Kantisla_nda_rin_banneri_1190x454_copy_2_1_

Kirjautumalla ostat edullisesti!
Itsehoitolääkkeet alennettuun Olo-hintaan.

Tiesitkö, että itsehoitolääkkeitä voi ostaa alennettuun hintaan? Suomalaiset ovat tottuneet maksamaan lääkkeistä kaikissa apteekeissa saman hinnan. Nykyisin apteekeilla on kuitenkin lupa myydä itsehoitolääkkeitä lääketaksan määrittämää maksimihintaa edullisemmin.

Kuinka saan alennetun hinnan?

Kirjautumalla Olo-apteekin kanta-asiakkaaksi ostat kaikki itsehoitolääkkeet alennettuun Olo-hintaan poislukien lisäneuvontaa vaativat itsehoitolääkkeet, joiden alennettu hinnoittelu ei ole sallittua. Alennettu Olo-hinta koskee myös nikotiinikorvaustuotteita. Olo-hinnan tunnistat tuotesivulla vihreästä Olo-hinta -tunnuksesta. 

Itsehoitolääke on lääke, jonka ostamiseen ei tarvita reseptiä. Tunnistat itsehoitolääkkeen lääke-merkinnästä.

Itsehoitolääkkeiden alennetut hinnat ovat voimassa asiakastilin luoneille, kirjautuneena ostaville kanta-asiakkaille Olo-apteekin verkkokaupassa. Lisäksi alennetut hinnat ovat voimassa Kaivopuiston apteekin kanta-asiakkaille. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Kanta-asiakkaaksi kirjautumalla

Olo-apteekin kanta-asiakasedut saat käyttöösi automaattisesti luomalla verkkokauppaan tilin ja asioimalla kirjautuneena.
Kaivopuiston apteekissa voit liittyä kanta-asiakkaaksi apteekin verkkosivuilla.

Näin ostat itsehoitolääkkeitä verkkoapteekista

  • Löydät verkkoapteekistamme kaikki yleisimmät itsehoitolääkkeet. Tunnistat itsehoitolääkkeet lääke-merkinnästä.
  • Kun ostat lääkkeitä verkosta, voit aina halutessasi valita lääkeneuvonnan, jolloin farmaseuttimme soittaa sinulle ennen tuotteen lähettämistä.
  • Joillakin itsehoitolääkkeillä on neuvontavelvoite, jolloin lääke toimitetaan aina vasta sen jälkeen, kun farmaseuttimme on antanut lääkeneuvonnan puhelimitse. Huomioithan myös, että lisääneuvontaa vaativia lääkkeitä ei saa myydä alennettuun hintaan.
  • Joillakin lääkevalmisteilla on 18 vuoden ikäraja, jolloin asioidessa tulee luoda tili ja tunnistautua Suomi.fi -palvelussa, jotta voimme varmistaa iän.
  • Muistathan tutustua aina huolellisesti lääkkeen käyttöohjeeseen, ja noudattaa annosteluohjeita.
  • Kun ostat lääkkeitä verkosta, asioi aina laillisessa apteekkiverkkokaupassa.
  • Olo-apteekki apteekkiverkkokauppa on Kaivopuiston apteekin verkkopalvelu. Voit tarkistaa Suomessa toimivat lailliset apteekkiverkkokaupat Fimea-lääkeviranomaisen sivuilla.
  • Huomioithan, että lainsäädännön vuoksi verkkokaupan kaupanpäälliset, alennuskoodit, ostoskorialennukset ja ilmainen toimitus eivät koske lääkkeitä.