tuotteet herkän ja ohuen silmänympärysihon kunnon ja hyvinvoivan ulkonäön tueksi. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia silmänympärysvoiteita erilaisiin tarpeisiin.

Silmänympärysvoide vuodenajan ja vuorokaudenajan mukaan

Talven kuiva ja kylmä ilma kuivattaa ihoa myös silmien ympäriltä. Talvisin ihon kosteuttamiseen tarvitaan siis paksumpia ja kosteuttavampia voiteita. Kesällä sen sijaan kevyemmät tuotteet riittävät. Erityisesti kesäisin saatat lisäksi haluta kiinnittää huomiota tuotteen aurinkosuojaominaisuuksiin, sillä auringonvalon UV-säteet lisäävät ikääntymismuutoksia.

Käytön vuorokaudenajan mukaan silmänympärysvoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoiteet suojaavat herkkää silmänympärysihoa ympäristön kuormituksilta, kuten auringolta ja tuulelta sekä sisältävät ihoa kirkastavia ainesosia. Yövoiteet sen sijaan ovat voimakkaammin kosteuttavia ja hoitavia.

Silmänympärysvoide ongelmasi mukaan

Onko sinulla jokin tietty pulma, johon kaipaisit apua? Kärsitkö turvonneista silmänympäryksistä, tummista silmänalusista, ryppyisestä tai kuivasta ihosta tai kenties ärtyneestä ihosta? Kaikkiin näihin on mahdollista saada helpotusta oikeanlaisista silmänympärysvoiteista.

Tummille silmänalusille kannattaa hankkia kirkastavia ja ihoa vahvistavia tuotteita. Turvotukseen sen sijaan auttavat kevyet geelimäiset tuotteet ja seerumit - näitä kannattaa säilyttää jääkaapissa turvotusta laskevan tehon lisäämiseksi. Ryppyihin sen sijaan auttavat kiinteyttävät ja anti-age -tuotteet sekä kuivuuteen ja pienempiin juonteisiin kosteuttavat tuotteet. Ärtyneelle iholle on suositeltavaa käyttää rauhoittavia hajusteettomia tuotteita, jotka on suunniteltu atooppiselle ja herkälle iholle.

Silmänympärysvoide ikäsi mukaan

Silmänympärysvoiteita voivat käyttää kaikenikäiset, kunhan valitset oikeanlaisen tuotteen. Nuorille käyttäjille riittävät useimmiten ihoa puhdistavat tuotteet sekä kevyet, kosteuttavat silmänympärysvoiteet. Kun iholla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, voit siirtyä tehokkaammin hoitavien tuotteiden käyttöön ja tarvittaessa anti-age -tuotteisiin.