Oletko uusi tiimikaverimme?

Verkkokaupan kehityspäällikkö

Olo-apteekki, yksi Suomen suurimmista verkkoapteekeista, hakee verkkokaupan kehityspäällikköä nopeasti kasvavan toimintansa avainpeluriksi.

Vastuullasi on Olo-apteekin verkkokaupan ja siihen liittyvän järjestelmäkokonaisuuden hallinta ja kehittäminen tulosten draivaamiseksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointi-, tuote- ja logistiikkatiimien kanssa ja tuot osaamisellasi laajaa näkemystä toiminnan kehittämiseen.

Mitä osa-alueita vastuullesi kuuluu?

 • Asiakaskokemuksen kehittäminen. Yhdessä tiimin kanssa tehdyn priorisoinnin pohjalta asiakkaan ostopolun kehittämiseksi ja asiakasarvon kasvattamiseksi.

 • Tehokkuuden parantaminen. Olon toimintatapojen ja työkalujen kehittäminen skaalautuvan ja kannattavan liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi. Myynnin ja markkinoinnin tukena kasvun tekemisessä ja logistiikan tukena tehokkuuden viilaamisessa.

 • Projektien vetäminen. Kehitysproggiksien tekninen ylipäällikkö ja draiveri. Pidät langat käsissäsi, projektin liikkeessä ja koko tiimin matkassa mukana. Johdat aktiivisesti tekkikumppanimme tekemistä.

 • Tekkikyvykkyyden parantaminen. Viet kokemuksesi ja näkemyksesi avulla Olon tekkipuolta eteenpäin niin, että kehitymme ja otamme käyttöön moderneja työkaluja asiakaskokemuksen ja tehokkuuden draivaamiseksi.

 • Kehityspäällikön rooli on hyvin kattava ja haastavakin: eCom/CRM/ERP -teknologioiden kokonaisuuden ratkaisuarkkitehti ja tekninen projari

Millaisella taustalla tehtävässä onnistuu?

 • Ensinnäkin olet hyvä tyyppi ja tiimipeluri! Laitat itsesi peliin ja kätesi saveen.

 • Olet ollut mukana kasvattamassa totista verkkokauppatoimintaa esimerkiksi teknisen projektipäällikön tai kehityspäällikön tehtävissä. Kokemus Magento2-verkkokauppa- ja/tai muista verkkokauppa-alustoista katsotaan ehdottomaksi eduksi.

 • Vedät projektit sujuvasti ja kehität ketterästi sekä kommunikoit jouhevasti.

 • Sumplit sujuvasti bisneksen ja koodin välimaastossa ja sytyt, kun tulokset saadaan kasvuun.

 • Tuot tiimiin ylpeästi aimo annoksen nörttiyttä ja teknistä osaamista. Erinomaista teknistä osaamista ja kokemusta ottaa haltuun jopa uusiakin järjestelmiä, joista osa toimialaspesifejä (apteekkijärjestelmä (MAXX), tuotetietojärjestelmä, asiakashallintajärjestelmä, logistiikan järjestelmät.

 • Hyvä suomen ja englanninkielen taito

Olo-apteekissa saat erittäin tärkeän roolin Suomen suurimman verkkoapteekin kasvussa. Saat monipuolisen, kokonaisvaltaisen, kehittyvän ja kasvavan vastuualueen, ja roolisi kehittyy kasvun myötä. Meillä on kiva tiimi ja hyvä meininki. Teemme hybriditöitä, pääosin kotona, ja viikottain näemme naamatusten toimistollamme/logistiikkakeskuksessamme Korsossa. Tule mukaan mullistamaan suomalaista apteekkialaa!

Lisätietoja saat tarvittaessa Aleksi Routamalta (p. 040 570 2881).

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemus@oloapteekki.fi  viimeistään 29.10.2023 ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

rekry-1
Olo-apteekki_Myym_l_detalji_pienempi
kantis-la_nda_ri-5