Elintarvikkeet

Suodata
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 37

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 37

Tilaamasi tuotteet

Korkealaatuiset elintarvikkeet terveyteen helposti netistä

Etsitkö kenties runsaasti hyviä rasvahappoja sisältävää, kotimaista camelinaöljyä rikastuttamaan ruokavaliotasi, tai haluatko ottaa luomulaatuisen ashwagandha-jauheen osaksi arkeasi? Olo-apteekista löydät korkealaatuiset elintarvikkeet sinulle toimitettuna.

Tänä päivänä sinulla on mahdollisuus tehdä paljon hyviä valintoja myös omassa arjessasi. Sokerin voit korvata kalorittomalla erytritolilla, ja korkean kolesterolin madaltamiseksi voit kokeilla esimerkiksi Betavivo-kaurasydämiä. Hyvinvointi koostuu pienistä teoista.

Kaloriton makeuttaja erytritoli

Erytritoli tunnetaan myös nimellä ketosokeri tai karppisokeri – siinä ei ole imeytyviä hiilihydraatteja eikä se myöskään näin ollen nosta verensokeria. Erytritoli on kaloriton makeuttaja, joka sopii kaikkeen makeutukseen samalla tavalla kuin tavallinen sokeri. 
Tämän kalorittoman makeuttajan ansiosta voit siis nauttia iltapäivän kahvitteluista hyvällä omatunnolla tai jatkaa herkkujen leipomista ilman huolta sokeriövereistä.

Sitruunahaposta on moneksi 

Monipuolinen ja 100 % luonnollinen sitruunahappo on ihmeaine, joka tulisi löytyä jokaisen kodista. Suosittelemme sitruunahappoa esimerkiksi kaakelipintojen pesuun, pyykinpesukoneen puhdistamiseen ja tehokkaaseen tahranpoistoon.

Sitruunahappo sopii käytettäväksi kodin pintojen puunauksen lisäksi myös marjojen sekä hedelmien säilönnässä. Sitruunahappo on täysin myrkytön raaka-aine, joten se käy moneen. 

Korkealaatuinen Puhdas+ Matcha tee

Suureen suosioon noussut matcha on hyvin ravinteikas tee – yksi kupillinen matcha-teetä vastaakin positiivisilta vaikutuksiltaan jopa kymmentä kupillista tavallista vihreää teetä. Tämä laadukas matcha on väriltään kirkkaan vihreää ja maultaan ihanan pehmeää.

Puhdas+ Matcha tee on korkealaatuinen tuote matchan ystäville tai niille, jotka haluavat kokea matchan hyödyt ensimmäistä kertaa. Kokeile ja ihastu matchaan ikihyviksi.

Vaivaako korkea kolesteroli? Kokeile Betavivoa!

Miedosti kauralta maistuvat, rapeat Betavivo-kaurasydämet sopivat erinomaisesti vaikkapa jogurtin joukkoon tai sellaisenaan naposteltavaksi. Kaurasydämet tuovat ihanaa vaihtelua aamupalahetkiin ja kulkevat helposti mukana reissussa toimien hyvänä välipalana.

Jokainen annospussi sisältää optimaalisen määrän kauran beetaglukaania. Betavivo alentaa kolesterolia tehokkaasti auttaen myös rajoittamaan verensokerin nousua ruokailun jälkeen.

Puhdas+ KetoCollagen & MCT

Noudatatko ketogeenista ruokavaliota? KetoCollagen & MCT on luotu juuri sinua ajatellen! Tämän tuotteen avulla saat helposti lisättyä päivittäistä proteiinin ja rasvojen saantia. 

Tuotteen sisältämä proteiini on peräisin korkealaatuisesta Peptan-kollageenista, joka ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai kaloreita. Kollageenin kaverina tässä on myös erinomaisena energianlähteenä tunnettu MCT-jauhe.

Helppokäyttöinen jauhe sopii kiireiseenkin arkeen. Yksinkertaisista, laadukkaista raaka-aineista valmistettu tuote on täydellinen osa etenkin aktiivista elämää.

Oluthiivahiutale B-vitamiinien lähteenä

Nämä paahteisen, aavistuksen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sisältävät erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappoa. Oluthiivahiutaleet ovat lisäksi hyvä proteiinien ja sinkin lähde. 

Oluthiivahiutale on erinomainen tuote myös kasvisruokavalion täydentämiseen ja vegaaneille B12-vitamiinin lähteeksi. 

Rikas Oluthiivahiutale toimii laadukkaana lisänä ruokavaliossa. Tämän tuotteen hiiva on hellästi kuivattu ja inaktivoitu. Hiivahiutaleiden käyttö on helppoa, sillä ne tuovat juustoista makua esimerkiksi salaattiin tai pasta-annokseen. 

Saisiko olla ashwagandha-jauhetta?

Ashwagandha eli rohtokoiso on tärkeä yrtti ayurvedassa. Tänä päivänä se on myös monien suomalaisten suosima raaka-aine, joka tuo mukanaan rauhaa ja tyyneyttä. Ashwagandhalla on lisäksi suorituskykyä tehostava vaikutus.

Luomuviljelty Voimaruoka ashwagandha-jauhe sopii erityisesti pimeään vuodenaikaan ja kiireen keskelle helpottamaan stressiä. Tuotteen käyttö on helppoa, sillä voit vain sekoittaa jauheen suosikkijuomaasi – kylmään tai kuumaan.

Suosituimmat terveyselintarvikkeet Olo-apteekista

Niin pienet kuin suuretkin teot elämässä auttavat sinua kohti tavoitteitasi. Hyvinvointi koostuu arkisista asioista, joten arjen valinnoilla on merkitystä. Me Olo-apteekin asiantuntijat olemme koonneet suosituimmat terveyselintarvikkeet helposti saatavillesi. 

Etsitpä sitten kaloritonta makeuttajaa, kotimaista camelinaöljyä tai ravintorikasta matcha-teetä, löydät laadukkaimmat elintarvikkeet meiltä. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa, joten kysy rohkeasti asiantuntijoidemme apua.