Aco

1-24 / 137

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 137

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 137

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Aco

Aco on vuonna 1939 perustettu ruotsalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita pohjoismaisen ihon ja pohjoismaisten olosuhteiden vaativiin tarpeisiin. Myös ympäristö on huomioitu Aco-tuotteiden valmistuksessa ja tuotannossa pyritään välttämään turhia lisäaineita sekä minimoimaan tuotannon hiilijalanjälki.

Aco kehittää omassa laboratoriossaan hellävaraisia ja tehokkaita tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Tuotesarjoja kehitettäessä on huomioitu erilaisten ihotyyppien vaatimukset, ja tuotteita löytyykin paitsi normaalille myös kuivalle, rasvaiselle, sekaiholle, herkälle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Parhaisiin ihonhoidon tuloksiin pääset hoitamalla ihoasi päivittäin omalle ihotyypillesi suunnitelluilla tuotteilla. Iho on ihmisen suurin ja näkyvin elin, ja hyvinvoiva iho myös suojaa sinua monilta sairauksilta, joten pidäthän ihostasi hyvää huolta!

Acon tuotteet voidaan jakaa kasvojenhoidon tuotteisiin, vartalonhoidon tuotteisiin, aurinkotuotteisiin sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon suunniteltuihin tuotteisiin. Alla esittelemme tarkemmin, mitä näiden kategorioiden alta löytyy ja millaisiin tilanteisiin löydät avun kunkin kategorian tuotteilla. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua tuotteiden valinnassa, ethän jää yksin, autamme sinua mielellämme!

Aco-tuotteet kasvoille

Aco-kasvojenhoidon tuotteisiin kuuluvat kasvovoiteet, puhdistustuotteet, öljyt ja seerumit, tuotteet silmänympärysten ja huulten hoitoon sekä sävyttävät kasvovoiteet. Kasvovoiteista löydät niin päivävoiteet, yövoiteet kuin ikääntymistä hillitsevät anti-age -tuotteetkin. Tärkein seikka tuotteita kasvoillesi valitessa on sovittaa tuotteet omaan ihotyyppiin.

Vartalonhoidon tuotteet

Vartalonhoidon tuotteet Acolta auttavat pitämään ihosi kosteutettuna, joustavana ja kauniina pohjoismaisessa ilmastossa. Päivittäinen ihonhoito takaa parhaat tulokset - sileän, pehmeän ja joustavan ihon. Vartalon iholle suunnattuja tuotteita on saatavilla niin aikuisille kuin lapsille. Vartalonhoidon tuotteisiin kuuluvat vartalovoiteet ihosi kosteuttamiseen ja hyvinvointiin, puhdistustuotteet vartalolle hygienian ylläpitoon, käsien ja jalkojen hoitoon optimoidut tuotteet sekä tuotteet hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Vartalon alueen erityistarpeisiin löydät myös tuotteet intiimialueille sekä hikoilua ja hienhajua vähentävät deodorantit.

Aurinkotuotteet

Auringon valolle altistuminen voi vaurioittaa ihoa aiheuttaen muun muassa pigmenttimuutoksia ja ihon löystymistä. Nämä muutokset saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Lisäksi aurinko altistaa ihon syöville. Näistä syistä on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ympäri vuoden, ja erityisesti keväällä ja kesällä. Ihon suojaaminen vähentää ikääntymismuutoksia sekä pahanlaatuisten muutosten riskiä. Acolta löydät aurinkosuojatuotteet aikuisten vartalolle ja kasvoille sekä lapsille.

Valitse suojatuote ihotyyppisi mukaan - valikoimaan kuuluvat eri suojakertoimilla varustetut aurinkosuojat, niin puikko-, voide- ja spray-muodossa. Aco tarjoaa myös auringossa olon jälkeen iholle laitettavat ihoa rauhoittavat after sun -tuotteet sekä luonnollisen näköistä päivetystä tarjoavat itseruskettavat tuotteet.

Aco-tuotteet iho-ongelmien hoitamiseen

Acolta löydät tuotteet neljän tyyppisten iho-ongelmien hoitamiseen: 1) kuiva / atooppinen iho, 2) rosacea , 3) psoriasis ja 4) epäpuhdas iho. Ihon kuivuus ja atooppisuus ovat yleisiä ongelmia pohjoisessa ilmastossa asuvilla. Oireita on mahdollista lievittää ja ihoa kosteuttaa Acon tuotteilla. Psoriasis sen sijaan on krooninen ihon ja joskus myös nivelten oirein. Psoriasista ei vielä osata parantaa, mutta sen iho-oireita on mahdollista lievittää erilaisin ihonhoitotuottein. Myös rosacea on krooninen tila, tarkemmin kasvojen punoitukseen ja ihottumaan johtava krooninen tulehdustila, jonka oireisiin on mahdollista saada apua. Myös epäpuhtaaseen ihoon on mahdollista saada helpotusta oikeilla tuotteilla, joita muun muassa Aco tarjoaa.