Mikäs on Olo?

 

Olo-apteekki on uudenlainen apteekkiketju, joka palvelee koko ihmistä – ihmisen kokoisena. Saat lääkkeet ja hyvinvointiasi tukevia palveluita saman katon alta, ja säästät aikaasi.

 

Apteekista on totuttu löytämään lääke vaivaan kuin vaivaan, saman tien, siltä seisomalta. Mutta me olemme sitä mieltä, että istu hyvä ihminen. Tee olosi mukavaksi, ja kerro kuinka voimme auttaa. Me Olo-apteekissa olemme näet sitä mieltä, että apteekin hyllyltä voi saada paljon muutakin – jopa ilman reseptiä. Niin kuin hyviä neuvoja siihen, miten kehostaan kannattaa pitää huolta. Tai miten aivojaan kannattaa huoltaa niin, että fiksuja päätöksiä olisi helpompi tehdä. Ja oppia. Tehdä töitä. Nauttia. Nauraa. Rakastaa elämää. Mitäs järkeä tässä elämässä muuten on?

 

Ja se sydän. Saa meiltä sydänlääkkeitäkin, mutta uskomme siihen, että jo yksi positiivinen sana, palvelu, jossa on sydän mukana, voi auttaa pitkälle. Huolettomaan huomispäivään.

 

Emme halua tarjota odotushuonetta, niitä tässä maassa on jo tarpeeksi. Me haluamme rakentaa Hyvän Olon Tiloja, joissa voit piipahtaa aina kun siltä tuntuu. Kuulla uusimmat vinkit ja teemat, tehdä onnistuneet ostokset ja jatkaa matkaa suuntaasi. Ei vain olemaan, vaan elämään.

 

Meille Hyvän Olon Tila on palveleva mielentila, kyky huomioida ihminen kokonaisuutena. Hyvän Olon Tila koostuu monesta asiasta. Meidän tehtävämme on ymmärtää, mitä se on juuri sinulle. Olemme nyt matkan alussa, ja lupaamme tulevaisuudessa etsiä lisää tapoja, joilla voimme auttaa sinua hyvään oloon.

 

Toivomme, että meiltä lähtiessäsi sinulla on aina parempi olo.