Aco

1-24 / 143

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Aco Face Lip Cerat 5 ml
  Rating:
  95%
  3,60 €
 2. Aco Body Hand Cream Rich 75 ml hajustettu
  Rating:
  98%
  5,60 €
 3. Aco Face Anti-Age Day and Night Cream 50+50 ml gift pack
  Rating:
  97%
  16,90 €
 4. Aco Body Caring Shower Oil 400 ml hajustettu
  Rating:
  85%
  11,40 €
 5. Aco Spotless Daily Purifying Toner 200 ml
  Rating:
  80%
  8,18 € 10,90 €
 6. Aco Spotless Daily Moisturiser 60 ml
  7,88 € 10,50 €
 7. Aco Men Body Wash & Face Cream 200+60 ml gift pack
  Rating:
  93%
  12,60 €
 8. Aco Face Age Delay Night Cream Dry Skin 50ml
  Rating:
  100%
  26,00 €
 9. Aco Intim Soothing Cream 50 ml hajusteeton
  Rating:
  98%
  8,50 €
 10. Aco Body Spc Deo Extra Sensitive 50 ml hajustettu
  Rating:
  100%
  7,30 €
 11. Aco Spotless Spot Treatment 10 ml
  Rating:
  80%
  5,70 € 7,60 €
 12. Aco Face Age Delay Eye Cream 15ml hajusteeton
  Rating:
  100%
  18,60 €
 13. Aco Face Cleansing Scrub 50 ml hajusteeton
  Rating:
  95%
  8,40 €
 14. Aco Face Daily Cleansing Gel & Day Cream 200+50 ml gift pack
  Rating:
  100%
  14,40 €
 15. Aco Face Age Delay Serum 30ml hajusteeton
  Rating:
  100%
  21,90 €
 16. Aco Body Spc Dry Scalp Treatment moisturising 150 ml
  Rating:
  100%
  13,10 €
 17. Aco Spotless Acne Hoitovoide 30 g
  Rating:
  80%
  11,48 € 15,30 €
 18. Aco Intim Moisturising Gel 50 ml hajusteeton
  Rating:
  80%
  8,50 €
 19. Aco Spotless Cover Stick 3,5 g
  5,70 € 7,60 €
 20. Aco Intim Caring Glide 50ml
  Rating:
  20%
  8,80 €
 21. Aco Body Spc Dry Scalp Moisturising Shampoo 200 ml hajusteeton
  Rating:
  80%
  10,00 €
 22. Aco Body Cream Rich 200 ml hajustettu
  Rating:
  100%
  8,40 €
 23. Aco Body Spc Anti-Dandruff Shampoo Moisturising 200 ml hajusteeton
  Rating:
  100%
  10,00 €
 24. Aco Spotless Blemish Treating Moisturiser 50 ml
  7,50 € 10,00 €

1-24 / 143

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Aco

Aco on vuonna 1939 perustettu ruotsalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita pohjoismaisen ihon ja pohjoismaisten olosuhteiden vaativiin tarpeisiin. Myös ympäristö on huomioitu Aco-tuotteiden valmistuksessa ja tuotannossa pyritään välttämään turhia lisäaineita sekä minimoimaan tuotannon hiilijalanjälki.

 

Aco kehittää omassa laboratoriossaan hellävaraisia ja tehokkaita tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Tuotesarjoja kehitettäessä on huomioitu erilaisten ihotyyppien vaatimukset, ja tuotteita löytyykin paitsi normaalille myös kuivalle, rasvaiselle, sekaiholle, herkälle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Parhaisiin ihonhoidon tuloksiin pääset hoitamalla ihoasi päivittäin omalle ihotyypillesi suunnitelluilla tuotteilla. Iho on ihmisen suurin ja näkyvin elin, ja hyvinvoiva iho myös suojaa sinua monilta sairauksilta, joten pidäthän ihostasi hyvää huolta!

 

Acon tuotteet voidaan jakaa kasvojenhoidon tuotteisiin, vartalonhoidon tuotteisiin, aurinkotuotteisiin sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon suunniteltuihin tuotteisiin. Alla esittelemme tarkemmin, mitä näiden kategorioiden alta löytyy ja millaisiin tilanteisiin löydät avun kunkin kategorian tuotteilla. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua tuotteiden valinnassa, ethän jää yksin, autamme sinua mielellämme!

 

Aco-tuotteet kasvoille

Aco-kasvojenhoidon tuotteisiin kuuluvat kasvovoiteet, puhdistustuotteet, öljyt ja seerumit, tuotteet silmänympärysten ja huulten hoitoon sekä sävyttävät kasvovoiteet. Kasvovoiteista löydät niin päivävoiteet, yövoiteet kuin ikääntymistä hillitsevät anti-age -tuotteetkin. Tärkein seikka tuotteita kasvoillesi valitessa on sovittaa tuotteet omaan ihotyyppiin.

 

Kuivalle ja kasvojen herkälle iholle sopii esimerkiksi hajusteeton Aco Face Sensitive Balance Face Cream, joka vahvistaa, ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa. Herkkää ihoa rauhoittavan kasvovoiteen prebiootit vahvistavat ja palauttavat ihon luontaista tasapainoa. Acon ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat anti-age tuotteet puolestaan kiinteyttävät ja syväkosteuttavat ihoa, vähentäen kasvojen juonteita ja ryppyjä. Nämä ja muut kasvojen herkälle iholle sopivat tuotteet löydät Olo-apteekin valikoimasta.

 

Vartalonhoidon tuotteet

Vartalonhoidon tuotteet Acolta auttavat pitämään ihosi kosteutettuna, joustavana ja kauniina pohjoismaisessa ilmastossa. Päivittäinen ihonhoito takaa parhaat tulokset - sileän, pehmeän ja joustavan ihon. Vartalon iholle suunnattuja tuotteita on saatavilla niin aikuisille kuin lapsille. Vartalonhoidon tuotteisiin kuuluvat vartalovoiteet ihosi kosteuttamiseen ja hyvinvointiin, puhdistustuotteet vartalolle hygienian ylläpitoon, käsien ja jalkojen hoitoon optimoidut tuotteet sekä tuotteet hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Vartalon alueen erityistarpeisiin löydät myös tuotteet intiimialueille sekä hikoilua ja hienhajua vähentävät deodorantit.

 

Acon kosteuttava ja kevyt body lotion auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon monen tunnin ajan. Sekä Acon kosteuttava vartalovoide että hellävarainen deodorantti ovat saatavilla hajustettuna ja ilman hajusteita. Laadukkaiden vartalovoiteiden ja deodoranttien teho säilyy jopa 48 tunnin ajan ja ne sopivat myös herkälle iholle. Hajusteettoman vaihtoehdon ansiosta voit nauttia taatusta Aco-laadusta vaikka ihonhoitotuotteiden hajusteet eivät yleensä sopisi sinulle.

 

Aurinkotuotteet

Auringon valolle altistuminen voi vaurioittaa ihoa aiheuttaen muun muassa pigmenttimuutoksia ja ihon löystymistä. Nämä muutokset saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Lisäksi aurinko altistaa ihon syöville. Näistä syistä on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ympäri vuoden, ja erityisesti keväällä ja kesällä. Ihon suojaaminen vähentää ikääntymismuutoksia sekä pahanlaatuisten muutosten riskiä. Acolta löydät aurinkosuojatuotteet aikuisten vartalolle ja kasvoille sekä lapsille.

 

Valitse suojatuote ihotyyppisi mukaan - valikoimaan kuuluvat eri suojakertoimilla varustetut aurinkosuojat, niin puikko-, voide- ja spray-muodossa. Aco tarjoaa myös auringossa olon jälkeen iholle laitettavat ihoa rauhoittavat after sun -tuotteet sekä luonnollisen näköistä päivetystä tarjoavat itseruskettavat tuotteet. Ota tuotetta valittaessa huomioon tuotteen suojakerroin, joka Aco-tuotteiden valikoimassa on parhaimmillaan jopa 50. Acon aurinkosuojavoiteet ja muut aurinkoisilla keleillä käytettävät tuotteet voivat lisäksi olla tarkoitettu erityisesti kasvoille tai käytettäväksi koko keholle. Tutustu Acon aurinkotuotteisiin, jotta löydät juuri itsellesi, omalle iholle ja säälle sopivan aurinkorasvan, olipa kyseessä puikko, voide tai spray.

 

Aco-tuotteet iho-ongelmien hoitamiseen

Acolta löydät tuotteet neljän tyyppisten iho-ongelmien hoitamiseen. Nämä erilaiset iho-ongelmat voidaan jakaa seuraavalla tavalla: 

 1. Kuiva / atooppinen iho
 2. Rosacea 
 3. Psoriasis 
 4. Epäpuhdas iho 

 

Ihon kuivuus ja atooppisuus ovat yleisiä ongelmia pohjoisessa ilmastossa asuvilla. Oireita on mahdollista lievittää ja ihoa kosteuttaa Acon tuotteilla. Psoriasis sen sijaan on krooninen ihon ja joskus myös nivelten vaiva. Psoriasista ei vielä osata parantaa, mutta sen iho-oireita on mahdollista lievittää erilaisten ihonhoitotuotteiden avulla, joihin myös Acon laadukkaat ja luotettavat tuotteet kuuluvat. Myös rosacea on krooninen tila, tarkemmin kasvojen punoitukseen ja ihottumaan johtava krooninen tulehdustila, jonka oireisiin on mahdollista saada apua. Myös epäpuhtaaseen ihoon on mahdollista saada helpotusta oikeilla tuotteilla, joita muun muassa Aco tarjoaa.

 

Hellävaraiset ja puhtaat Aco-tuotteet herkälle iholle 

Olo-apteekista löydät luotettavat ja laadukkaat Aco-tuotteet, jotka on valmistettu pohjoismaisen ihon erityistarpeet sekä vaativa ilmasto mielessä. Lukuisat Acon tuotteet aikuisten ja lasten kasvoille, keholle sekä ihonhoitotuotteet auringossa käytettäväksi sopivat myös herkälle iholle, jonka lisäksi ne ovat ratkaisu moniin iho-ongelmiin. Tutustu tuotteisiin ja löydä laadukkaat Aco-tuotteet omalle sekä koko perheen iholle.