Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 77

tuotetta

 1. Rela Tabs Mansikka 90 tabl
  Rating:
  100%
  22,50 € 25,00 €
 2. Rela Tipat + D3 8ml
  12,06 € 13,40 €
 3. Rela Tabs Appelsiini + D3 90 tabl UUSI
  Rating:
  100%
  25,00 €
 4. Rela Tipat 8 ml
  10,98 € 12,20 €
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 77

tuotetta

Maitohappobakteeri

Maitohappobakteerit, eli laktobasillit ovat bakteereja, jotka tuottavat käymisen seurauksena maitohappoa. Näitä bakteereita on normaalisti toimivassa suolistossa ja ne tukevat suoliston hyvinvointia ja niitä voit saada luonnollisesti muun muassa hapanmaitotuotteista ja hapankaalista. 

Millaisia maitohappobakteerivalmisteita on olemassa?

Valikoimaamme kuuluvat niin lapsille kuin aikuisillekin suunnatut maitohappobakteerivalmisteet. Osassa tuotteissa on maitohappobakteereiden ohella myös muita hyödyllisiä ainesosia, kuten immuniteettiasi tukevia vitamiineja. Maitohappobakteerivalmisteiden bakteerikannat vaihtelevat - valikoimaamme kuuluvat maitohappobakteerit ovat tutkitusti turvallisia ja tehokkaita kantoja, kuten Lactobacillus, Bifidobacterium -maitohappobakteereja sisältäviä. Lisäksi meiltä löydät maitohappobakteerin kaltaisesti vaikuttavaa Saccharomyces Boulardii -hiivaa sisältävät valmisteet.

Eri valmistemuotoja on myös tarjolla useita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva valmiste, jota on miellyttävää käyttää. Valikoimaamme kuuluvat pureskeltavat purutabletit, veden tai muun nesteen kanssa nieltävät kapselit sekä nestemäiset tipat, joita on helppo tiputtaa suuhun ja nielaista.

Lisäksi erityisesti purutabletteja ja tabletteja on lukuisina erimakuisina vaihtoehtoina muun muassa marjojen ja hedelmien makuisina. Tuttu maku tekee maitohappobakteerien ottamisesta miellyttävämpää ja helpompaa niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Edellä kuvattujen erojen ohella tuotteet eroavat myös pakkauskoon, hinnan ja merkin ohella. Mikäli maitohappobakteereja on tarkoitus käyttää pitkä aika tai ne tulevat koko perheelle, saatat haluta kiinnittää huomiota pakkauskokoon. Isompi pakkaus riittää pidempään ja on usein suhteessa edullisempi - toisaalta, pieni pakkaus on helpompi ottaa mukaan, jos esimerkiksi matkailet paljon. 

Miten ja milloin maitohappobakteerivalmisteita käytetään? 

Maitohappobakteerivalmisteista otetaan suun kautta esimerkiksi veden kanssa nieltävinä tabletteina, pureskeltavina purutabletteina tai nieltävinä tippoina. Tyypillinen annostelu tablettimuotoisissa tuotteissa on yksi tabletti päivässä, tarkista annostelu tuotekohtaisesti.

Maitohappobakteerit ovat turvallisia lähes kaikille. Maitohappobakteereja voi käyttää joko säännöllisesti päivittäin tasapainottamaan vatsan toimintaa tai kuuriluontoisesti.