Twistshake Plate lautanen 6+ kk valkoinen

Saatavilla
11,99 €

Twistshaken lasten lautanen yli 6 kuukauden ikäisille lapsille on BPA-vapaa ja valmistettu ensiluokkaisesta kovamuovista, liukumaton pohja. Mikroaaltouunin kestävä. Voidaan pestä astianpesukoneessa

Twistshaken lasten lautanen on suunniteltu turvalliseen ja mukavaan ateriointiin ruokapöydän ääressä. Lautanen on täysin BPA-vapaa, joten voit tuntea olosi turvalliseksi tuotetta käyttäessäsi ja tarjoat samalla parhaan alun lapsesi elämään. Valmistettu ensiluokkaisesta silikonista ja kovamuovista (PP- ja TPE-muovi). Liukumaton pohja. Lautaseen sisältyy käytännöllinen kansi – täydellinen ruoan säilytystä varten tai muuntamaan lautasen käteväksi eväsrasiaksi päiväretkelle! Twistshaken fiksun kannen ja innovatiivisen TwistClick-järjestelmän ansiosta lautaset on helppo pinota. Napsautat yksinkertaisesti lautaset kansiin ja toisiinsa ja ne eivät putoa lattialle niitä siirtäessäsi.

Kaikki lautaset sopivat kiinnitettäväksi Twistshaken käytännölliseen Click-mat-alustaan, joka kiinnittyy pöytään imukupin avulla. Twistshaken lautanen kiinnittyy alustaan yksinkertaisella napsautuksella ja kiertämällä oikealle, ja tämä pitää lautasen lujasti kiinni alustassa. 


  • BPA-vapaa – turvallinen tuote sinulle ja lapsellesi.

  • Kätevä kansi – täydellinen ruoan säilyttämiseen jääkaapissa tai eväiden mukaan ottamiseen ulkoilemaan lähtiessä.

  • Korkealaatuista materiaalia – silikonia sekä PP- ja TPE-muoveja.

  • Pinottava – TwistClick-napsautustoiminto takaa helpon säilytyksen.

  • Click-mat – kaikki Twistshake-lautaset ovat yhteensopivia Twistshaken Click-mat-alustan kanssa (toimivat yhdessä imukupillisena lautasena).

  • Mikroaaltouunin kestävä, voidaan pestä astianpesukoneen yläkorissa.

  • Sopii lapsille 6 kuukauden iästä alkaen.

  • Tilavuus 430 ml

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Twistshake Plate lautanen 6+ kk valkoinen
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000424
EAN 7350083121677
Markkinoija Twistshake
Brändi Twistshake
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Twistshake