TOIMITUSEHDOT OLO-APTEEKKI VERKKOKAUPPA / YMPYRÄTALON APTEEKKI

 

OSTAMINEN

 

Olo-apteekin verkkokauppa www.oloapteekki.fi on terveydenhuollon ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden jälleenmyynti on kielletty. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan näitä toimitusehtoja. Olo-apteekki Oy:lla on oikeus varmistaa asiakkaiden oikeus toimia Olo-apteekki verkkokaupan asiakkaina ennen toimitusta.

 

MAKSAMINEN

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24%. Olo-apteekki verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

TOIMITUSEHDOT

 

Olo-apteekki verkkokauppa toimittaa verkkokauppatilaukset perille postitse. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 arkipäivää tilauksesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitetaan siitä verkkokaupan tuotetiedoissa, eikä tuotteita voi jättää jälkitoimitukseen. Olo-apteekki verkkokauppa ei vastaa postinkulun mahdollisista häiriöistä.

Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen.

 

Mahdolliset keräilyvirheet tai palautukset hyvitämme rahana asiakkaan tilille/luottokortille, jolta tilaus on maksettu. Olo-apteekki verkkokaupasta tilattuja tuotteita ei saa myydä edelleen. Olo-apteekki pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

 

Toimitamme tuotteet postitse, asiakkaan valitsemalla tavalla. Lisätietoja toimitustavoista osoitteessa www.posti.fi. Myös nouto on mahdollinen Ympyrätalon Apteekista. 

 

Asiakas on velvollinen tilausta tehdessään ilmoittamaan matkapuhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa Postin saapumisilmoituksia ja noutoilmoituksia varten.  

 

Nouto Ympyrätalon Apteekista: Voit noutaa tilauksen vastaanotettuasi noutoilmoituksen. Tilausta noutavan henkilön tulee esittää noutoilmoitus. Tilausta säilytetään 14 päivää noutoilmoituksen lähettämisestä. Mikäli tilausta ei ole noudettu määräajassa, katsotaan asiakkaan peruuttaneen tilauksen. Ympyrätalon Apteekki, Siltasaarenkatu 18, Helsinki. Avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin 10-18, sunnuntaisin 12-16. Nouto Ympyrätalon Apteekista on maksuton.

 

Postipaketti: Paketin noutaminen automaatista tai postista. Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa Postin osoittamasta noutopisteestä. Postipaketti -toimituksen hinta on 6,90 euroa.

 

Kotipaketti: Paketin toimitus kotiin sovittuna ajankohtana. Posti on yhteydessä vastaanottajaan ja sopii toimitusajankohdan pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi kello 9–21 välillä. Kotipaketti -toimituksen hinta on 13,90 euroa.

 

PALAUTUKSET

 

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus asiakkaan vastaanotettua tuotteet. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja edelleen myyntiin kelpaavassa kunnossa.

Palautuksista tulee ilmoittaa etukäteen Olo-apteekin asiakaspalveluun puhelimitse 029 340 0680 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@oloapteekki.fi 

Tuotteet tulee pakata huolellisesti pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen.

 

Tuotteiden mukana on oltava dokumentti, josta tulee ilmetä:

 

- asiakkaan nimi

- asiakkaan osoite

- puhelinnumero

- sähköpostiosoite

- tilausnumero ja palautettavan tuotteen tuotenumero

- palautuksen maksu tilille tai luottokortille

 

 Lataa palautuslomake

Mukaan voi liittää myös kopion alkuperäisestä tilausvahvistuksesta, josta käyvät ilmi asiakkaan nimi, yhteystiedot sekä tilausnumero. Halutessanne voitte ilmoittaa myös palautuksen syyn.

 

Palautukset lähetetään asiakkaan omalla kustannuksella osoitteeseen:


Olo-apteekki / Ympyrätalon apteekki

Siltasaarenkatu 18

00530 Helsinki

Mahdolliset palautukset hyvitetään Paytrailin kautta asiakkaan tilille/luottokortille, jolta tilaus on maksettu. Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Mikäli verkkopalvelusta tilatut tuotteet palautuvat lähettäjälle, koska tilausta ei ole noudettu Postista, vähennämme toimituskulut palautettavasta summasta. 

 

Lisätietoja toimituksista saa asiakaspalvelusta p. 029 340 0680 (arkisin kello 8-20, lauantaisin 10-18, sunnuntaisin 12-16) tai osoitteesta asiakaspalvelu@oloapteekki.fi

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa Asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

1 REKISTERINPITÄJÄ

Olo-apteekki Oy (2862688-1), Rajatorpantie 41 B, 01640 Vantaa

 

2 YHTEYSHENKILÖ REKISTEREITÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Aleksi Routama, puhelinvaihde 020 44511

3 REKISTERIN NIMI

Olo-apteekin asiakas- ja sidosryhmärekisteri

4 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA PERUSTE

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakkaan ja Olo-apteekin välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys kuten asiakkaan edustaman yrityksen sopimuksen toimeenpano. Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa käyttötarkoituksissa: asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitaminen, toteuttaminen, kehittäminen ja seuranta. Asiakassuhteiden analysointi, ryhmittely ja raportointi sekä muut kokonaisasiakkuuden ja Olo-apteekin liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tarkoitukset. Asiakaspalautteen ja asiakkaan tyytyväisyystietojen kerääminen ja käsittely. Markkinatutkimusten ja mielipidekyselyiden toteuttaminen. Asiakaspalvelukeskuksen puheluiden nauhoittaminen palvelutapahtumien todentamiseksi, oikeusturvan ja turvallisuuden varmistamiseksi sekä asiakaspalveluhenkilöstön koulutukseen ja asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi.

5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteröidystä voidaan tallentaa muun muassa seuraavankaltaisia tietoja: nimi, kutsumanimi, henkilötunnus, asiakasnumero, sukupuoli, kieli, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tarpeelliset yhteystiedot. Palvelujen käyttö- ja ostotiedot sekä markkinoinnin ja viestinnän toteutustiedot eri asiointikanavissa, kuten verkkopalveluissa ja automaattipalvelut, mukaan lukien asiakaspalvelukeskuksen puheluiden taltiointi. Rekisteröidyn itse tuottama sisältö kuten asiakaspalaute sekä hänen itsestään antamat lisätiedot kuten asiakkuuteen liittyvät toiveet, tyytyväisyystiedot, kiinnostuksen kohteet tai muut vastaavat tiedot. Muita asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten esimerkiksi asiakkaaseen yhdistettävissä oleva verkkosivujen käytöstä kerättävä tieto, kuten esimerkiksi käyttäjän IP-osoite, käynnin kellonaika, vieraillut sivut, käytetty selaintyyppi (esim. Internet Exproler, Firefox), verkko-osoite, josta käyttäjä on tullut verkkosivulle sekä palvelin, jolta käyttäjä on tullut verkkosivulle. Tunnistamis- ja varmentamisvälineiden ja -palveluiden käyttöön liittyviä tarpeellisia tietoja. Tiedon käsittelyyn liittyviä tietoja, kuten tallennuspäivämäärä ja tietolähde.

6 HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Olo-apteekki säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin sopimukseen tai asiakassuhteen hoitamiseen tai viranomaisvaatimuksiin perustuen on tarpeen.

7 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietoja saadaan ensisijaisesti seuraavista lähteistä: rekisteröity itse ja rekisteröidyn asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat. Tunnistamis-, varmennus-, osoite-, päivitys-, luottotieto- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoava osapuoli.

8 TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EUROOPAN UNIONIN TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja luovutetaan Olo-apteekin konserniyhtiöille tämän tietosuojaselosteen kohdassa 4 kuvattuihin käyttötarkoituksiin ja mahdollisiin muihin Olo-apteekin henkilörekistereihin, kuitenkin aina tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa. Olo-apteekin valituille yhteistyökumppaneille tämän tietosuojaselosteessa kuvatun käyttötarkoituksen mukaisesti. Tietoja ei luovuteta Olo-apteekin tai Olo-apteekin lukuun toimivien palveluiden ja viestinnän tuotantoon, kehittämiseen tai ylläpitoon osallistuvien tahojen ulkopuolelle muuten kuin sopimuksen, erillisen suostumuksen ja/tai nimenomaisten säädösten mukaan. Tietoja ei luovuteta säännöllisesti EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle. Osa Olo-apteekin IT- palveluista on kuitenkin ulkoistettu ulkopuolisille palveluntarjoajille, joiden hallinnoimille ja suojaamille palvelimille henkilötietoja tallennetaan. Niissä tapauksissa, joissa Olo-apteekin palveluntarjoajat käyttävät EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevia alihankkijoita, varmistetaan, että kyseiset tiedot on suojattu asianmukaisesti ja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vaatimalla tavalla käyttämällä EU-komission mallilausekkeita tai varmistamalla tietojen vastaanottajan kuuluvan Privacy Shield -järjestelmän piiriin.

9 KUVAUS REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEISTA

Mahdollinen manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain erikseen oikeuden saaneilla henkilöillä. Digitaaliseen aineistoon on pääsy vain siihen oikeutetun työntekijän, ammatinharjoittajan tai yhteistyökumppanin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttöoikeuksia on eritasoisia ja kullekin käyttäjälle annetaan tehtävän hoitamisen kannalta riittävä, mutta mahdollisimman suppea käyttöoikeus.

10 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Olo-apteekin asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä tämän tietosuojaselosteen kohdan 11 mukaisesti. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein. Tarkastusoikeuden käyttäminen on lähtökohtaisesti maksutonta.

Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista.

Rekisteröity voi tehdä tietojensa korjauspyyntö tämän tietosuojaselosteen kohdan 11 mukaisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun rekisteröity odottaa Olo-apteekin vastausta tietojensa oikaisemista tai poistamista koskevaan pyyntöön.

Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Siltä osin kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään rekisteröidyn antaman suostumuksen tai toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

Muut oikeudet.

Mikäli henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumukseen perustuen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla tästä Olo-apteekille tämän tietosuojaselosteen kohdan 11 mukaisesti.

Rekisteröity voi antaa Olo-apteekille suoramarkkinointia koskevia suostumuksia tai kieltoja.

11 YHTEYDENOTOT

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä Olo-apteekkiin sähköpostitse osoitteeseen info@oloapteekki.fi ,Olo-apteekin toimipisteessä tai postitse osoitteeseen: Olo-apteekki Oy / Tietosuojavastaava, Rajatorpantie 41 B, 01640 Vantaa. Olo-apteekki voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä täsmentämään pyyntöään kirjallisesti ja rekisteröidyn henkilöllisyys voidaan tarpeen vaatiessa varmentaa ennen muihin toimenpiteisiin ryhtymistä.