Aco

Aco
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 160

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 160

Tilaamasi tuotteet

ACO: huolellisesti valittuja ihonhoitotuotteita 

Aco on jo vuonna 1939 perustettu ruotsalainen ihonhoitosarja, joka tuottaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita pohjoismaisen ihon ja pohjoismaisten olosuhteiden vaativiin tarpeisiin. Myös ympäristö huomioidaan tuotteiden valmistuksessa, ja tuotannossa pyritään välttämään turhia lisäaineita sekä minimoimaan tuotannon hiilijalanjälki.

Omassa laboratoriossa kehitetyt tuotteet ovat hellävaraisia ja tehokkaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Tuotesarjoja kehitettäessä huomioidaan erilaisten ihotyyppien vaatimukset, ja tuotteita löytyy paitsi normaalille myös kuivalle, rasvaiselle, sekaiholle, herkälle iholle sekä ikääntyvälle iholle. 

Parhaisiin ihonhoidon tuloksiin pääset hoitamalla ihoasi päivittäin omalle ihotyypillesi suunnitelluilla tuotteilla. Iho on ihmisen suurin ja näkyvin elin, ja hyvinvoiva iho myös suojaa sinua monilta sairauksilta, joten pidäthän ihostasi hyvää huolta!

Tuotesarja jakautuu 

 • kasvojenhoidon tuotteisiin
 • vartalonhoidon tuotteisiin
 • aurinkotuotteisiin sekä 
 • erilaisten iho-ongelmien hoitoon suunniteltuihin tuotteisiin. 

Alla kerromme tarkemmin, mitä näistä sarjoista löytyy ja millaisiin tilanteisiin löydät avun kunkin kategorian tuotteilla. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua tuotteiden valinnassa, autamme sinua asiakaspalvelussamme mielellämme valinnoissasi!

Aco-tuotteet kaikenikäisille kasvoille

Kasvojenhoidon tuotteisiin kuuluvat kasvovoiteet, puhdistustuotteet, öljyt ja seerumit, tuotteet silmänympärysten ja huulten hoitoon sekä sävyttävät kasvovoiteet. Kasvovoiteista löydät niin päivävoiteet, yövoiteet kuin ikääntymistä hillitsevät anti-age -tuotteetkin. Tärkein seikka tuotteita kasvoillesi valitessa on sovittaa tuotteet omaan ihotyyppiin.

 • Aco Spotless -sarjan tuotteet ovat täsmähoitoa ihon epäpuhtauksiin, finneille ja akneihon tarpeisiin. 
 • Aco Age Delay -tuotesarja sisältää sekä hajusteettomat että kevyesti hajustetut tuotteet ikääntyvän ihon hoitoon.  
 • Aco seerumi on yksi asiakkaidemme suosikeista! ACO Face Glow Vitamin C Booster seerumi sisältää antioksidanttista C-vitamiinia, joka lisää ihon hehkua ja kirkkautta.  

Kuivalle ja kasvojen herkälle iholle sopii esimerkiksi hajusteeton Aco Face Sensitive Balance Face Cream, joka vahvistaa, ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa. Herkkää ihoa rauhoittavan kasvovoiteen prebiootit vahvistavat ja palauttavat ihon luontaista tasapainoa. Ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat anti-age tuotteet puolestaan kiinteyttävät ja syväkosteuttavat ihoa, vähentäen kasvojen juonteita ja ryppyjä. Nämä ja muut kasvojen herkälle iholle sopivat tuotteet löydät Olo-apteekin verkkokaupan valikoimasta. 

Vartalonhoidon tuotteet koko perheen iholle 

Vartalonhoidon tuotteet auttavat pitämään ihon kosteutettuna, joustavana ja kauniina pohjoismaisessa ilmastossa. Päivittäinen ihonhoito takaa parhaat tulokset - sileän, pehmeän ja joustavan ihon. Vartalon iholle suunnattuja tuotteita on saatavilla niin aikuisille kuin lapsille. 

Vartalonhoidon tuotteisiin kuuluvat 

 • vartalovoiteet ihon kosteuttamiseen ja hyvinvointiin
 • puhdistustuotteet vartalolle hygienian ylläpitoon
 • käsien ja jalkojen hoitoon optimoidut tuotteet
 • tuotteet hiusten ja hiuspohjan hoitoon
 • tuotteet intiimialueille sekä 
 • hikoilua ja hienhajua vähentävät deodorantit ja antipersirantit.

Kosteuttava ja kevyt body lotion auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon monen tunnin ajan. Sekä kosteuttava vartalovoide että hellävarainen deodorantti ovat saatavilla hajustettuna ja ilman hajusteita. Laadukkaiden vartalovoiteiden ja deodoranttien teho säilyy jopa 48 tunnin ajan ja ne sopivat myös herkälle iholle. Hajusteettoman vaihtoehdon ansiosta voit nauttia taatusta Aco-laadusta vaikka ihonhoitotuotteiden hajusteet eivät yleensä sopisi sinulle.

Aco Miniderm -sarja hoitaa perheen pienimpien ihon hellävaraisesti. Miniderm perusvoiteet sopivat ihon kosteuttamiseen jo vauvasta alkaen. 

ACO aurinkovoide suojaa kaikki ihot

Auringon valolle altistuminen voi vaurioittaa ihoa aiheuttaen muun muassa pigmenttimuutoksia ja ihon löystymistä. Nämä muutokset saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Lisäksi liiallinen aurinko altistaa ihosyövälle. 

Näistä syistä on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ympäri vuoden, ja erityisesti keväällä ja kesällä. Kosteuttava aurinkovoide kasvoille onkin yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista. 

Ihon suojaaminen vähentää ikääntymismuutoksia sekä pahanlaatuisten muutosten riskiä. Acolta löydät aurinkosuojatuotteet aikuisten vartalolle ja kasvoille sekä lapsille.

Valitse aurinkorasva ihotyyppisi mukaan - valikoimaan kuuluvat eri suojakertoimilla varustetut aurinkosuojat, niin puikko-, voide- ja spray-muodossa. Aco tarjoaa myös auringossa olon jälkeen iholle laitettavat ihoa rauhoittavat after sun -tuotteet sekä luonnollisen näköistä päivetystä tarjoavat itseruskettavat tuotteet. 

Ota tuotetta valittaessa huomioon tuotteen suojakerroin, joka Aco-tuotteiden valikoimassa on parhaimmillaan jopa 50. Aurinkosuojavoiteet ja muut aurinkoisilla keleillä käytettävät tuotteet voivat lisäksi olla tarkoitettu erityisesti kasvoille tai käytettäväksi koko keholle. Tutustu aurinkotuotteisiin, jotta löydät juuri itsellesi, omalle iholle ja säälle sopivan aurinkorasvan, olipa kyseessä puikko, voide tai spray.

Aco-tuotteet iho-ongelmien hoitamiseen

Aco-tuotevalikoimasta löydät tuotteet myös erityyppisten iho-ongelmien hoitamiseen. Saat apua näihin ihonhoidon erityistarpeisiin 

 1. Kuiva  tai atooppinen iho
 2. Rosacea eli ruusufunni-iho  
 3. Psoriasis 
 4. Epäpuhdas iho 

Ihon kuivuus ja atooppisuus ovat yleisiä ongelmia pohjoisessa ilmastossa asuvilla. Oireita on mahdollista lievittää ja ihoa kosteuttaa Acon kuivan ihon tuotteilla.

Psoriasis sen sijaan on krooninen ihosairaus ja joskus myös nivelten vaiva. Psoriasista ei vielä osata parantaa, mutta sen iho-oireita on mahdollista lievittää erilaisten ihonhoitotuotteiden avulla, joihin myös Aco Psoriasis laadukkaat ja luotettavat tuotteet kuuluvat.

Myös rosacea on krooninen tila, tarkemmin kasvojen punoitukseen ja ihottumaan johtava krooninen tulehdustila, jonka oireisiin on mahdollista saada apua.

Myös epäpuhtaaseen ihoon on mahdollista saada helpotusta oikeilla tuotteilla, joita Aco Spotless tarjoaa.

Hellävaraiset ja puhtaat Aco-tuotteet herkälle iholle 

Olo-apteekista löydät luotettavat ja laadukkaat Aco-tuotteet, jotka on valmistettu pohjoismaisen ihon erityistarpeet sekä vaativa ilmasto mielessä. Lukuisat Acon tuotteet aikuisten ja lasten kasvoille, keholle sekä ihonhoitotuotteet auringossa käytettäväksi sopivat myös herkälle iholle, jonka lisäksi ne ovat ratkaisu moniin iho-ongelmiin. Tutustu tuotteisiin ja löydä laadukkaat Aco-tuotteet omalle sekä koko perheen iholle.