APTEEKKI Maitohappobakteeri+Boulardii Kuuri 20 enterokaps

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.49 €/kpl
9,75 €
30 päivän alin hinta: 9,75 €

Apteekki Maitohappobakteeri+Boulardii Kuuri 20 enterokaps on monipuolinen maitohappobakteerin ja hiivan yhdistelmävalmiste. Sopii myös vegaaneille. Valmistettu Suomessa.

Monipuolinen maitohappobakteerin ja hiivan yhdistelmävalmiste. 1 kapseli sisältää maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä sekä S. Boulardii -hiivaa, jotka ovat osa suoliston luontaista bakteerikantaa. Yhdessä kapselissa on 2,5 mrd. Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria ja 250 mg S. Boulardii -hiivaa. Sopii myös vegaaneille. Valmistettu Suomessa.


Annostelu: Aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia päivässä. Niellään runsaan nesteen kanssa. Ei pienille lapsille. Sisältö: Suositeltu vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg Lactobacillus rhamnosus GG 2,5-5 mrd


Huomioitavaa: Enterokapseli suojaa kapselin sisältöä mahalaukun happamilta olosuhteilta, joten kapseli liukenee vasta ohutsuolessa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ei sovellu immuunipuutospotilaille.


Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Ei pienten lasten näkyville eikä ulottuville.


Koko: 20 kapselia


Muut tiedot: Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ravintolisä. Valmistettu Suomessa.

*Saccharomyces Boulardii, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, väriaineet: titaanidioksidi, rautaoksidi), *Lactobacillus rhamnosus GG, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

*Pääainesosat: EU

Tuotetiedot
Pakkauskoko20 kpl
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9295998
EAN 6418086102459
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki