Korvatulpat ja - suojat

Suodata
Rajaa:
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

Korvatulpat

Korvatulpat ovat pieniä tyypillisesti joustavasta materiaalista valmistettuja tulppia, jotka voidaan laittaa korviin esimerkiksi lennon tai kovaäänisen konsertin ajaksi. Kuulon ja korvien hyvinvoinnin suojeleminen on tärkeää, ja valikoimaamme kuuluvat korvatulpat voivat auttaa sinua tässä.

Alla opit lisää siitä, mihin ja milloin korvatulppia käytetään ja miten eri korvatulppamallit eroavat toisistaan. 

Mihin ja milloin korvatulppia käytetään? 

Korvatulppia voidaan käyttää hiljentämään kovia ääniä esimerkiksi meluisalla työpaikalla tai vaimentamaan ympäristön hälyä vaikkapa bussimatkalla. Lennoille suunnitellut korvatulpat paitsi poistavat hälyä myös auttavat sinua tasaamaan paineenvaihteluja. Korvatulpat sopivat myös nukkumiseen, mikäli haluat rauhallisemman ympäristön. Osa korvatulpista sopii myös uimiseen ja estää häiritsevän veden menemisen korviisi kesken suorituksen.

Miten eri korvatulppamallit eroavat toisistaan?

Korvatulppia valitessa on tärkeää aluksi miettiä käyttötarvetta ja toiveita, joita sinulla on tuotteen suhteen. Millaiseen käyttöön ja kenelle korvatulpat ovat tulossa? Seuraavaksi käymme läpi valikoimaamme kuuluvien korvatulppien keskeisiä eroja, joiden ymmärtäminen helpottaa sopivimman tuotteen valintaa.

Käyttömahdollisuudet

Keskeinen ero korvatulppien välillä on käyttömahdollisuudet. Ensimmäinen mietittävä asia on, tulevatko korvatulpat aikuisen vai lapsen käyttöön. Seuraavaksi voit miettiä missä käyttäjä tulee käyttämään korvatulppia - tulevatko ne kenties lennoille ja niiden tulisi tasata painetta? Vai etsitkö sittenkin korvatulppia, jotka vaimentavat hälyä mahdollisimman tehokkaasti? Vai onko uiminen sittenkin tärkeintä? Pohdi näitä asioita ennen tulppien hankintaa, sen jälkeen voit tutustua vaihtoehtoihin sivuillamme ja valita parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Löydän kunkin tuotteen käyttömahdollisuudet tuotteiden tuotesivuilta.

Muotoilu ja materiaali

Yksi olennainen ero tulppien välillä on muotoilu ja materiaali. Muotoilun osalta valtaosa korvatulpista on joko kokoon painettavissa olevia lieriöitä tai laipallisia. On yksilöllistä, minkä muotoiset, kokoiset ja materiaaliset korvatulpat sopivat parhaiten juuri sinulle. Halutessasi voit käyttää muotoilun osalta myös ulkonäköä ja väriä valintakriteereinä, mikäli meiltä löytyy useita sinulle muilta osin sopivia korvatulppia. Saatat myös haluta ostaa perheenjäsenillesi eriväriset korvatulpat, jotta kukin teistä tunnistaa omansa.

Muut erot

Muita eroja korvatulppien välillä ovat muun muassa pakkauskoko, merkki ja hinta. Meiltä Olo-apteekista löydät korvatulpat näiltä merkeiltä: 3M, Macks, Otoplug, Earplanes, Bilsom, E.A.R. Valikoimaamme kuuluu runsaasti eri hintaisia korvatulppia, joita pakkauksessa tulee yhdestä parista kymmeniin pareihin. Osassa pakkauksista saat lisäksi kätevän säilytysrasian korvatulpillesi.