Biorion

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Biorion Strong 5 mg 60 kaps ravintolisä hiuksille ja kynsille
  Rating:
  90%
  29,90 €
 2. Biorion tuuheuttava ja kosteuttava shampoo 250 ml
  Rating:
  84%
  13,00 €
 3. Biorion tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine 250 ml putkilo
  Rating:
  100%
  13,00 €
 4. Biorion stimuloiva hoitoneste 150 ml
  Rating:
  100%
  19,50 €
 5. Biorion tuuheuttava ja kosteuttava shampoo 100 ml pullo
  Rating:
  92%
  5,00 €
 6. Biorion tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine 100 ml tuubi
  Rating:
  93%
  5,00 €
 7. Biorion Hopea Shampoo 250 ml
  15,10 €
 8. Biorion Ruskea Shampoo 250 ml
  15,10 €
 9. Biorion Hopea Hoitoaine 250 ml
  15,10 €
 10. Biorion Ruskea Hoitoaine 250 ml
  15,10 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Biorion tuo vahvuutta ja elinvoimaa hiuksille

Miten elintavat vaikuttavat hiuksiin?

Monipuolinen ravinto, riittävä lepo ja muu itsestään huolehtiminen ovat hyvinvoinnin kulmakiviä. Jos jokin tärkeä rakennuspalikka puuttuu, sen saattaa huomata hiusten kunnossa nopeastikin. Esimerkiksi stressi tai erilaiset tiukat dieetit näkyvät myös hiuksissa. Terveet hiukset kertovat, että elimistöllä on varaa ravita niitä. Hiusten vahvuus koostuu monesta asiasta. Siihen vaikuttavat ravinnon ohella muun muassa ikä, geenit ja hormonit.

Miten hius kasvaa?

Hiuksen ainoa elävä osa on sen juuri, jonka kautta hius saa ravintonsa. Hius kasvaa noin 2–6 vuotta, ja jos hius putoaa pois kesken kasvun, sen tilalle kasvaa uusi hius vasta, kun sykli on täynnä. Meillä jokaisella on eri kasvun vaiheissa olevia, erivahvuisia ja -laatuisia hiuksia.

Miten Biorion Strong vaikuttaa hiuksiin?

Biorion Strong -ravintolisällä voidaan tukea ja ylläpitää hiusten normaalia hyvinvointia. Kapselista saa runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Ravintolisää käytettäessä kannattaa olla sinnikäs, sillä vaikutukset alkavat näkyä 2–3 kuukauden käytön jälkeen. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä.

Mitä muuta voi tehdä hiusten hyväksi?

Normaali tasapainoinen suomalainen perusruokavalio on toimiva pohja hyvinvointiin. Monien muiden koko kehon terveydelle välttämättömien ravintoaineiden ohella erityisesti biotiinin, seleenin ja sinkin riittävän saannin tiedetään edistävän hiusten terveyttä. Näiden aineiden terveysväittämät on arvioinut myös Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA.

Kannattaa myös käyttää laadukkaita, tutkittuja hiustenhoitotuotteita ja etsiä niistä kokeilemalla juuri itselle sopivimmat. Biorion-tuoteperheen shampoo pesee hellävaraisesti, tuuheuttaa ja kosteuttaa, samalla stimuloiden hiuspohjan verenkiertoa. Tuuheuttava ja ravitseva Biorion Hoitoaine palauttaa hiuksiin pesun jälkeen kiillon ja sileyden. Pintaverenkiertoa stimuloiva Biorion Hoitoneste auttaa hidastamaan hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua. Sen polymeerit lisäävät ilmavuutta, mikä on nopea apu monelle ohuista hiuksista kärsivälle.