Olo-apteekin toimitus- ja maksuehdot

OSTAMINEN

 

Olo-apteekin verkkokauppa www.oloapteekki.fi on terveydenhuollon ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden jälleenmyynti on kielletty. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan näitä toimitusehtoja. Olo-apteekki Oy:lla on oikeus varmistaa asiakkaiden oikeus toimia Olo-apteekki verkkokaupan asiakkaina ennen toimitusta.

 

MAKSAMINEN

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%, 14% tai 24%. Olo-apteekki verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Kysy tarvittaessa laskutusvaihtoehdosta Olo-apteekin asiakaspalvelusta.

 

TOIMITUSEHDOT

 

Olo-apteekki verkkokauppa toimittaa verkkokauppatilaukset perille postitse. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-6 arkipäivää tilauksesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitetaan siitä verkkokaupan tuotetiedoissa, eikä tuotteita voi jättää jälkitoimitukseen. Olo-apteekki verkkokauppa ei vastaa postinkulun mahdollisista häiriöistä.

Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen. Osalla tuotteista voi olla poikkeavia ostorajoituksia. Vichy- ja La Roche-Posay -tuotteita voi tilata kerralla enintään 6 kpl samaa tuotetta.

Mahdolliset keräilyvirheet tai palautukset hyvitämme rahana asiakkaan tilille/luottokortille, jolta tilaus on maksettu. Olo-apteekki verkkokaupasta tilattuja tuotteita ei saa myydä edelleen. Olo-apteekki pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Apteekilla on tarvittaessa velvollisuus soittaa asiakkaalle lääketurvallisuuden varmistamiseksi. Apteekilla on oikeus perua tilaus, jos asiakasta ei tavoiteta.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

 

Toimitamme tuotteet postitse, asiakkaan valitsemalla tavalla. Lisätietoja toimitustavoista osoitteessa www.posti.fi.

Asiakas on velvollinen tilausta tehdessään ilmoittamaan matkapuhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa Postin saapumisilmoituksia ja noutoilmoituksia varten.  

Postipaketti: Paketin noutaminen automaatista tai postista. Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa Postin osoittamasta noutopisteestä. Postipaketti-toimituksen hinta on 3,90 euroa. Yli 50 euron tilauksiin toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin on maksuton. 

Kotipaketti: Paketin toimitus kotiin sovittuna ajankohtana. Posti on yhteydessä vastaanottajaan ja sopii toimitusajankohdan pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi kello 9–21 välillä. Kotipaketti -toimituksen hinta on 9,90 euroa.

 

PALAUTUKSET

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus asiakkaan vastaanotettua tuotteet.  Lääkevalmisteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja edelleen myyntiin kelpaavassa kunnossa.

Palautuksista tulee ilmoittaa etukäteen Olo-apteekin asiakaspalveluunsähköpostitse asiakaspalvelu@oloapteekki.fi 

Paluuviestinä saat postin palautusnumeron, jolla voit tehdä palautuksen maksutta.

Tuotteet tulee pakata huolellisesti pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen.

Täytä palautuslomake ja tutustu postin palautusohjeisiin.

Avaa ja täytä palautuslomake täältä. 

 

Mukaan palautukseen voi liittää myös kopion alkuperäisestä tilausvahvistuksesta, josta käyvät ilmi asiakkaan nimi, yhteystiedot sekä tilausnumero. Halutessanne voitte ilmoittaa myös palautuksen syyn.

 

Palautukset lähetetään osoitteeseen:

Olo-apteekki

Maakotkantie 6

01450 Vantaa

Mahdolliset palautukset hyvitetään Paytrailin kautta asiakkaan tilille/luottokortille, jolta tilaus on maksettu. Palautukset ovat maksuttomia. 

Mikäli verkkopalvelusta tilatut tuotteet palautuvat lähettäjälle, koska tilausta ei ole noudettu Postista, vähennämme toimituskulut sekä 5 euron käsittelykulut palautettavasta summasta.

 

Lisätietoja toimituksista saa asiakaspalvelusta osoitteesta asiakaspalvelu@oloapteekki.fi

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa Asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).