Nutrolin senior 265 ml

Arvio:
93% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/ml
20,60 €
30 päivän alin hinta: 18,54 €

Nutrolin Senior koirille - runsaasti omega-3 EPA:a sisältävä öljyseos hillitsee tulehduksia ja pitää nivelet liikkuvina. Tukee sydämen toimintaa ja hidastaa aivojen ikääntymistä. Toimii myös nuorten urheilukoirien nivelten tukena.

Ikääntyvän koiran niveliä kolottaa ja vauhti hidastuu. Iho ohenee, kuivuu ja turkki menettää entistä kiiltoaan. On lisäksi tavallista, että seniorikoiran muisti heikkenee ja mielen vireystaso alenee, aivan kuten ikääntyvillä ihmisilläkin. Ravitsemuksen laadulla on suuri merkitys ikääntyvän koiran fyysiselle ja psyykkiselle hyvinvoinnille. 

Seniorikoira hyötyy runsaasti EPA:a sisältävistä omega-3-öljyistä. Suunnittelimme Nutrolin® Seniorin tukemaan ikääntyvän koiran kehon ja mielen hyvinvointia. Se sisältää vain korkealuokkaisia ja puhtaita raaka-aineita.

Runsaasti EPA:aa sisältävä erikoiskalaöljy, luonnollisten antioksidanttivitamiinien seos ja kasviöljyjen välttämättömät rasvahapot huoltavat ikääntyvää lemmikkiä. Suositellaan yli 8-vuotiaille koirille, suurille roduille jo varhemmin.   HUOM. Myös nuoremmalle, nivelrikkoiselle koiralle on EPA-painotteisesta Nutrolin® Seniorista hyötyä, sillä se vaimentaa nivelten tulehdusreaktioita jo muutamassa viikossa.

KORKEA EPA-PITOISUUS:
Erikoiskalaöljy EPA:DHA- 2:1 (200 mg/ml)
Ubikinoni (koentsyymi Q) 3mg/ml
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

Päiväannos

Koiran paino 5 kg päiväannos Nutrolinia 1/2 tl

10 kg 1 tl
20 kg 2 tl
40 kg 3 tl
60 kg 4 tl
80 kg 5 tl

Vanhenevalle koiralle

Nutrolin® Senior sisältää erittäin korkean päiväannoksen EPA-rasvahappoa, jonka lähteenä on lääkelaatuinen erikoiskalaöljy. Kehitimme Nutrolin® Seniorin tukemaan ikääntyvän koiran kehon ja mielen hyvinvointia.
 

Miksi?

EPA on erittäin tehokas tulehduksen vaimentaja. Usein vanhenevan koiran niveliä  kolottaa ja nivelrikko haittaa normaalia liikkumista, jolloin EPA:lla saadaan palautettua liikkuvuutta hyvinkin nopeasti. Seniorikoiran muisti saattaa myös heiketä, sen vireystaso alentua ja jopa Alzheimerin taudin oireita voi ilmetä. EPA on hyvin tunnettu myös
henkistä hyvinvointia parantavista vaikutuksistaan. Lisäksi Nutrolin® Seniori sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja, joten se huoltaa myös ikääntyvän koiran ihoa ja turkkia.
 

Vain puhtaita raaka-aineita

Nutrolin® Senior sisältää vain lääke- ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita. Raaka-aineena käytetty erikoiskalaöljy on puhdistettu myös proteiineista, joten se ei yleensä aiheuta reaktioita kala-allergikoille. Jos koirallasi on kuitenkin todettu voimakas kala-allergia, voit aluksi kokeilla Nutrolin® Senioria hyvin pienenä tippana
esim. sen huuleen.

Helppo täydennys ruokintaan

Kaikki Nutrolin®-tuotteet maistuvat erinomaisesti koirille, ja helpointa on annostella ne kerran päivässä suoraan ruoan joukkoon. Mitään estettä ei ole myöskään sille, että päiväannos annetaan useassa osassa tai sellaisenaan vaikkapa lusikasta. Hyvin pienikokoisille koirille annos voidaan mitata kuppiin tarkkaan myös lääkeruiskulla,  tai voit ensin "kalibroida" oman teelusikkasi ruiskun avulla ja käyttää jatkossa lusikkaa. Yliannostuksen vaaraa ei rasvahapoilla ole, mutta pienillä ja herkästi lihovilla koirilla liiallinen energiansaanti voi aiheuttaa turhaa lihomista.

Koska pulloissa on siistikäyttöinen kaatonokka, säästyt öljytahroilta jääkaapissasi. Tyhjä pullo on kierrätettävissä metallijätteen joukossa, tai voit keksiä sille uusiokäyttöä.

Avaamaton pullo säilyy huoneenlämmössä päiväykseen asti, ja avaamisen jälkeen 4 kk jääkaapissa.

Kaikki Nutrolin®-tuotteet tuoksuvat raikkaalta, eikä niissä ole lainkaan hapettuneelle öljylle ominaista härskiä hajua. Olemme saaneet tämän aikaan käyttämällä vain lääke- ja elintarvikelaatuisia öljyjä ja suojaamalla herkästi hapettuvat öljyt valoa läpäisemättömällä pullolla sekä luonnollisilla antioksidanteilla. Hapettuneet öljyt vain rasittavat elimistöä, joten tarkka koiranomistaja ei anna sellaisia koiralleen.

Tuotetiedot
Pakkauskoko265 ml
Päiväys 21.12.2024
Brändi Nutrolin
Markkinoija Olini
SKU 339742
EAN 6430032290430
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nutrolin