Puhdas+

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 250

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 250

Tilaamasi tuotteet

Puhdas+

Suomalainen Puhdas+ tarjoaa kuluttajille terveys- ja hyvinvointituotteita ilman ylimääräisiä lisäaineita - puhtauteen ja yksinkertaisuuteen pyrkien. Puhdas+ -tuotteissa vältetään turhia E-koodeja ja pyritään luonnollisuuteen ja kotimaisten raaka-aineiden käyttöön. Tuotteet valmistetaan Suomessa pääosin kotimaisin raaka-ainein, jolloin myös hiilijalanjälki on pienempi kuin ulkomailta tuotteita kuljetettaessa.

Puhdas+ -tuotteiden kehitystiimi pyrkii siihen, että erityistoiveet ja allergiat olisi huomioitu mahdollisimman monessa tuotteessa. Puhdas+ tarjoaakin muun muassa vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Myös eettinen ja ympäristöystävällinen toiminta on tärkeää, joten osalla Puhdas+ -tuotteista on ekologisuudesta kertovia sertifikaatteja, kuten eettisestä kalastuksesta kertova sertifikaatti omega-3 -valmisteilla.

Alla esittelemme, minkä tyyppisiä tuotteita löydät Puhdas+ -brändin alta. Lisätietoja tuotteista löydät kunkin tuotteen tuotesivuilta. Mikäli sinua mietityttää, mikä olisi paras tuote juuri sinulle, älä epäröi kysyä asiakaspalvelustamme apua - olemme täällä sinua varten!

Puhdas+ -vitamiinit, rasvahapot ja muut lisäravinteet

Keskeinen Puhdas+ -tuoteryhmä on erilaiset lisäravinteet, kuten vitamiinit ja rasvahapot. Lisäravinteet ovat suun kautta muun muassa erilaisina kapseleina nautittavia tuotteita, jotka täydentävät ravitsemustasi. Mikäli kiireen, stressin tai vaikkapa imeytymishäiriöiden vuoksi ravitsemuksesi ei ole optimaalinen, voimme auttaa sinua turvaamaan hyvinvointiasi Puhdas+ -lisäravinteiden avulla. Tarvitsetpa sitten omega-rasvahappoja, sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia tai vitamiineja, kuten C- tai D-vitamiinia, löydät ratkaisun Puhdas+ -tuotteista.

Hyvä ratkaisu kasvaneeseen C-vitamiinin tarpeeseen sekä väsymyksen ja uupumuksen torjuntaan on Puhdas+ C-vitamiini 500mg, josta saat rutkasti välttämätöntä C-vitamiinia kätevässä kapselissa. Pimeään vuodenaikaan kannattaa valita jokin Puhdas+ -tuotteiden D-vitamiineista, joiden joukosta löytyy myös vegaaninen vaihtoehto D-vitamiinille. Omega-3 ja Omega-7 rasvahappojen tarpeeseen voit valita Puhdas+ Premium -valmisteet, joissa terveydelle edullisten ja puhtaiden omega-rasvahappojen lähteenä toimivat muun muassa kala- ja tyrniöljy.

Puhdas+ tuotteet kauneudenhoitoon ja hygieniaan

Puhdas+ -tuotteista löydät myös lukuisia öljyjä, kapseleita ja muita tuotteita, jotka auttavat sinua optimoimaan hygienian ja kauneuden. Haluatpa sitten turvata ihon kimmoisuuden tai hiusten tai ripsien kasvun, löydät Puhdas+ -tuotteista apua.

Puhdas+ tarjoaa kauneutesi ja puhtautesi tueksi muun muassa kollageeni- ja ubikinonikapseleita, teepuupohjaisia ihon puhdistusaineita sekä mikroneulauslaitteita kotikäyttöön. Puhdas+ Microneedle Roller -mikroneulauslaitteen avulla voit stimuloida ihon kollageenintuotantoa sekä tasoittaa ihoa ja sen juonteita ja jälkiä. Kiinteyttävä mikroneulaus onnistuu pieniä neuloja hyödyntävällä rullalla, ja se auttaa ihoa elävöittäviä tehoaineita vaikuttamaan paremmin.

Ravintolisinä nautittavista Puhdas+ -tuotteista esimerkiksi Beauty Kollageeni & Biotiini -kapselit auttavat vahvistamaan ihoasi sekä hiusten ja kynsien hyvinvointia. Tuotteen sisältämä C-vitamiini puolestaan edistää luonnollista kollageenin tuotantoa, joka vähenee ikääntyessä. Koska ravintolisänä käytetty kollageeni ei ole luonnostaan vegaaninen valmiste, on Puhdas+ -tuotteiden joukossa myös täysin vegaaninen vaihtoehto kehon luonnollisen kollageenintuotannon vahvistamiseen.

Muista, että ulkoiseen hyvinvointiisi vaikuttaa myös sisäinen hyvinvointisi. Pyri siis ulkoisen ihonhoidon ohella huolehtimaan riittävästä ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta mahdollisuuksien mukaan.

Muut valikoimamme Puhdas+ tuotteet

Puhdas+ tarjoaa runsaasti myös muita tuotteita lisäravinteiden ja kauneudenhoidon tuotteiden ohella. Meiltä löydät muun muassa vatsaa rauhoittavat maitohappobakteerit ja saccharomyces boulardii kapselit, jotka sopivat esimerkiksi matkoilla turistiripulia ehkäisemään. Puhdas+ -tuotteiden erilaiset aminohappotuotteet ja magnesium roll-onit sopivat puolestaan erinomaisesti liikkujalle ja aktiiviseen elämäntapaan.

Tehokkaissa ja suosituissa Puhdas+ Quattro Magnesium -kapseleissa on nimensä mukaan magnesiumia neljässä eri muodossa. Tuotteen magnesium imeytyy helposti ja on oiva lisä kasvaneeseen magnesiumin tarpeeseen, esimerkiksi kovan ja tavoitteellisen urheilun yhteydessä. Urheilijoille lisäravinteeksi sopii myös Puhdas+ L-Teaniini, joka sisältää muun muassa vihreässä teessä luonnostaan esiintyvää L-teaniini aminohappoa.

Lisäksi Puhdas+ tarjoaa tuotteita ketoosidietin tueksi. Puhdas+ Keto -tuotteiden ansiosta vähähiilihydraattisen, keto-dieetin ylläpitäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Koska ketogeeninen ruokavalio vaatii hiilihydraattien rajoittamista erittäin pieneksi, kasvaa muiden ravintoaineiden ja ravinteiden tarve sekä niiden merkitys. Jaksamisen ja yleisen hyvinvoinnin tueksi voit valita jonkin Puhdas+ Keto -tuotteista avuksi keto-dieetin ylläpitämiseen. Puhdas+ -tuotteista hyviä lisiä ketogeeniseen ruokavalioon ovat esimerkiksi Keto Fuel -proteiinijauhe, jota on saatavilla herkullisissa eri mauissa. Elimistön nestetasapainon ylläpitämiseen sopii puolestaan Puhdas+ Keto Electrolytes -jauhe.

Puhdas+ - Suomalainen yritys terveytesi hyväksi vuodesta 2013

Nämä tuotteet ja paljon muuta Puhdas+ -merkin laajasta valikoimasta tuotteita hyvinvointisi ja terveytesi hyväksi löydät Olo-apteekin valikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja niiden laadukkaisiin raaka-aineisiin verkkokaupassa ja tilaa kätevästi netistä.

Puhdas+ on kotimaisen kasvuyrityksen, New Organics Oy:n, brändi.

Lisätietoja Puhdas+ -brändistä ja tuotteista löydät valmistajan virallisilta verkkosivuilta, joille pääset klikkaamalla tästä.