A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml

18,10 €
30 päivän alin hinta: 16,29 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g

Kevyt, tahmaamaton A-Derma suojavoide eristää ja suojaa ihoa ulkopuoliselta rasitukselta ja kosteuttaa luonnollisten vaikuttavien aineidensa ansiosta.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Dermalibour+ Barrier cream on tehokas suojavoide iholle, joka altistuu ulkopuoliselle rasitukselle: sää (tuuli, kylmyys), vesi (merivesi, kloorivesi), mekaaninen ärsytys (toistuva hankaus), kemiallinen ärsytys (pesu- ja puhdistusaineet), ärsytystä aiheuttavat metallit (nikkeli).


Kevyt, tahmaamaton suojavoide eristää ja suojaa ihoa ulkopuoliselta rasitukselta ja kosteuttaa luonnollisten vaikuttavien aineidensa ansiosta.


Suojavoide on hajusteeton, ja sitä voidaan käyttää kasvoilla, käsissä, vartalolla ja intiimialueilla. Tuote sopii koko perheelle, niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Voide sopii myös atoopikoille, ja se on hyvin siedetty.


2–3 kertaa päivässä ongelma-alueelle puhtaalle iholle.

Ainesosat

WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDIUM), CAPRILYC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ISODODECANE, ZEA MAYS (CORN) STARCH  (ZEA MAYS STARCH), ZINC OXIDE, PEG-22/-DODECYL GLYCOL COPOLYMER, BEESWAX  (CERA ALBA), AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, COPPER SULFATE, GLYCERYL STEARATE, MAGNESIUM SULFATE, O-CYMEN-5-OL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, ZINC SULFATE.


*RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko126 g
Päiväys 17.7.2026
Brändi A-Derma
Markkinoija Pierre Fabre
SKU 9278057
EAN 3282770390995
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä A-Derma