Nordic Health

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Nordic Health

Oletko jo testannut kotimaisen Nordic Health -merkin tehokkaita ja hyvin imeytyviä vitamiinisuihkeita? Nordic Health Sprays -tuotteista saat kätevässä paketissa aimo annoksen päivittäistä hyvinvointia ja terveyttä ylläpitäviä vitamiineja ja eri ravintoaineita, kuten magnesiumia ja rautaa, jotka auttavat jaksamaan läpi arjen haasteiden tai Suomen pimeän talven. Tutustu innovatiivisiin Nordic Health -tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa tuotteita netistä.

Tutkitusti toimivat Nordic Health Sprays -suusuihkeet

Nordic Health Sprays -suihkeet tutkitusti imeytyvät tehokkaasti verrattuna tavallisiin ravintolisiin, kuten purutabletteihin ja kapseleihin. Tämän lisäksi joillain erityisryhmillä, kuten vanhuksilla ja lapsilla, voi olla ongelmia tavallisten ravintolisien nielemisessä. Tällaisten tuotteiden kanssa voi myös ilmetä ongelmia ravintoaineiden imeytymisen kanssa. 

 

Nordic Health Sprays -tuotteet sen sijaan suihkautetaan suoraan suuhun poskien limakalvoille, mistä vitamiinit ja muut ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti ja nopeasti. Tutkimusten mukaan imeytyminen on tehokkainta juuri posken limakalvoilta ja Nordic Health -tuotteiden imeytyminen on testattu Cardiffin yliopistossa, farmakologian tutkimuslaitoksella. Täten voit olla varma tuotteiden tehosta ja imeytymishäiriöiden välttämisestä.

Miten Nordic Health Sprays -tuotteet vaikuttavat? 

Vitamiinit ja ravintoaineet ovat tuotteessa nesteenä, joka suihkautetaan suuhun posken limakalvoille, mistä tuote imeytyy nopeasti ja tehokkaasti hiussuoniston kautta verenkiertoon. Koska joillekin ruoansulatuskanavan kautta imeytyvät lisäravinteet voivat aiheuttaa vatsavaivoja ja heikentynyttä imeytymistä, ravintoaineiden imeytyessä suun limakalvoilta tämä ongelma voidaan välttää. Tämän mekanismin ansiosta Nordic Health Sprays -suusuihkeiden imeytyminen on mahdollisimman optimaalinen ja tehokkaampi verrattuna tavallisiin tabletteihin ja kapseleihin.

 

Monet Nordic Health -tuotteet ovat myös vegaanisia ja auttavat välttämään monia kasvissyöjiä sekä vegaaneja vaivaavia puutostiloja. Esimerkiksi raudan ja B-vitamiinin riittävä saanti voi olla vaikeaa vegaanisella ruokavaliolla, vaikka ruokavalio olisikin monipuolisesti koostettu. Nordic Health -suihkeiden joukosta löydät erinomaiset rauta- ja vitamiinilisät, jotka tekevät monipuolisen vegaanisen ruokavalion noudattamisesta helpompaa. Esimerkiksi Nordic Health Rauta -suusuihke valittiin vuonna 2018 Euroopan parhaaksi uudeksi terveystuotteeksi. Ota vain muutama suihkaus tuotetta joka päivä täydentääksesi päivittäistä raudansaantia. 

 

Tutustu tuotteen tarkempiin tietoihin ja käyttöohjeisiin, joissa kerrotaan tarkemmin kuinka paljon rautaa, vitamiineja sekä muita ravintoaineita suihkeet sisältävät ja monta suihkausta päivässä kannattaa ottaa. Vegaanien lisäksi tuotteet sopivat laajasti myös esimerkiksi raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Nordic Health Spray -tuotteet ovat lisäksi hyvänmakuisia, joten ne ottaa mielellään joka päivä.

Nordic Health -tuotteet terveyden ja ympäristön hyväksi

Nordic Health -tuotteissa on otettu käyttöön myös uudenlaisia ympäristöystävällisempiä pakkauksia vastauksena kasvaviin huoliin kierrättämisestä ja muovin haitoista. Nordic Health -pulloissa käytetään pakkauksia, joissa on hyödynnetty esimerkiksi valtameristä kerättyä muovia tai raakaruokosokerista valmistettua materiaalia. Valtameristä kerättyä muovia hyödyntämällä Nordic Health vähentää merien hyvinvointia vaivaavaa muoviongelmaa, samalla kun sen käyttämät raakaruokosokerista valmistetut pakkaukset ovat hiilinegatiivisia. Pakkauksissa hyödynnetään myös kotitalouksien kierrätettyä muovijätettä. Nordic Health -tuotteiden innovatiivisten pakkausten ansiosta voit siis tehdä sekä itsellesi että ympäristölle hyvää.

 

Tutustu posken limakalvoilta verenkiertoon imeytyvien Nordic Health Spray -tuotteiden lisäksi ihon kautta käytettäviin tuotteisiin. Esimerkiksi Nordic Health Magnesium -ihosuihke on jokaisen urheilijan ja kuntoilijan luotettu kaveri kramppeihin. Magnesium on pääosassa myös iholle levitettävässä voiteessa, joka helpottaa nukahtamista. Lapsille suunniteltu magnesiumia sisältävä Nordic Health -voide on palkittu parhaana lasten unituotteena.

 

Jos sinulla on hakusessa tapa saada päivittäiset vitamiinit, magnesium, rauta ja muut ravintoaineet helposti, Nordic Health ja sen innovatiivinen suusuihke on varma valinta. Tutustu Nordic Health Sprays -suihkeeseen sekä ihon kautta käytettäviin tuotteisiin, jotka sopivat käytettäväksi päivittäiseksi lisäksi osana terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota. Tutkitusti toimivat ja hyvin imeytyvät Nordic Health -tuotteet löydät Olo-apteekin verkkokaupasta.