Sideral

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. SiderAL FORTE rauta 30mg 20 kaps
  Arvio:
  96%
  18,90 €
 2. SiderAL Folic 30mg rauta 20 annospussia
  Arvio:
  90%
  18,90 €
 3. SiderAL Forte rauta kampanjapakkaus 3x20 kaps 30 mg
  Arvio:
  94%
  53,90 €
 4. SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg
  Arvio:
  96%
  54,40 €
 5. SiderAL Junior rauta 14 mg 20 pss
  Arvio:
  100%
  17,00 €
 6. SiderAL Forte rauta kampanjapakkaus 6x20 kaps 30 mg
  Arvio:
  95%
  105,40 €
 7. SiderAL Junior rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 14 mg
  Arvio:
  94%
  42,70 €
 8. SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 6x20 pss 30 mg
  Arvio:
  93%
  107,80 €
 9. SiderAL Junior rauta kampanjapakkaus 2x20 pss 14 mg
  Arvio:
  90%
  32,00 €
 10. SiderAL Drops Sukrosomiaalinen Rauta 30 ml
  17,00 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Sideral Forte ja Sideral Folic

 

Sideral Forte ja Sideral Folic ovat sukrosomiaalista rautaa sisältäviä rautavalmisteita. Juuri sukrosomiaalinen rauta nautittuna suun kautta sopii myös heille, jotka eivät normaalisti siedä tavallisia rautavalmisteita. Raudanpuutteen aiheuttaja tulee aina selvittää terveydenhuollossa. Jos siis epäilet tai tiedät kärsiväsi raudanpuutteesta, olethan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.

 

Rauta on ihmisen hyvinvoinnille tärkeä alkuaine, jolla on monia tehtäviä. Näihin kuuluvat muun muassa hapen kuljettaminen elimistössä sydämeen ja lihaksiin sekä solujen suojeleminen. Liian yksipuolinen ruokavalio ja jotkin sairaudet voivat altistaa raudan liian vähäiselle saannille. Raudanpuutteeseen yksi ratkaisu on Sideral. Lue lisää Sideral Forte ja Sideral Folic -rautavalmisteista ja löydä itsellesi oikea tuote.

 

Sideral sisältää sukrosomiaalista rautaa

Monet rautavalmisteet voivat aiheuttaa suolistovaivoja ja ärsyttää vatsan limakalvoja. Tämä johtuu raudan pro-oksidatiivisesta vaikutuksesta. Toisin kuin monet rautavalmisteet, Sideral ja sen sisältämä sukrosomiaalinen rauta kestää vatsahappoja ja hajoaa sen jälkeen, kun se on imeytynyt suolistosta. Täten Sideralin sisältämä rauta ei joudu suoraan kosketukseen vatsan limakalvojen kanssa, aiheuttaen erilaisia vaivoja. Sideralista puuttuu myös monille rautavalmisteille ominainen metallinen maku, joka voi tehdä rautalisän ottamisesta epämiellyttävää.

 

Sideralin sisältämän sukrosomiaalisen raudan ansiosta valmisteen voin nauttia milloin tahansa, aamulla, illalla tai päivällä. Tämän lisäksi muut ruoka-aineet tai lääkkeet eivät vaikuta Sideralin ja sukrosomiaalisen raudan imeytymiseen. Sideral sisältää sukrosomiaalisen raudan lisäksi C-vitamiinia, joka auttaa parantamaan raudan imeytymistä muusta ruokavaliosta. Sideral-rautavalmisteet ovat gluteenittomia, mutta sisältävät pienen määrän maitoproteiinia.

 

Mitä on sukrosomiaalinen rauta?

Sideralin sisältämä sukrosomiaalinen rauta takaa, että tuote imeytyy hyvin ilman ikäviä sivuoireita, kuten vatsan ärsytystä. Sukrosomiaalinen rauta on raudan muoto, jossa rautamolekyyli on suojattu kahdella kerroksella. Tämän ansiosta Sideralin sisältämä rauta voi imeytyä jopa kolme kertaa yhtä tehokkaasti verrattuna rautavalmisteissa tavallisesti käytettyyn rautasulfaattiin. Koska tuotteissa käytetty rauta imeytyy tehokkaasti, Sideral-valmisteet sisältävät vain 30 mg sukrosomiaalista rautaa.

 

Sideral Forte

Sideral Forte on rautakapseli, joka sisältää 30 mg sukrosomiaalista rautaa sekä 70 mg C-vitamiinia. Sideral Forten annosteluohje on vain yksi tabletti päivässä täydentämään muuta ruokavaliosta saatavaa rautaa ja korjaamaan kasvanutta raudantarvetta. Sukrosomiaalisen raudan ansiosta Sideral Forte voidaan nauttia myös muiden ruokien tai juomien kanssa ilman, että ne heikentävät raudan imeytymistä. 

 

Sideral Forte -valmisteen kapseli sisältää eläinperäistä liivatetta. Jos noudatat kasvisruokavaliota, voidaan liivatetta sisältävä kapseli avata ja tuotteen sisältämä jauhe kaataa vaikkapa ruoan tai juoman joukkoon. Tämä myös helpottaa raudan nauttimista, esimerkiksi nielemisvaikeuksien yhteydessä. Vegaanien on hyvä ottaa huomioon, että Sideral sisältää erittäin pienen määrän (0,008 mg/annos) maitoproteiinia.

 

Sideral Folic

Sideral Folic on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste, sillä se sisältää sukrosmiaalisen raudan ja C-vitamiinin lisäksi foolihappoa sekä B6-, B12- ja D3- C-vitamiinia. Toisin kuin kapselin muodossa nautittava Sideral Forte, Sideral Folic on jauhemainen ja suussa sulava rautavalmiste. Sideral Folicin päivittäinen annostus on yksi annospussi.

 

Sideral-rautavalmisteet Olo-apteekista

Tilaa luotettavat Sideral Forte ja Sideral Folic -valmisteet Olo-apteekin verkkokaupasta. Olo-apteekista löydät myös muut rautavalmisteet, joita on tarjolla tabletteina, kapseleina, jauheina, nestemäisessä muodossa sekä kätevänä suihkeena. Muista tutustua tarkkaan tuotteen käyttöohjeeseen sekä ainesosiin. Tarvittaessa voit lukea lisää Sideralista sekä muista rautavalmisteista tuotteiden omilta tuotesivuilta.