Mikäs on Olo?

Tervehdys täältä Vantaalta, kotimaisesta hyvinvoinnin ja kauneuden verkkokaupasta. Toivottavasti saadaan laittaa sinullekin pian pakettia matkaan. Valikoimasta löydät paitsi tutut ja luotetut apteekkituotteet, myös kiinnostavimmat uutuudet kauneuteen ja hyvinvointiin, aina edullisesti

Suurin osa meiltä tehdyistä ostoksista lähtee kuljetukseen jo tilausta seuraavana arkipäivänä, ja siitä saamme asiakkailta usein kiitosta. 

Tuhansia tuotteita kattavan vitamiini- ja ihonhoitovalikoiman lisäksi löydät meiltä apua vaikkapa 

nukkumiseen,

temppuilevan vatsan rauhoittamiseen

suun puhtauteen,

hiustenkasvuun ja

ferritiinitason nostamiseen.

Laastarit, deodorantit, maitohappobakteerit, koronatestit ja monet arjen tarvikkeet löytyvät myös, tottakai. Jos meiltä puuttuu jotakin sinulle tuikitarpeellista, niin pistähän viestiä, korjataan tilanne.     

Lisäksi tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille erityisiä etuja. Jos työskentelet tai opiskelet terveydenhuollon alalla, voit liittyä Olo-apteekki Pro -asiakkaaksi, ja ostaa hyvinvointituotteesi aina alennettuun hintaan. Liityhän etujen piiriin! 

Siitä asti kun verkkokauppamme vuonna 2019 avattiin, on tehtävämme ollut ymmärtää mitä hyvinvointi asiakkaillemme merkitsee. Kerrothan, jos voimme auttaa sinua voimaan vieläkin paremmin. Tervetuloa Hyvän Olon Tilaan!

Olo-apteekkilaiset