Twistshake Mini Cup nokkamuki 230ml, harmaa

Saatavilla
7,19 € 8,99 €

Twistshaken vuotamaton nokkamuki lapsesi aktiiviseen elämäntyyliin. Pehmeä nokka ja helposti käsiteltävä kahva. BPA-vapaa. Helppo koota. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Onko lapsesi juuri alkanut opetella juomaan itse? Siloin Twistshaken nokkamuki on täydellinen valinta sinun ja lapsesi aktiiviseen elämäntapaan. Vuotamattomalla silikonitiivisteellä varustettu muki estää turhia vuotoja ja tahroja, kun lapsi kääntää mukin ylösalaisin! Ehdoton hankinta vanhemmille, jotka haluavat arkeen sujuvuutta taaperon kanssa. Silikonitiiviste on helppo irrottaa vapaata virtausta varten. Nokkamukissa on ergonominen muotoilu ja mukin kahvoista lapsen on mukava pitää kiinni. Nokkamukin avulla lapsi oppii juomaan itse.

Mukin kansi on helposti avattavissa ja suljettavissa, ja nokan pehmeä silikoninokka asettuu hyvin lapsen ikeniä vasten. Mukiin sisältyy käytännöllinen suojakorkki, joka suojaa nokkaa bakteereilta ja lialta ulkosalla ollessa. Täysin BPA-, BPS- ja BPF-vapaa, joten voit tuntea olosi turvalliseksi lapsen käyttäessä mukia. Valmistettu ensiluokkaisesta, vahvasta ja kestävästä PP- ja TPE-muovista. Kuten kaikissa Twistshaken nokkamukeissa, myös tässä on erityisen leveä kaula, jonka ansiosta muki on helppo täyttää ja puhdistaa. Voidaan pestä astianpesukoneen yläkorissa. Soveltuu lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

Tämä nokkamuki ei ole pelkästään täydellinen muki opettelemiseen juomaan itse, vaan mukiin sisältyy mukava yllätys! Oma innovaatiomme: FruitSplash. Twistshake on ensimmäinen maailmassa tarjoamaan tämän nerokkaan innovaation, joka tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden valmistaa lapselle helpolla tavalla terveellisiä, värikkäitä ja täynnä vitamiineja olevia juomia aterialle. Kaikissa nokkamukeissa on hedelmäsekoitin – piikikäs kansi, joka yhdessä veden kanssa murskaa hedelmät, kun ravistat mukia. FruitSplash on myös hauska aktiviteetti lapselle ja mukava tauko sinulle päivään. Anna lapsen itse valita hedelmät ja marjat ja luoda ikioma FruitSplash-suosikkijuoma!

 Vuotamatonta, tyylikästä ja ensiluokkaista materiaalia. BPA-vapaa, luonnollisesti.


  • Vuotamaton nokkamuki – lasten muki silikonitiivisteellä, joka estää tarpeettomat vuodot ja tahrat.

  • BPA-vapaa – turvallinen ja varma tuote sinulle ja lapsellesi.

  • Ergonominen muotoilu – pehmeä harjoittelukahva tarjoaa mukavan otteen, helpottaen lasta pitelemään mukia.

  • FruitSplash – ainutlaatuinen hedelmäsekoitin, joka murskaa hedelmät nokkamukissa, aikaansaaden maukkaita ja terveellisiä juomia.

  • Suojakansi – suojaa mukin sisältöä ja nokkaa bakteereilta, lialta ja pölyltä. Täydellinen otettavaksi mukaan ulos.

  • Hellävarainen nokka – nokan pehmeä silikonisuojus tuntuu mukavalta lapsen ikeniä vasten.

  • Erittäin leveä pullonkaula – helppoon täyttämiseen ja puhdistamiseen.

  • Kovamuovia – valmistettu PP- ja TPE-muoveista, optimaalinen kestävyys.

  • Sopii lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Twistshake Mini Cup nokkamuki 230ml, harmaa
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000411
EAN 7350083122728
Markkinoija Twistshake
Brändi Twistshake
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Twistshake