Betavivo kaurasydämiä 15X23 g

18,90 €
30 päivän alin hinta: 18,90 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Betavivo on rapeita kaurasydämiä, jotka sisältävät runsaasti beetaglukaania, jolla on suotuisia vaikutuksia kolesteroliin ja verensokeriin. Betavivon ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta kaurasydämissä on enemmän beetaglukaania kuin tavallisessa kaurassa. Vaikutus kolesteroliin: Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan kolesterolia. Korkea kolesteroli on sepelvaltimotaudin kehittymisen riskitekijä. Vaikutus verensokeriin: Kauran beetaglukaanin nauttiminen osana ateriaa auttaa vähentämään aterian jälkeistä verensokerin nousua.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Pienillä elämänmuutoksilla, jotka ehkäisevät ja vähentävät sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä, voi edistää sydänterveyttä huomattavasti!
Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä.
Beetaglukaanin nauttiminen osana ateriaa auttaa myös vähentämään aterianjälkeistä verensokerin nousua.
Betavivo rapeissa kaurasydämissä on miellyttävä, mieto kauran maku ja ne sopivat hyvin syötäväksi aamiaismuroina tai välipalana jogurtin kanssa, voit lisätä oman makusi mukaan esimerkiksi marjoja, hedelmiä tai pähkinöitä.
Vaikutus kolesteroliin kertyy päivittäisellä käytöllä pidemmän ajan kuluessa. Tavallisesti kolesterolin aleneminen saavutetaan 2-3 kk kuluessa. Mitä pidempään Betavivoa käytetään sitä todennäköisemmin saavutetaan haluttu vaikutus. Tulokset saattavat vaihdella eri ihmisten välillä.

Käyttö:

Yksi päiväannos on yksi pussillinen Betavivo kaurasydämiä (23 g / 0,9 dl).
Yksi annos Betavivoa sisältää 3 g kauran beetaglukaania.
Tämä päiväannos tarvitaan alentamaan veren kolesterolia.
Nauti 1 annos Betavivoa joka päivä, esimerkiksi jogurtin kanssa aamiaisella tai välipalaksi päivän mittaan.
Voit maustaa sen oman makusi mukaan esimerkiksi hedelmillä, marjoilla tai pähkinöillä. Nauttimisen yhteydessä kannattaa juoda suuri lasillinen vettä.

Sisältö:

Pakkaus sisätää 15 annospussia, joka on 15 päiväannosta.
Yksi pussi Betavivoa sisältää 3 g kauran beetaglukaania.
Tämä päiväannos tarvitaan alentamaan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä.

Huomioitavaa:

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat myös tärkeitä.
Sydän- ja verisuonitaudeilla on monia riskitekijöitä. Vähentämällä yhtä niistä ei välttämättä voida estää taudin syntymistä.
Betavivon käytön alussa voi ilmetä vatsaoireita tuotteen sisältämän kasvikuidun takia. Oire on kuitenkin tavallisesti ohimenevä. Muista nauttia runsaasti vettä silloin kun nautit Betavivoa.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

60% kauralese, josta 22% beetaglukaania, kaurajauho (sisältää gluteenia), fruktoosi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko436 g
Brändi Betavivo
Markkinoija Karo Pharma
SKU 2171924
EAN 7350068600074
Kategorioita