Ihon hyvinvointi ja kauneus

1-24 / 1339

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu
 1. Nolla käsidesivaahto 100 ml
  Rating:
  94%
  6,80 €
 2. CeraVe SA Smoothing Cleanser 237 ml
  Rating:
  100%
  10,50 €
 3. Its Skin The fresh mustikkanaamio 21 g
  2,40 €
 4. Its Skin The fresh aloenaamio 18 g
  2,40 €
 5. Its Skin The fresh teepuunaamio 18 g
  2,40 €
 6. Sebamed Olive Face&Body Wash pesuneste täyttöpussi 1000 ml
  Kampanjahinta 14,24 € Normaali hinta 17,80 €
 7. Its Skin The fresh oliivinaamio 22 g
  2,40 €
 8. Its Skin The fresh hunajanaamio 20 g
  2,40 €
 9. Its Skin The fresh ruusunaamio 20 g
  2,40 €
 10. Sebamed Face&Body Wash pesuneste täyttöpussi 1000 ml
  Kampanjahinta 14,24 € Normaali hinta 17,80 €
 11. Atopik Sensitive Rauhoittava Kauravoide 50 ml
  Rating:
  100%
  27,30 €
 12. Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe
  2,10 €
 13. Fillerina 932 Lips & Mouth Grade 4 7 ml
  Rating:
  80%
  56,40 €
 14. Its Skin The fresh porkkananaamio 19 g
  2,40 €
 15. CeraVe Micellar Cleansing Water 295 ml
  8,80 €
 16. Its Skin The fresh avokadonaamio 21 g
  2,40 €
 17. CeraVe Foaming Cleanser 236 ml
  8,80 €
 18. Neo-Amisept desinfioiva pyyhe 10 kpl
  6,70 €

1-24 / 1339

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu

Ihonhoito

Toisinaan iho saattaa kuivua tai toisaalta siinä voi olla epäpuhtauksia, infektioita, allergiaa tai muita pulmia. Nämä voivat olla kiusallisia, mutta onneksesi usein hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Me Olo-apteekissa haluamme tarjota sinulle tukea ja ihonhoitoa helpottavia tuotteita hyvinvointisi tueksi. Meiltä löydät muun muassa perusvoiteet, kasvovoiteet ja tuotteet ihon päivittäiseen puhdistamiseen sekä erilaiset meikit ja muut kosmetiikkatuotteet ihotyyppisi mukaan. Laajasta ihonhoidon valikoimastamme löydät apteekkikosmetiikan laadukkaat ja pidetyt tuotemerkit. 

Alla opit lisää siitä, miten ihoa tulee erilaisissa tilanteissa hoitaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset vinkkejä sopivimman tuotteen löytämiseen juuri sinun ihollesi, niin kysythän apua asiakaspalvelustamme, olemme täällä sinua varten! 

Kuivan ja atooppisen ihon hoito

Kuiva ja atooppinen iho voivat oireilla kutinalla, kuivuuden tunteena, hilseilynä, punoituksena ja turvotuksena. Näitä oireita voivat pahentaa muun muassa runsas peseminen ja kylmä ilma. Kuivalle ja atooppiselle iholla suositellaan tehokkaasti kosteuttavaa perusvoidetta päivittäiseen käyttöön. Turhia saippuapesuja tulisi välttää ja peseytyessä on suositeltavaa käyttää viileää vettä sekä kevyitä hajustamattomia pesuaineita. Jos iho on todella kuiva, peseytymiseen voidaan käyttää jopa perusvoidetta tai ihoöljyä. Atooppinen iho saattaa ärtyessään vaatia myös hoitavia kortisonivoiteita ihoa rauhoittamaan.

Rasvoittuvan ja akneihon hoito

Myös rasvoittuva sekä akneiho tarvitsevat hoitoa ja kosteuttamista. Ihon hoidon perustana näillä ihotyypeillä ovat säännöllinen puhdistus sekä kevyt, kosteuttava perusvoide, joka ei tuki ihohuokosia. Rasvoittuvasta ja akneihosta kärsivän kannattaa valita myös meikit ja muu kosmetiikka ihotyypin mukaan lisäongelmien välttämiseksi.

Akneihon hoidossa käytetään toisinaan myös erilaisia aknea rauhoittavia paikallisvalmisteita sekä suun kautta otettavia lääkkeitä. Mikäli akne ei rauhoitu itsehoidolla, on suositeltavaa keskustella ihotautilääkärin kanssa muista hoitovaihtoehdoista.

Ihonhoidon erikoistilanteita

Toisinaan ihonhoidossa voi tulla vastaan erilaisia erikoistilanteita, kuten ihoinfektioita, haavoja tai allergiaa. Ihoinfektioiden hoitoon voidaan käyttää muun muassa ilman reseptiä saatavaa pihkasalvaa ja lääkärin määräyksellä antibioottituotteita. Haavojen hoitoon käytetään muun muassa hunajatuotteita sekä tarvittaessa antibiootteja. Allergiaa sen sijaan voidaan hoitaa muun muassa perusvoitein, kortisonivoitein sekä antihistamiini tabletein. Näissä erikoistilanteissa suosittelemme oireiden ilmaantuessa ensimmäistä kertaa tai hankalina käymään lääkärissä, ja sen jälkeen toimimaan saamiesi ohjeiden mukaan.

Yksi ihonhoidon erikoistilanne on lasten ja vauvojen herkän ihon hoito. Vinkkejä ja tuotteita lasten ihonhoitoon löydät tästä.