Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Mustakuminaöljy 250 ml

15,33 €
30 päivän alin hinta: 15,33 €
Vertailuhinta: 0.03 €/g

Puhdas+ Mustakuminaöljy on erittäin ravintorikas ja korkealaatuinen öljy. Sitä voidaan käyttää ravintolisän tapaan sisäisesti nautittuna, ruokaöljynä, tai mausteena. Maultaan öljy on hienostuneen mieto, mutta hieman pippurinen ja karvas. Älä kuumenna öljyä, sillä lämpö tuhoaa öljyn herkkiä rasvahappoja. Mustakumina eli Ryytineito on kukkiva maustekasvi, jonka aromikkaat mustat siemenet ovat täynnä arvokasta öljyä. Mustakuminaöljy, tai toiselta nimeltään Black Seed Oil, sisältää muun muassa linolihappoa (omega-6) sekä erityistä, tymokinoni nimistä eteeristä öljyä, jonka katsotaan olevan mustakuminan terveyttä tukevien vaikutusten taustalla. Siemenet sisältävät lisäksi mm. myristiini-, palmitiini-, palmitoleiini-, steariini- ja oleiinihappoja, B-ryhmän vitamiineja, kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä ja fosforia. Mustakuminaöljyä voidaan käyttää sisäisesti ruokaöljynä juomien tai salaatin joukossa tai ravintolisän tapaan ottamalla noin 2 tl öljyä pari tuntia ennen ateriaa tyhjään vatsaa

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Mustakumina

    Hienoa. Helppo tilata ja nopeasti paketti tullut perille. Laatutavaraa. Kiitos

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö:

1-3 teelusikallista (5-15 ml) vuorokaudessa. Käytä sellaisenaan, sekoitettuna juomiin tai salaatinkastikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Huomioitavaa:

Mustakuminaöljyä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana. Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

mustakuminan siemenistä (Nigella sativa) kylmäpuristettu 100 % öljy. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tuotetiedot

Pakkauskoko521 g
Päiväys 30.9.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342373
EAN 6430077251489
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+