Glukosamiini ja kollageeni

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 42

Tilaamasi tuotteet

  1. Genumex 90 kaps
    Arvio:
    96%
    39,40 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 42

Tilaamasi tuotteet

Glukosamiini

Glukosamiini on elimistön luontainen ainesosa, joka osallistuu muun muassa nivelten ja sidekudosten rakentumiseen. Glukosamiinien määrä elimistössä on yleensä mahdollista turvata syömällä riittävästi terveellistä ja monipuolista ruokaa. Joskus terveellinen ruokavalio ja optimaalinen ravintoaineiden saanti saattaa kuitenkin jäädä esimerkiksi arjen kiireen, imeytymiseen vaikuttavien sairauksien tai ruokavaliorajoitusten vuoksi vain haaveeksi ja hyväksi aikomukseksi. Me Olo-apteekissa tarjoamme tukea näihin tilanteisiin ja autamme sinua saavuttamaan optimaalisen hyvinvoinnin ja ravintoaineiden saannin. Alla opit lisää siitä, mitä on glukosamiini, mihin glukosamiinia tarvitaan elimistössä ja mitä ovat glukosamiinivalmisteet ja miten niitä käytetään.

Mitä on glukosamiini?

Glukosamiini on rustojen, nivelpintojen sekä nivelnesteen luontainen ainesosa. Glukosamiinia on siis nivelissä esimerkiksi polvissa, lonkissa sekä selän välilevyissä. Lisäksi glukosamiinia löytyy myös sidekudoksista elimistössä, kuten ihosta, jänteistä ja silmistä. Nivelten ja sidekudosten joustavuus sekä kestävyys ovat tärkeitä liikuntakyvyn ja yleisen hyvinvoinnin kannalta. Perinteisesti glukosamiinivalmisteita on käytetty nivelrikosta kärsivillä - eli henkilöillä, joilla nivelten rustot ovat alkaneet kulua aiheuttaen esimerkiksi kipua, liikerajoituksia ja muita muutoksia nivelten toimintaan.

Mitä hyötyä glukosamiinista on elimistölle?

Glukosamiinituotteita käytetään erityisesti nivelrikosta ja muista nivelpulmista kärsivillä. Tuote on luontainen ja turvallinen. Glukosamiinilla on erittäin harvoin haittoja, joten sen kokeileminen on turvallista, ja kokeilemalla selviää, hyödytkö juuri sinä glukosamiinivalmisteesta. Mikäli sinulla on nivel- tai sideskudosvaivoja, voit ottaa valmisteen käyttöösi ja kokeilla auttaako ne sinua. 

Glukosamiinivalmisteet ja niiden erot sekä käyttö 

Glukosamiinivalmisteet ovat helppo tapa täydentää glukosamiinin saantia. Glukosamiinivalmiste ei korvaa terveellisiä elintapoja, kuten monipuolista ruokavaliota, mutta sopii täydentämään niitä. Glukosamiinivalmisteita löydät veden kanssa nautittavina tabletteina. Tyypillinen annostus on yhdestä kahteen tablettia vuorokaudessa. Tarkista annostusohje tuotekohtaisesti tuotesivulta. Olennaisia eroja valmisteiden välillä ovat muun muassa, kuinka paljon glukosamiinia tuote sisältää ja onko tuotteessa mukana myös muita hyödyllisiä aineita, kuten kalsiumia tai D-vitamiinia. Lisäksi tuotteet erovat toisistaan muun muassa pakkauskoon, maun, merkin sekä hinnan osalta. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.