V10Plus Pycnogenol Serum 10 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 3.59 €/ml
35,90 €

Pycnogenol Seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä, joten se sopii nuoren aikuisen ensimmäiseksi anti-age seerumiksi. Antioksidanttisen vaikutuksen takia seerumi korjaa jo aurinkovaurioitunutta ihoa.

Pycnogenol Seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä, joten se sopii nuoren aikuisen ensimmäiseksi anti-age seerumiksi. Antioksidanttisen vaikutuksen takia seerumi korjaa jo aurinkovaurioitunutta ihoa. Sitä suositellaan myös käytettäväksi aurinkovoiteen alla ennaltaehkäisemään aurinkovaurioita. Erinomainen seerumi mm. kaikille ulkoilmaihmisille, lenkkeilijöille, golffareille ja purjehtijoille.


Pycnogenol on antioksidantti, jota saadaan ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauutteesta. Sen antioksidanttinen vaikutus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Pycnogenol vahvistaa lisäksi vitamiinien ja kollageenin vaikutuksia iholla.


Antioksidantti, ranskalaisen (Bordeaux'n alueen) rannikkomännyn kaarnauute. Sen antioksidanttinen ominaisuus on 350 kertaa vahvempi kuin C- ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Vahvistaa vitamiinien ja kollageenin vaikutuksia iholla.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:V10Plus Pycnogenol Serum 10 ml
Arviosi

Aqua/Water

Butylene Glycol

Pentylene Glycol

Glycerin

Lysolecithin

Carbomer

Phenoxyethanol

Pinus Pinaster Bark Extract

Hydroxyethycellulose

Potassium Hydroxide

Tuotetiedot
SKU 2372597
Markkinoija Ihola
Brändi V10Plus
Pakkauskoko10 ml
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus