Puhdas+

1-24 / 110

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 110

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 110

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Puhdas+

Puhdas+ tarjoaa kuluttajille terveys- ja hyvinvointituotteita ilman ylimääräisiä lisäaineita - puhtauteen ja yksinkertaisuuteen pyrkien. Puhdas+ -tuotteissa vältetään turhia E-koodeja ja pyritään luonnollisuuteen ja kotimaisten raaka-aineiden käyttöön. Tuotteet valmistetaan Suomessa pääosin kotimaisin raaka-ainein, jolloin myös hiilijalanjälki on pienempi kuin ulkomailta tuotteita kuljetettaessa.

Puhdas+ -tuotteiden kehitystiimi pyrkii siihen, että erityistoiveet ja allergiat olisi huomioitu mahdollisimman monessa tuotteessa. Puhdas+ tarjoaakin muun muassa vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Myös eettinen ja ympäristöystävällinen toiminta on tärkeää, joten osalla Puhdas+ -tuotteista on ekologisuudesta kertovia sertifikaatteja, kuten eettisestä kalastuksesta kertova sertifikaatti omega-3 -valmisteilla.

Alla esittelemme, minkä tyyppisiä tuotteita löydät Puhdas+ -brändin alta. Lisätietoja tuotteista löydät kunkin tuotteen tuotesivuilta. Mikäli sinua mietityttää, mikä olisi paras tuote juuri sinulle, älä epäröi kysyä asiakaspalvelustamme apua - olemme täällä sinua varten!

Puhdas+ -vitamiinit, rasvahapot ja muut lisäravinteet

Keskeinen Puhdas+ -tuoteryhmä on erilaiset lisäravinteet, kuten vitamiinit ja rasvahapot. Lisäravinteet ovat suun kautta muun muassa erilaisina kapseleina nautittavia tuotteita, jotka täydentävät ravitsemustasi. Mikäli kiireen, stressin tai vaikkapa imeytymishäiriöiden vuoksi ravitsemuksesi ei ole optimaalinen, voimme auttaa sinua turvaamaan hyvinvointiasi Puhdas+ -lisäravinteiden avulla. Tarvitsetpa sitten omega-rasvahappoja, sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia tai vitamiineja, kuten C- tai D-vitamiinia, löydät ratkaisun Puhdas+ -tuotteista.

Puhdas+ tuotteet kauneudenhoitoon ja hygieniaan

Puhdas+ -tuotteista löydät myös lukuisia öljyjä, kapseleita ja muita tuotteita, jotka auttavat sinua optimoimaan hygienian ja kauneuden. Haluatpa sitten turvata ihon kimmoisuuden tai hiusten tai ripsien kasvun, löydät Puhdas+ -tuotteista apua.

Puhdas+ tarjoaa kauneutesi ja puhtautesi tueksi muun muassa kollageeni- ja ubikinonikapseleita, teepuupohjaisia ihon puhdistusaineita sekä mikroneulauslaitteita kotikäyttöön. Muista, että ulkoiseen hyvinvointiisi vaikuttaa myös sisäinen hyvinvointisi. Pyri siis ulkomuodon hoidon ohella huolehtimaan riittävästä ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta mahdollisuuksien mukaan.

Muut valikoimamme Puhdas+ tuotteet

Puhdas+ tarjoaa runsaasti myös muita tuotteita lisäravinteiden ja kauneudenhoidon tuotteiden ohella. Meiltä löydät muun muassa vatsaa rauhoittavat maitohappobakteerit ja saccharomyces boulardii kapselit, jotka sopivat esimerkiksi matkoilla turistiripulia ehkäisemään sekä erilaiset aminohappotuotteet ja magnesium roll-onit liikkujalle. Lisäksi Puhdas+ tarjoaa tuotteita ketoosidietin tueksi ja paljon muuta!

Puhdas+ on kotimaisen kasvuyrityksen, New Organics Oy:n, brändi.

Lisätietoja Puhdas+ -brändistä ja tuotteista löydät valmistajan virallisilta verkkosivuilta, joille pääset klikkaamalla tästä.